כתב נושא: אינני תומך במרזל בגלל הסיפור עם מנהל הפורום שלו אבל מבחינת פעילות:  (נקרא 5614 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

למה אתה לא תומך בחזית יהודית-לאומית?
אז אני מניח שאתה תומך בחרות של  מיכאל קליינר?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אין חרות של קליינר בפועל.מרזל הוא חזית יהודית לאומית ואם אני לא תומך בו בגלל המנהל שלו אז נשארתי בלי מפלגה.האיחוד הלאומי התפרק ויש ח"כ בפועל שהוא בסדר כמו אורי אריאל,אלדד אבל אין מפלגה ממש.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

ומה עם מפלגת "התקווה"?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מפלגה וירטואלית
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אגב תשמע רן סיפור אמיתי על מרזל:
יש יהודי יקר בשם גיל שרון שהוא זמר מוכשר,כהניסט משלנו שהיה פעיל בחזית יהודית לאומית ותרם לה כסף.הוא השתתף בפעילות ונעצר בידי המשטרה והוזהר בידי השב"כ.
מדובר ביהודי יקר שאיתרע מזלו,חברתו נהרגה בפיגוע לפני החתונה,בן דודו נרצח בידי ערבים.
ואז הוא חלה בסרטן ומצבו הכלכלי הדרדר כי לא יכל במצבו לשיר ולהופיע ואז הוא פנה למרזל בבקשת עזרה כספית.כאמור גיל תרם כסף לחזית.
מרזל השיב אני מכיר בך ומעריך את פעילותך למען הרעיון היהודי אבל כרגע מצבה הכספי של תנועתנו בכי רע.
שבוע אחר כך פרסם מרזל מודעה בעיתון שכל ערבי מיפו שירצה לעזוב יקבל ממרזל אישית 5000 דולר.החזית פעלה אז ביפו בצוותא עם קליינר והגיעו לשם לעודד ערבים להגר.
מרזל ניגש לרפעת טורק ערבי מיפו,כדורגלן לשעבר עם אלפי דולרים ביד,טורק היכה בידו של מרזל והדולרים התפזרו כשהערבים אוספים אותם ומכים את מרזל,קליינר,בן גביר שנסו לרכבם מפני מאות ערבים שרגמו אותם באבנים.
מסקנה:מרזל לא דיבר אמת ואין לסמוך עליו אפילו בדיני נפשות.
« עריכה אחרונה: מרץ 31, 2008, 14:09:31 על ידי האנטר »
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אגב תשמע רן סיפור אמיתי על מרזל:
יש יהודי יקר בשם גיל שרון שהוא זמר מוכשר,כהניסט משלנו שהיה פעיל בחזית יהודית לאומית ותרם לה כסף.הוא השתתף בפעילות ונעצר בידי המשטרה והוזהר בידי השב"כ.
מדובר ביהודי יקר שאיתרע מזלו,חברתו נהרגה בפיגוע לפני החתונה,בן דודו נרצח בידי ערבים.
ואז הוא חלה בסרטן ומצבו הכלכלי הדרדר כי לא יכל במצבו לשיר ולהופיע ואז הוא פנה למרזל בבקשת עזרה כספית.כאמור גיל תרם כסף לחזית.
מרזל השיב אני מכיר בך ומעריך את פעילותך למען הרעיון היהודי אבל כרגע מצבה הכספי של תנועתנו בכי רע.
שבוע אחר כך פרסם מרזל מודעה בעיתון שכל ערבי מיפו שירצה לעזוב יקבל ממרזל אישית 5000 דולר.החזית פעלה אז ביפו בצוותא עם קליינר והגיעו לשם לעודד ערבים להגר.
מרזל ניגש לרפעת טורק ערבי מיפו,כדורגלן לשעבר עם אלפי דולרים ביד,טורק היכה בידו של מרזל והדולרים התפזרו כשהערבים אוספים אותם ומכים את מרזל,קליינר,בן גביר שנסו לרכבם מפני מאות ערבים שרגמו אותם באבנים.
מסקנה:מרזל לא דיבר אמת ואין לסמוך עליו אפילו בדיני נפשות.

כן, אני יודע על מצבו של גיל. לפי הבנתי הוא הבריא ועכשיו עשו לו התרמה גדולה.

לגבי מרזל, באמת אין לו כסף - אפילו את המשרד שלו בקינג ג'ורג' בירושלים הוא עזב.
אם הוא משקר זה בנושא ה-5000 דולר לערבים, כדי לקבל תשומת לב תקשורתית.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אין חרות של קליינר בפועל.מרזל הוא חזית יהודית לאומית ואם אני לא תומך בו בגלל המנהל שלו אז נשארתי בלי מפלגה.האיחוד הלאומי התפרק ויש ח"כ בפועל שהוא בסדר כמו אורי אריאל,אלדד אבל אין מפלגה ממש.
בס''ד

ידידנו היקר האנטר הי''ו .
להוי ידוע כי הפורום של תנועת '' חזית''  נתקף רבות על-ידי גורמים המזוהים עם גרעין שלטון הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי ובני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר .
הילכך , על מנהלי הפורום לנקוט משנה זהירות עם גורמים אלו ואחרים  העשויים להיות עויינים לתנועה ולפורום . הדרך שבה הינך מביע את דבריך מקבילה מאד לצורת הביטוי של אותו גרעין ערב-רב , ואינך אשם בכך ,מכיוון שהתחנכת ורכשת השכלה במסגרת שלוחותיו שאכן מאפשאות לך לרכוש השכלה במידת מה , אולם בו-זמנית נוטעות בך שטיפת-מוח מתוחכמת מאד שבמסגרתה גורמות לך לראות את היהדות האמיתית , וראייתם של תנועות הימין-האמיתי כגון תנועת '' חזית '' כ '' תנועות קיצוניות המסווגות בשוליים הפוליטיים שהשפעתן שואפת לאפס '' --אולם המצב הוא הפוך !!, רוב העם היהודי היושב בארץ הקודש תומך ביהדותה של ארץ-הקודש ובימין האמיתי , אלא שמהחשש להיות מסווגים כ '' קיצוניים '' ע''י הערב-רב השולט בכוח ובעזרת שקרים (סקרים )  ושטיפות-מוח חוזרות ונשנות בכלי התשקורת השבויים בידיו ,אליהם מיכר את דלת העם היהודי הכבול בשלשלאות הרות אסון אלו !!--ובנוסף לכך הקים אותו ערב-רב '' חומות מגן '' של סוכנים שלו ,שמזדהים כ '' מתחרים פוטנציאלים '' משאריות של תנועות שאותן כבר הרס מבפנים כשחדר אליהן כ'' מחלת-סרטן ממארת ר''ל  '' דוגמאות לכך יש לרוב , והבולטת בהן היא תנועת '' הליכוד '' שנבנתה מ '' חרות '' שאליה חדרו סוכני הערב-רב בדמות '' הליבראלים '' שלימים השתלטו על התנועה בכללותה ומחקו כליל את שאריות '' חרות '' שבכלל תנועה זו שהשפעתם ירדה לאפס !!, לכן עלינו לתמוך בתנועת ''חזית '' של ר' ברוך מרזל  הי''ו , והכתבה שהבאת אודות פעלו הרב ומסירות נפשו למען שלו-ם העם היהודי על כלל חלקיה של ארץ-הקודש תובב''א ולמען שלמותה של ארץ-הקודש ללא שופם פשרות , והגירת האויב הערבי הנאצי יש''ו ממנה , והפיכתה בע''ה וישועתו למרכז-רוחני יהודי לעולם כולו !!--וכפי שאמרתי ,כנראה שסגנון ההתבטאות שלך כאמור , העלה את חשדו של מנהל הפורום של תנועת '' חזית '' ולכן נתללת ביחס לא אוהד במיוחז , אולם עליך לקבל זאת בהבנה , מכיוון שזהו אמצעי ההגנה היחיד של התנועת ,על הפורום והפרסומים החשובים שלו , ואין בכך סיבה שלא לתמוך בתנועת הקדושה שמטרותיה הינו ארץ-הקודש השלמה בריבונות ושליטה של העם היהודי , ועם ערכים יהודיים אמיתיים ,ובכלל זה הגירתיו של האויב הערבי הנאצי יש''ו בעל ה '' אזרחות הישראלית '' מכלל חלקי ארץ-הקודש , וויתורו על אזרחותו והתחייביתו שלא לשוב אליה לצמיתות ולו לביקור בלבד !!!--זוהי גם עמדתנו אנו כתנועת הימין-האמיתי וגם ידידנו חיים בן-פסח הי''ו  אומר זאת חזור ושנה ,וכן ידידינו נעם -פדרמן הי''ו , גיל אברהם הי''ו , ואנו מצפים שכולנו יחד נתמוך בעניין המהותי והחשוב הזה של תמיכה כללית בתנועת '' חזית'' של היהודי הגיבור הזה ר' ברוך מרזל הי''ו !!!!!  ונזכה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בב''א.

