אני מבין את הרצון שלך שהם יתמכו בארגון שלנו, אבל עשית מהם צדיקים גמורים, אוהבי ישראל שתמיד התקשורת מחפשת אותם..
אז בוא אני יספר לך כמה דברים על אוהדי בית"ר, היהודים היקרים: אין אף קבוצה בליגה שהגיעה למשחק בטדי וכל האוהדים שלה חזרו הביתה בריאים ושלמים. תמיד אחרי המשחקים האוהדים של ביתר מחפשים לריב מכות ולהרביץ לאוהדים אחרים סתם בלי סיבה. הם רוצים להראות שהם גברים. והכי מצחיק זה שהם גם מתגאים בזה.
השנאה של אוהדי בית"ר היא לא רק נגד ערבים כמו שהם מנסים לתאר את זה, היא פשוט נגד כל העולם. גם אני, בתור אוהד של הפועל פ"ת (ימני בדעותי ותומך בארגון שלך), קיבלתי אבנים לאוטובוס אחרי משחק נגד בית"ר בטדי יחד עם עוד ילדים ונשים שבסך הכל רצו לראות משחק כדורגל ולחזור הביתה בשלום בלי שום סיבה. גם במגרש הביתי שלנו אוהדי ביתר הגיעו לפני כמה שנים וברגע שהתברר להם שאין כרטיסי נוער הם נעמדו מאחורי היציע של האוהדים שלנו וזרקו עלינו אבנים. את האמת, יש המון אוהדי בית"ר שאני לא מבדיל בינהם לבין החמאסניקים. נכון שזה לא כולם (למרות שבהחלט אי אפשר לקרוא לכזאת כמות קומץ), ונכון שחלק מהדברים שאתה אומר עליהם נכונים, אבל מכאן ועד לקדושים שעשית אותם ההבדל הוא גדול מאוד. ואני רוצה להדגיש, אני תומך של הארגון שלך ומעביר את הביקורת הזאת בתור ביקורת בונה כי זה פשוט הציק לי אחרי שבתקופה האחרונה ראיתי את כל הסרטונים עם הפניות לאוהדי ביתר וההתחנפות המוגזמת אליהם.