כתב נושא: טוב תראו אני לא שמאלני כלל אבל רוצה לשאול,  (נקרא 9547 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
טוב תראו אני לא שמאלני כלל אבל רוצה לשאול,
« להגיב #25 ב- : מרץ 20, 2008, 23:30:56 »
בס''ד

קודם כל, כשרעבין פיקד על קרב בירושלים במלחמת השיחרור, הוא הפסיד באופן אסוני למרות שהיו לו יותר חיילים ממה שהיו לאוייב הערבי. וזה היה מצב נדיר מאוד במלחמת השיחרור, כי ב''כ היו לאוייב הערבי הרבה יותר חיילים ממה שהיו לנו. כשחייליו נלחמו ונרצחו, רעבין השיכור ישן, ובן גוריון מצא אותו ישן בשעת הקרב. חפשו בגוגל את מה שההיסטוריון הצבאי ד''ר אורי מילשטיין כתב על רעבין. מילשטיין חשף שרעבין היה אחת מהסיבות העיקריות למה לא שיחררנו את ירושלים במלחמת השיחרור. וחיילים נרצחו לשוא במלחמת השיחרור בגלל רעבין.

בערב מלחמת ששת הימים, רעבין היה הרמטכ''ל, והייתה לו התמוטטות נפשית. הייתה לו קריסה נפשית מרוב הלחץ והחרדה. אמרו אז שרעבין מורעל מסיגריות, אולם זה היה שקר. הוא פשוט היה שיכור שלא יכול להתמודד עם לחץ. במלחמת ששת הימים, רעבין לא תרם מאומה למערכה.

רעבין היה אסון לעם ישראל מכל בחינה. ורעבין רצח בדם קר 19 יהודים גיבורים ניצולי השואה באלטלנה. ואחר כך, מעל 1800 יהודים נרצחו הי''ד כתוצאה מאוסלו שרעבין המיט עלינו. בשביל כל הפשעים הבלתי נסלחים האלה, רעבין יישרף באש גיהנום לעולם ועד בע''ה.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #26 ב- : מרץ 21, 2008, 08:59:36 »
בס''ד

קודם כל, כשרעבין פיקד על קרב בירושלים במלחמת השיחרור, הוא הפסיד באופן אסוני למרות שהיו לו יותר חיילים ממה שהיו לאוייב הערבי. וזה היה מצב נדיר מאוד במלחמת השיחרור, כי ב''כ היו לאוייב הערבי הרבה יותר חיילים ממה שהיו לנו. כשחייליו נלחמו ונרצחו, רעבין השיכור ישן, ובן גוריון מצא אותו ישן בשעת הקרב. חפשו בגוגל את מה שההיסטוריון הצבאי ד''ר אורי מילשטיין כתב על רעבין. מילשטיין חשף שרעבין היה אחת מהסיבות העיקריות למה לא שיחררנו את ירושלים במלחמת השיחרור. וחיילים נרצחו לשוא במלחמת השיחרור בגלל רעבין.

בערב מלחמת ששת הימים, רעבין היה הרמטכ''ל, והייתה לו התמוטטות נפשית. הייתה לו קריסה נפשית מרוב הלחץ והחרדה. אמרו אז שרעבין מורעל מסיגריות, אולם זה היה שקר. הוא פשוט היה שיכור שלא יכול להתמודד עם לחץ. במלחמת ששת הימים, רעבין לא תרם מאומה למערכה.

רעבין היה אסון לעם ישראל מכל בחינה. ורעבין רצח בדם קר 19 יהודים גיבורים ניצולי השואה באלטלנה. ואחר כך, מעל 1800 יהודים נרצחו הי''ד כתוצאה מאוסלו שרעבין המיט עלינו. בשביל כל הפשעים הבלתי נסלחים האלה, רעבין יישרף באש גיהנום לעולם ועד בע''ה.

http://youtube.com/watch?v=zLo59LlXmB4

הסרטון שהכנתי על הבוגד הנאצי יצחק רעבין ימח שמו וזכרו ושם רשעים ירקב!