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני נפגשתי עם גיל אישית ושמעתי את הסיפור מפיו.
מנהל פורום החזית היה רוני הנאצי שעשה סרטונים על חיים בן פסח ומנהלי הפורום כאן ואיים עליהם ברצח ודרש שואה ל2 מליון אשכנזים.לי אין בעיה עם חזית אבל יש לי בעיה עם נאצים.
זה שבן גביר ומרזל העסיקו חצי שנה חולה נפש נאצי זהו כתם בל ימחה ומטיל ספק על היושרה שלהם ושיקול דעתם.
חיים בן פסח עצמו הסיר את תמיכתו מחזית ואני מתואם עימו ועם המנהלים.
אם אני כותב משהו יש לכך סיבה טובה.
אני לא נבהל מהביטוי קיצוני או מהרג או מגירוש ערבים שזהו מעשה הכרחי לשרוד במדינתנו הקטנה.
מדובר באירועים שהתרחשו לפני שהיית כאן בפורום גולה ואתה מוזמן לברר את העובדות עם חיים והמנהלים.
אגב עד עצם היום הזה לא הוסרו הסרטונים המכפישים על חיים כתומך שואה חלילה מהאינטרנט.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אני נפגשתי עם גיל אישית ושמעתי את הסיפור מפיו.
מנהל פורום החזית היה רוני הנאצי שעשה סרטונים על חיים בן פסח ומנהלי הפורום כאן ואיים עליהם ברצח ודרש שואה ל2 מליון אשכנזים.לי אין בעיה עם חזית אבל יש לי בעיה עם נאצים.
זה שבן גביר ומרזל העסיקו חצי שנה חולה נפש נאצי זהו כתם בל ימחה ומטיל ספק על היושרה שלהם ושיקול דעתם.
חיים בן פסח עצמו הסיר את תמיכתו מחזית ואני מתואם עימו ועם המנהלים.
אם אני כותב משהו יש לכך סיבה טובה.
אני לא נבהל מהביטוי קיצוני או מהרג או מגירוש ערבים שזהו מעשה הכרחי לשרוד במדינתנו הקטנה.
מדובר באירועים שהתרחשו לפני שהיית כאן בפורום גולה ואתה מוזמן לברר את העובדות עם חיים והמנהלים.
אגב עד עצם היום הזה לא הוסרו הסרטונים המכפישים על חיים כתומך שואה חלילה מהאינטרנט.
בס''ד
רוני הנאצי הועסק גם אצלינו בטעות !!, הוי אומר שאנו בעלי כתם בל יימחה????--ועוד שידידנו חיים בן-פסח הי''ו תומך בתנועת ''חזית'' ופעלה , אלא שלא הוסדר עניין שיתוף-פעולה עם ראשי התנועה , וידידנו חיים בן-פסח הודיע שהוא מוכן לשיתוף-פעולה מלא !!--ואל לנו לתפוס תקרית של טעות כזו של העסקת רוני הנאצי כדוגמא לאי שיתוף-פעולה , זה קרה גם לנו !!--ותנועת ''חזית '' בראשותו של ר' ברוך מרזל הי''ו הם ידידינו ועושים מעשים של מסירות-נפש למען העם-היהודי וארץ-הקודש , ואנו תומכיםן בהם בלב שלם !!!!--ויהי רצון שנזכה לגאולה שלמה ואחדות למען שמו יתברך הנקרא עלינו ובביאת גואל-צדק בב''א .
                                                                                                          הגולה בארץ :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
בס''ד
רוני הנאצי הועסק גם אצלינו בטעות !!, הוי אומר שאנו בעלי כתם בל יימחה????--ועוד שידידנו חיים בן-פסח הי''ו תומך בתנועת ''חזית'' ופעלה , אלא שלא הוסדר עניין שיתוף-פעולה עם ראשי התנועה , וידידנו חיים בן-פסח הודיע שהוא מוכן לשיתוף-פעולה מלא !!--ואל לנו לתפוס תקרית של טעות כזו של העסקת רוני הנאצי כדוגמא לאי שיתוף-פעולה , זה קרה גם לנו !!--ותנועת ''חזית '' בראשותו של ר' ברוך מרזל הי''ו הם ידידינו ועושים מעשים של מסירות-נפש למען העם-היהודי וארץ-הקודש , ואנו תומכיםן בהם בלב שלם !!!!--ויהי רצון שנזכה לגאולה שלמה ואחדות למען שמו יתברך הנקרא עלינו ובביאת גואל-צדק בב''א .
                                                                                                          הגולה בארץ :smil037:
נכון - הגולה בארץ - אתה בהחלט צודק גם בדבריך האלה, וי'ישר כח על פעלך המבורך!!!
 :V:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!