כתב נושא: רצחו 8 יהודים יקרים , בביה"ס - שתיקה .  (נקרא 1894 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק mcavi

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שלום רב לכם , יום לאחר הפיגוע בישיבת מרכז הרב נדהמתי לגלות בבואי ללימודים בביה"ס ( תיכון ליאו בק - חיפה ) כי כולם שמחים ומאושרים אין ולא ציון קטן לזכר הנרצחים , לאחר הרהורים רבים ומחשבות הבנתי שאין להתפלאות לכך משרד החינוך איבד כל קשר יהודי . . . איך יכול להיות שיהודים בשדרות סובלים יום יום שנים ושאר היהודים שמחים ומאושרים . . . איך אני יכול להתנהל בחיי כאשר יהודים מסביבי סובלים . הרי כאן כל הבעיה שלנו וכניראה שהקדוש ברוך הוא בוחן אותנו בזאת , שהרי אם היינו " עם ישראל ערבים זה לזה " שום אויב לא היה אפילו מסתכל עלינו , הינו שוברים כל צבא בעולם אפילו בלי למצמץ . . .  מכאן אני שואל שאלה , איך העזה שרת החינוך לבוא לבית האבלים , הרי המדיניות ( מדיניות " הנכבה " ) שלה הובילה לטבח ועל כן צריכה להיענש בהתאם כשותפה לפשע . . . ואפילו לא הוראת " לא לעבור על סדר היום כאשר שמונה עולמות נעלמו " אבל אני לא דואג ברוך השם יש צדיקים שעליהם עומד עם ישראל חיי וקיים מנצח ולנצח תמיד היו כאלה בוגדים כאלה וגם אותם עברנו רק בעזרת מעורבות אחד בשני רק כך באמצעות קו הזהב ננצח , כי היום כולם יודעים כהנא צודק ! כי צדק לא מת . . .

:smil011:

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
רצחו 8 יהודים יקרים , בביה"ס - שתיקה .
« להגיב #1 ב- : מרץ 11, 2008, 23:05:06 »
בס"ד

זאת התוצאה של שנים של שטיפת-מוח במערכת-הליכלוך(חינוך) והתעמולה השמאלנית-בולשביקית בטמבלוויזיה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!