שונות > מה שבראש
פורים ותחפושות
אושרי:
--- ציטוט של: אלון על מרץ 20, 2008, 08:43:45 ---1.סתום את הפה ודבר יפה על חיל האוויר
2.סטיבן לא נרשם לזה
3.לצערי ודים נרשם ובאמת אין לי כוח אליו שנה הבאה חזיר ים חופר.
חחחחח אבל אתה לא אומר לו את זה מבין?
4.מה קשור לצ'צ'נים ורוסים?
תפסיק להפליץ שטויות!
--- סוף ציטוט ---
אני מכבד את חיל האוייר, הוא הכי חשוב מבחינתי בצהל כיום. כי יש לו את המשימה להפציץ את עזה ולשרוף אותה עד היסוד בע''ה.
אבל בתכלס אתה ואדים ( אני לא יגיד לו שקראת לו חזיר ים חופר ;D ) ביג אנדרי שהוא נורמאלי יחסית ואנדריי הקטן מושפעים קשות מקוסטיה, טוב ואדים לא מכיר את קוסטיה לפי מיטב ידיעתי, אבל כל מה שיש במוח שלכם זה מחבלים, צ'צ'ינים,צבא רוסים, טנקים, רובים, נשקים כל דבר שקשור לצבא.
אתם מושפעים ובגדול.
וכשהכרת את קוסטיה הושפעתה עוד יותר מהצבא והרוסים וכל החרא הזה.
ואת המשך הויכוח ננהל בבצ'פר ביום שני.
Roma:
לדעתי זה בכלל לא רע שהם מתעניינים בצבא,זה עניין נורמלי להתעניין בו בשביל בנים(בזמן ששאר הבנים מתעניינים במותגים של ג'ינסים)
ואלון,עם תלך לחיל האוויר ותסיים את הבית ספר הזה,אז אתה תיהיה חייב להיות קשור לחיל האוויר כל הקריירה הצבאית שלך...אלא עם כן תקבל זימון ליחידות מובחרות
אילן208:
--- ציטוט של: Roma על מרץ 20, 2008, 09:14:04 ---לדעתי זה בכלל לא רע שהם מתעניינים בצבא,זה עניין נורמלי להתעניין בו בשביל בנים(בזמן ששאר הבנים מתעניינים במותגים של ג'ינסים)
ואלון,עם תלך לחיל האוויר ותסיים את הבית ספר הזה,אז אתה תיהיה חייב להיות קשור לחיל האוויר כל הקריירה הצבאית שלך...אלא עם כן תקבל זימון ליחידות מובחרות
--- סוף ציטוט ---
אני יודע!
למרות שאני יכול לפרוש באמצע מסלול לפני שרושמים אותי לחיל האוויר!
אבל אני ינסה לעשות משהו גדול בחיל האוויר אם יקרה איזה נס משמים יש מצב שאני ינסה להתקבל להיות טייס מסוק זה לא דורש פרופיל גבוהה כמו טייס מטוס ויכול להיות שאעלה שם בלימודים!
כי יש עזרה,תגבור הכל!
וכן אתה מה זה צודק היום במקום שכברים כמו פעם יתעניינו בנשק צבא וכו' הם מתעניינים במותגי ג'ינס סלבריטי וכו'
אושרי:
--- ציטוט של: אלון על מרץ 20, 2008, 14:49:00 ---וכן אתה מה זה צודק היום במקום שגברים כמו פעם יתעניינו בנשק צבא וכו' הם מתעניינים במותגי ג'ינס סלבריטי וכו'
--- סוף ציטוט ---
גם אני פחות או יותר אבל בעיקר פחות מתעניין בצבא נשקים וכדומה אבל לא ברמה כמו שאתה מתעניין בכל זה, לך יש אובססיה לכל זה ואני ינצל את ההזדמנות ולהגיד שיש לך גם אובססיה לקוסטיה :2funny:
ואני לא מאלה שמה שבראש שלהם זה מותגי ג'ינס סלבריטי וכדומה ;D
אילן208:
--- ציטוט של: אושרי על מרץ 20, 2008, 21:19:25 ---גם אני פחות או יותר אבל בעיקר פחות מתעניין בצבא נשקים וכדומה אבל לא ברמה כמו שאתה מתעניין בכל זה, לך יש אובססיה לכל זה ואני ינצל את ההזדמנות ולהגיד שיש לך גם אובססיה לקוסטיה :2funny:
ואני לא מאלה שמה שבראש שלהם זה מותגי ג'ינס סלבריטי וכדומה ;D
--- סוף ציטוט ---
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי אובססיה ואני גאה בזה!
אני חולה על נשק,טכנולוגיה צבאית טקטיקות ומתעניין בהיסטוריה צבאית מודרנית!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה