כתב נושא: שלום אני חדש כאן,יש לי בעיה ואני צריך עזרה.  (נקרא 1982 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני גר בירושלים ויש לי ברוך השם בית יפה,אישה נאה,ילדים טובים וחצר בבית שלי.יש לי שכן מוסלמי בשם אחמד והוא הכניס לי נחש ארסי לחצר.הנחש הכיש את הכלב שלי והכלב שלי מת.
הלכתי לשכן השמאלני שלי צלי וסיפרתי לו את הסיפור והוא אמר לי תנסה לדבר עם הנחש,לראות מה מציק לו,להכנס איתו למשא ומתן.
חזרתי הביתה וראיתי שהנחש הכיש את הבת שלי.
יש לי שכן חרדי בשם יוסף ושאלתי אותו מה לעשות?הוא אמר לי שהחזקתי כלב שזאת חיה טמאה והציע לי להתפלל לאלוקים ואמר שיתפלל שאלוקים יהרוג את הנחש.
לקחתי את הבת שלי לבית חולים והיא נפטרה.
חזרתי מהבית חולים והנחש הכיש את התינוק שלי שיצא לשחק בחצר.
יש לי דוד חכם בניו יורק בשם פסח בן פסח ושסיפרתי לו את הסיפור הוא אמר לי ברוגז":הטוב בנחשים רצוץ את ראשו".
הזמנתי לוכד נחשים לחצר אבל הנחש הכיש אותו גם כן.
בינתים השכן השמאלני שלי צלי התלונן עלי במשטרה על התאכזרות לבעלי חיים והתקשר לעמותת "תנו לחיות לחיות"והם מפגינים מול הבית שלי.
אמרתי להם שהילדים שלי מתים והם אמרו שאני אכזרי והנחש הוא חית מחמד שרוצה בסך הכל חום ואהבה ושאני מפחיד את הנחש ומתנכל לו ומה פתאום אני עושה פרובקציות ומטייל בחצר שלי?!
בינתיים משטרת ישראל עצרה אותי על התאכזרות לחיה ואני צריך כסף לשלם לעורך דין.
העורך דין הציע לי למכור את הבית לשכן המוסלמי שלי אחמד ולעזוב.
בינתים אחמד הכניס עוד נחש לחצר שלי.
התפללתי לאלוקים ובינתים זה לא עזר.
יש לי אח בשם יוסף והוא אוהד בית"ר ירושלים,טיפוס קשוח כזה,הוא הגיע לחצר והרג את הנחשים,הלך לבית של אחמד והרביץ לו ואז משטרת ישראל עצרה את אחי.
עכשיו יש לי שקט ואין לי נחשים בחצר אבל כואב לי הלב על הנחש המסכן ועל השכן המוסלמי שלי.
מה עלי לעשות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום אני חדש כאן,יש לי בעיה ואני צריך עזרה.
« להגיב #1 ב- : מרץ 14, 2008, 15:02:09 »
אולי תזמין מומחה אמריקאי שההתמחות שלו היא קרחונים, הוא בטוח ידע מה לעשות נגד נחשים. לא?
אתה גם תמיד יכול להתחיל תוכנית מצויינות לנחשים, או תוכנית שתפעל לשילוב נחשים בגנים ציבוריים, או שאולי אתה יכול לפנות לבית הדין העולמי לענייני בעלי חיים בהאג, ולהתלונן על אח שלך.