בס''ד
אתמול ג'ון מקיין שוב הבטיח "התערבות אישית עמוקה בתהליך השלום הפלסטיני-ישראלי". זה בניגוד מה שהיה ברוב תקופת בוש, כשממשל בוש לא התערב הרבה בעניין. מדיניות בוש אנטיישראלית גם כן, אבל למעשה בוש וממשלתו לא עשו הרבה כדי לכפות את ה"חזון" שלהם על ישראל. עכשיו הם כן לוחצים יותר מאז ועידת אנפוליס, אולם אין לבוש הרבה זמן לכפות הסכם על ישראל. מקיין, לעומת זאת, מבטיח להיות הרבה יותר מעורב אישית, וזה ממש רע כי מנהיגי ישראל הגלותיים מפחדים מאוד מכל נשיא ארה''ב.
הנה המאמר באנגלית על מה שמקיין הבטיח:
http://news.yahoo.com/s/nm/20080326/pl_nm/palestinians_israel_usa_mccain_dc;_ylt=AuQx9zRVd7YDauPzlSu31lMa.3QA
מה לעשות? אם יהיה הסכם ליצור מדינה חמאסית-פת''חית ביש''ע עם ירושלים כבירתה ח''ו, אנו חייבים לחסום את הנסיגות והגירושים בגופינו. אני מקווה שהפעם יהיו הרבה תושבי יהודה ושומרון שיהיו מוכנים לעשות זאת כמו שעשו בעמונה, ואני מקווה שגם יהיו יהודים טובים שגרים בתוך "הקו הירוק" שיהיו מוכנים להצטרף לגיבורים ביהודה ושומרון כדי להתנגד. כי הסכם התאבדותי כזה יסכן את המדינה כולה ר''ל.
בכל מקרה, חשוב מאוד שהימין האמיתי יגדל כמה שיותר כדי להשפיע על הוויכוח בין הממלכתים שלא רוצים התנגדות אמיתית (כמו מועצת פשע) ולבין אלה שמבינים שרק התנגדות נמרצת (כמו בעמונה) תציל את העם מאסון לאומי.
בס''ד
אוי ואבוי למי שלא יתנגד בכל האמצעים למעשה נפשע כזה !!--אדם כזה למעשה מפקיר את דמו ודם יקיריו ודם אחיו היהודים בידי הערב-רב הנלוז והניקלה ,בן -בריתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו שכבר הפקיר את הדם של אחינו בכל החזיתות , ורצח את כל מנהיהג הימין האמיתי שהזכרנו ,כולל כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ומשפחתו זצוק''ל הי''ד זיע''א --בהפעילו את סוכניו בני האויב הערבי הנאצי יש''ו בכדי שהדבר ייראה כ '' עוד פיגוע רצחני'' של האויב הערבי הנאצי יש''ו, וכבר ''הרגילו '' את כל היהודים היושבים בארץ-הקודש שדמנו הפקר ר''ל !! אנו רואים זאת בשדרות ,באשקלון ובאשדוד , וכן במעשירצח מתועבים ואכזריים שמבצע האויב הערבי הנאצי יש''ו ביבודים תמימים הי''ד כפי שראינו בישיבת '' מרכז-הרב '' בירושלים עיר-הקודש תובב''א שם נרצחו תינוקות של בית-רבן בעת ששקדו על תלמודם ונוקב גופם ככברה ר''ל ודמם נזרק על ספרי הקודש בהם למדו ,ממש כדם שנזרק על המזבח שמונה מהם נרצחו הי''ד ועוד רבים אחרים נפצעו ונשארו עם מומים בגופם לשארית חייהם ר''ל !! והערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת , שנתן לאותו אויב ערבי נאצי יש''ו ''אזרחות-ישראלית '' הפך להיות ה '' מגן '' של בית הרוצח האויב הערבי הנאצי יש''ו ומשפחתו בשכונת ג'בל-מוכבר בירושלים , ב '' הגינו '' על '' סוכת האבלים '' ששמה את המה שהם קוראים לו '' מדינה '' ללעג וקלס בעולם כולו בהניפם עליה את דגלי פת''ח , חמא''ס וחיזבאללה , בעוד דגלינו , של תנועות כ''ך , ו '' כח '' בייסודם של גדול דורנו כמוהר''ר מאיר דוד כהנא ומשפחתו הי''ד .
ולא די בזאת אלא שהבגידה באחינו היהודים בתפוצו עוברת כל גבול !! כאשר העיתונים פרסמו היום כי '' מבקר המדינה '' מיכה ליכטנשטראוס מבקש לחשוף את התנהלות הקנויי'ה של הערב-רב השולט בארץ-הקודש בחסות ה ''מדינה '' בעניין השקעת מאמצים לשחרורו של היהודי היקר יונתן פולארד -הי''ו ויצילהו במהרה ממאסרו ,ולחשוף לציבור אודות '' מאמצים ''אלו שלא היו ולא נבראו , אולם הערב-רב מתגונן בצורה מתוחכמת ביותר וטוען ש '' חשיפת פרטים תסכן את המאמצים לשחרורו '' --אילו אכן היו '' מאמצים '' כאלה הוא כבר הי'ה משוחרר מזמן !!!
ראו הכתבה כאן :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3523808,00.html מסתבר שהערב-רב לומד להתנהג ממש כמו בן-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--כמאמר הנביא ע''ה זיע''א '' ויטמעו בגוים וילמדו מעשיהם '' ר''ל !!
הגולה בארץ