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : מרץ 21, 2008, 10:01:23 »
בס''ד

כשה אתה מתכוון למלחמת השיחרור אתה מתכוון למלחמת העצמאות או למלחמת 6 הימים? כי אני יודע ש כשה אומרים מלחמת שיחרור מתכוונים ל 6 הימים ואתה אומר שלא שירחחנו את ירושלים למרות שב 6 הימים כן שיחררנו אז לאיזה מלחמה אתה מתכוון?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #28 ב- : מרץ 21, 2008, 11:46:52 »
מלחמת השחרור=מלחמת העצמאות
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #29 ב- : מרץ 21, 2008, 12:02:39 »
כשה אתה מתכוון למלחמת השיחרור אתה מתכוון למלחמת העצמאות או למלחמת 6 הימים? כי אני יודע ש כשה אומרים מלחמת שיחרור מתכוונים ל 6 הימים ואתה אומר שלא שירחחנו את ירושלים למרות שב 6 הימים כן שיחררנו אז לאיזה מלחמה אתה מתכוון?
בס''ד
והרי תקציר ההסטורי'ה הבולשביקית על אדמת ארץ-הקודש ,על גרעין הערב-רב שנפרט בקיצור כאן את מעלליו אמר הנביא ע''ה זיע''א '' בוני ציון בדמים , וירושלים בעוולה '' !!
-מלחמת ששת הימים היתה בשנת 1956 למניינם !--וזו המלחמה שבה נמנע רעבין מלשחרר את עיר-הקודש תובב''א !!, מכיוון שהתכנית של הערב-רב היתה מלכתחילה שעיר-הקודש תובב''א תיפול לידי האויב הערבי הנאצי יש''ו ,ואף במחיר רצח כלל היהודים שישבו בה מאות שנים עוד מימי השלטון התורכי העות'מאני , ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו ,מכיוון שלא רצו מרכז רוחני יהודי -אמיתי בתוככי ה '' מדינה '' הקומוניסטית ר''ל שאותה תכננו להקים תחת השם '' מדינת-ישראל'' ,ואכן נפלה עיר-הקודש בידיו של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ואף את סביבותיה הפך האויב הערבי הנאצי יש''ו ל ''יעד למטווחים'' כאשר ירה מעל לחומות על כל יהודי שעבר שם , ואף ירה צרורות לעבר בתים יהודיים ,והפך את חיי היהודים סביבות החומה ל ''גהינום '' --מה שאילץ את גרעין הערב-רב לשחרר אותה מחדש במה שנקרא '' מלחמת-השחרור '' !!!!
-מלחמת השחרור היתה בשנת 1967 למניינם !!--ונקראת '' השחרור '' על שם שחרור עיר-הקודש מידי האויב הערבי הנאצי יש''ו ,שהגלה ממנה את כל יושביה היהודיים לעבר הירדן כ ''שבויי מלחמה '' בשביל מיקוח ,בכדי לשחרר את רוצחיו שנישבו  , ע''י צה''ל דאז, ( בדיוק כפי שקורה כיום , האויב הערבי הנאצי יש''ו לא שינה שו גישה , לעומת גרעין הערב-רב שמנסה יותר ויותר לשמד את העם היהודי מדתו ואמונתו ומפקיר חיילם יהודים כברווזים לפני מטווח של כיתת-יורים ר''ל --כפי שראינו בעזה ובלבנון !!!) , ולכך התכוון ידידנו חיים בן-פסח הי''ו !!!!
                                                                                           הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #30 ב- : מרץ 22, 2008, 19:53:59 »
לא שאני חולק אל אף אחד אבל בקשר למה שחיים אמר נכנסתי לגוגל ולמרות ד"ר מילשטיין יש עוד עשרות דוקטורים שאומרים שהוא גיבור
ורוב ספרי ההיסטוריה שלנו לא הזכירו את את הפדיחות שלו למרות שדווקא בנושא אטלנטה רובם מוצאים אותו אשם ואידיוט
אני שונא את רבין ולמרות שהייתי בכיתא ג' שהוא נרצח לא הבנתי על מה המהומה אבל אני ממליץ לקרוא את התגובות של היסטוריונים
וד"ר למינהם וזהו אנילא מדבר יותר על רעבין.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #31 ב- : מרץ 22, 2008, 19:57:54 »
הוא חסר חשיבות.הרבה יותר חשובים 1800 נרצחי אוסלו ו10000 פצועים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #32 ב- : מרץ 22, 2008, 20:03:34 »
כל יהודי יותר חשוב ממנו כי הוא ניסה להרוס אותנו אבל זה לא אומר שמה שאני טוען לא נכון

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #33 ב- : מרץ 22, 2008, 20:04:37 »
זכותך לדעתך ואנו לא כופים כאן דעות,אנו מאמינים בחופש המחשבה והביטוי.
הבא להורגך השכם להורגו