כתב נושא: מוצר לי לשמוע מוזיקה חילונית?  (נקרא 3251 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מוצר לי לשמוע מוזיקה חילונית?
« ב- : מרץ 31, 2008, 22:17:18 »
אני אדם שמוגדר כחרדי ואני אוהב לשמוע את הזמר יהודה פוליקר,הם מותר לי לשמוע אותו והאם מותר גם לשמוע זמר שהוא הומוסקסואל

מחכה לתגובותיכם
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 31, 2008, 22:37:38 »

אני למשל מסורתי ...
בוא נגיד שאני לא ישמע בחיים את אביב גפן אפילו אם יש לו שירים יפים ויכול ליהיות שאני יתחבר לכמה שירים שלו
כי הוא שמאלני ...אני לא ישמע גם לא ישמע אף זמר הומוסקסואל כי תכלס זה יפריע לי אפילו אם אני מנסה להתעלם..אני לא יכול
אבל זה כל אחד רואה את זה אחרת...לדעתי אם אתה מתחבר לזמר כמו יהודה פוליקר אז בכיף אחינו שמע תשירים שלו זה זכותך=]
בקשר להומואיםסקסואליים זה לא מקובל במגזר החרדי ונהוג גם להחרים את האנשים האלה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #2 ב- : מרץ 31, 2008, 23:49:03 »
אני למשל מסורתי ...
בוא נגיד שאני לא ישמע בחיים את אביב גפן אפילו אם יש לו שירים יפים ויכול ליהיות שאני יתחבר לכמה שירים שלו
כי הוא שמאלני ...אני לא ישמע גם לא ישמע אף זמר הומוסקסואל כי תכלס זה יפריע לי אפילו אם אני מנסה להתעלם..אני לא יכול
אבל זה כל אחד רואה את זה אחרת...לדעתי אם אתה מתחבר לזמר כמו יהודה פוליקר אז בכיף אחינו שמע תשירים שלו זה זכותך=]
בקשר להומואיםסקסואליים זה לא מקובל במגזר החרדי ונהוג גם להחרים את האנשים האלה.
אני מסכים איתו, משה, תיזהר במיוחד לשמוע זמרות חילוניות כמו למשל דנה אינטרנשיונל שהיא בעצם גבר קוקסינל!!!
היא מוחרמת עלי'י לחלוטין, משה.
רובי.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 01, 2008, 07:58:24 »
אני לא יודע מה להגיד לך
מבחינה אחת אני מחרים את דנה אינטרנשיונל ומומי לוי וכאלה לא בגלל הזמר,אלה כי המוזיקה שלהם גרועה לדעתי.

מבחינה אחרת אני שומע הרבה את QUEEN ו JUDAS PRIEST
שהסולנים שלהם הומואים. ואני לא יכול להגיד שהשירים שלהם השפיעו עלי איכשהו...כל מקרה הם בכלל לא מזכירים את הנטיות שלהם במוזיקה