חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

טיפים לפירסום עצמי של האתר והפורום שלנו

<< < (3/6) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 28, 2007, 16:06:40 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 15:32:03 ---
--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 28, 2007, 15:23:08 ---מה לגבי אנשים ימנים שמתכתבים בסרטונים שמאלניים ואומרים אין עוד תקווה אף אחד לא מגן על העם היהודי כמו שצריך
אפשר לשלוח להם מסר אישי עם הקישור לאתר

--- סוף ציטוט ---
אנחנו לא נלך לחפש אותם אחד אחד פשוט דואגים לעשות סרטונים עם פירסום טוב, וזה כבר מגיע לכל אוזן ועין.

--- סוף ציטוט ---
אתה בעצמך כתבת שרשרת האימיילים אם נשלח הודעות אישיות לכל אחד שזה לא קשה זה ילך לאיזה 20 אנשים בערך והם יעבירו לחברים שלהם שיעבירו לדודים שלהם שיעבירו לחברים שלהם ועוד ועוד ועוד

--- סוף ציטוט ---
כן אבל אז זה לא תלוי באדם אחד זה תלוי בכל אחד בשרשת.
אנחנו צריכים לעשות משהו פשוט להפיץ ולדרג את הסרטונים שלנו כמו שצריך שכולם יראו אותו שלא יהיה אחד שלא יראה.

אילן208:
איך זה שאם הסרטונים שלנו נמצאים במצעד הפליקסים יש בהם רק איזה 32 צפיות גג ובסרטונים אחרים בדרך כלל יש אלפי צפיות
זה לא נורמלי לא נראה לי שאנשים ממש מסתכלים על מצעד הפליקסים

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 28, 2007, 19:48:43 ---איך זה שאם הסרטונים שלנו נמצאים במצעד הפליקסים יש בהם רק איזה 32 צפיות גג ובסרטונים אחרים בדרך כלל יש אלפי צפיות

--- סוף ציטוט ---
יש לנו אלפי צפיות רק לסרטון של אהרון יש מעל 500 צפיות ולעז נבואות הימין האמיתי מעל ל-1500 וזה עוד כלום אני לא זוכר את כולם ולאט לאט זה תופס.

אילן208:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 20:12:36 ---
--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 28, 2007, 19:48:43 ---איך זה שאם הסרטונים שלנו נמצאים במצעד הפליקסים יש בהם רק איזה 32 צפיות גג ובסרטונים אחרים בדרך כלל יש אלפי צפיות

--- סוף ציטוט ---
יש לנו אלפי צפיות רק לסרטון של אהרון יש מעל 500 צפיות ולעז נבואות הימין האמיתי מעל ל-1500 וזה עוד כלום אני לא זוכר את כולם ולאט לאט זה תופס.

--- סוף ציטוט ---
אא וואלה זה רק בסרטונים הכי חדשים שלנו
אבל עדיין בדרך כלל לסרטונים יש איזה 14000 צפיות שם

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 01, 2007, 15:49:17 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 20:12:36 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
אא וואלה זה רק בסרטונים הכי חדשים שלנו
אבל עדיין בדרך כלל לסרטונים יש איזה 14000 צפיות שם

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בסדר לאט לאט.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה