כתב נושא: תראו מה מצאתי (ממליץ לחיים להיכנס)  (נקרא 5495 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9B0DE4DF1039F934A15753C1A961948260

=)
ייתכן שמצאתי מידע על טרוריסט מסוכן..  ;D
« עריכה אחרונה: מרץ 10, 2008, 19:35:24 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
תראו מה מצאתי (ממליץ לחיים להיכנס)
« להגיב #1 ב- : מרץ 10, 2008, 20:32:25 »
  פעם שאלו את חיים האם הוא זוכר אי-פעם מקרים שבהם התברר שהרב כהנא טעה. חיים השיב שהוא לא זוכר אפילו מקרה אחד כזה, אבל היה מקרה אחד שבו היו חילוקי-דיעות ביניהם על הכוונה לבצע פעולה מסויימת ב-JDL. הרב כהנא הזהיר שאין טעם בביצוע הפעולה וכי היא לא שווה את המחיר שהיא עלולה לשאת.

חיים בסוף החליט בכל-זאת לצאת לַפּעולה. הוא נתפס ונשפט ל-10 שנות מאסר (שצומצמו במרוצת הזמן ל-5 שנים וחצי על התנהגות טובה). אבל הפעולה התבררה כבלתי-כדאית ביחס למחיר ששילם. הרב צדק. חיים הושבת לתקופה ארוכה והאירגון נשאר ללא המנהיג שהביא אותו לשיא-פריחתו, נפילה שממנה לא התאושש עד היום.
« עריכה אחרונה: מרץ 10, 2008, 23:21:25 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 10, 2008, 20:47:08 »
כולנו טועים לפעמים.
ובאמת כולנו.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 10, 2008, 20:57:15 »
  כמובן. חיים לא שלל בתשובתו את האפשרות שהרב טעה אי-פעם בחייו. הוא רק אמר שהוא לא זוכר טעויות "משמעויותיות" (= כאלה שיש בהן טעם מבחינה מהותית) בכל ההיסטוריה של הכרותו ועבודתו במחיצת הרב.
« עריכה אחרונה: מרץ 10, 2008, 21:10:27 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 10, 2008, 21:46:40 »
נסיגת בגין מסיני?חיים לא יצא לפעולה כדי לשחרר את יהודי רוסיה בכלל ועל זה נשפט ל5 שנות מאסר?או שאני מתבלבל?

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 10, 2008, 22:37:16 »
נסיגת בגין מסיני?חיים לא יצא לפעולה כדי לשחרר את יהודי רוסיה בכלל ועל זה נשפט ל5 שנות מאסר?או שאני מתבלבל?

אתה צודק, התבלבלתי כנראה. אני מוחק את הטעות כדי לא להטעות. תודה על העירנות! :V:
« עריכה אחרונה: מרץ 10, 2008, 22:43:12 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : מרץ 10, 2008, 23:22:23 »
לא התבלבלת גם בשן אלא צדקת.
הבא להורגך השכם להורגו

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 10, 2008, 23:48:14 »
לא התבלבלת גם בשן אלא צדקת.

אני ערכתי את ההודעה ואתה כנראה ראית אותה רק לאחר העריכה. בהודעה המקורית כתבתי בטעות שהפעולה שבה נתפס חיים הייתה קשורה למחאה נגד הנסיגה מסיני בתקופת בגין. ובזאת טעיתי. חיים נתפס בעת פעולה למען שחרור יהדות בריה"מ (ואחרי סדרה שלמה של פעולות כאלה כיו"ר ה-JDL, שצלחו והביאו בסופו של דבר לשחרורה של יהדות בריה"מ).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 11, 2008, 03:11:01 »
בס''ד

נאסרתי ב1978 אחרי שפוצצתי מכוניות ועוד רכוש של דיפלומטים מצרים בניסיון למנוע את הנסיגה הישראלית המטורפת מסיני. לפני שהתחלתי במסע הפצצות הללו, גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד הזהיר אותי שזה לא ימנע את הנסיגה מסיני, ולכן זה לא שווה לשלם את המחיר אם אתפס. לא שמעתי בקולו של גדול דורנו. בסוף, נתפסתי וזה השבית אותי 5 שנים (רוב רובן במאסר על תנאי) עד 1983. במשך השנים האלו, לא היה מאבק פעיל ליהדות ברה''מ עד שהסובייטים יש''ו הבינו שהליגה מתה והם שוב הפסיקו כמעט כל הגירה יהודית. רק כשסיימתי לרצות את המשפט ב1983, יכולתי לחזור לליגה, ואז גדול דורנו מינה אותי להיות יושב ראש כדי להוביל את מאבקנו המפורסם לשיחרור אחינו מברה''מ. אולם אילו הייתי שומע בקולו של גדול דורנו, הייתי יכול להוביל את המאבק ההיסטורי הזה כמה שנים לפני כן.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 11, 2008, 03:28:34 »
לא נגעתי:

"His court-appointed lawyer, Thomas Concannon, described his client as ''a tragic figure'' and ''an empty vessel but for his J.D.L. life.''

''It's fair to say he's a little bit nuts,'' the lawyer said. But he asked that Mr. Vancier be spared a term in prison, where he ''would be subjected to attacks and animosity.''
« עריכה אחרונה: מרץ 11, 2008, 03:32:15 על ידי עוץ לי גוץ לי »

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 11, 2008, 04:09:01 »
^חיים, תודה על ההסבר. סליחה על הבילבול שלי. עשיתי סלט מהכל.. :-[
עכשיו הכל ברור ומובא לפי סדר כרונולוגי.

לא נגעתי:

"His court-appointed lawyer, Thomas Concannon, described his client as ''a tragic figure'' and ''an empty vessel but for his J.D.L. life.''

''It's fair to say he's a little bit nuts,'' the lawyer said. But he asked that Mr. Vancier be spared a term in prison, where he ''would be subjected to attacks and animosity.''

עוץ לי, חסוך לנו. אנחנו לא צריכים עדי-אופי בשביל לדעת מי זה חיים. חיים הוא לא דמות זרה לנו. ברוך ה' אנחנו רואים אותו, שומעים אותו וקוראים אותו כמעט כל יום.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 11, 2008, 11:16:22 »
בס''ד

נאסרתי ב1978 אחרי שפוצצתי מכוניות ועוד רכוש של דיפלומטים מצרים בניסיון למנוע את הנסיגה הישראלית המטורפת מסיני. לפני שהתחלתי במסע הפצצות הללו, גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד הזהיר אותי שזה לא ימנע את הנסיגה מסיני, ולכן זה לא שווה לשלם את המחיר אם אתפס. לא שמעתי בקולו של גדול דורנו. בסוף, נתפסתי וזה השבית אותי 5 שנים (רוב רובן במאסר על תנאי) עד 1983. במשך השנים האלו, לא היה מאבק פעיל ליהדות ברה''מ עד שהסובייטים יש''ו הבינו שהליגה מתה והם שוב הפסיקו כמעט כל הגירה יהודית. רק כשסיימתי לרצות את המשפט ב1983, יכולתי לחזור לליגה, ואז גדול דורנו מינה אותי להיות יושב ראש כדי להוביל את מאבקנו המפורסם לשיחרור אחינו מברה''מ. אולם אילו הייתי שומע בקולו של גדול דורנו, הייתי יכול להוביל את המאבק ההיסטורי הזה כמה שנים לפני כן.

רגה ישבתה בכלא פעמים?
לא ידעתי....

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : מרץ 11, 2008, 11:47:11 »
ברצוני להדגיש שהרב כהנא צדק באיסור לגבי הפעולה נגד מצרים.אני כמובן תומך בפעולות הליגה להעלאת יהדות בריה"מ.חשוב לציין שהרב זצ"ל היה אדם מתון,חכם והיטיב לראות דברים קדימה.הרב הגיע לבונקר בימית ואסר על התאבדות המתבצרים!אפילו אויבי הרב השמאלנים שיבחו אותו על כך.
חשוב מאד שיבינו שהרב מסתמך על ההלכה ועל תורת ישראל כי ניסו לצייר אותנו כמטורפים.
כשדיברתי במייל עם פעילי הליגה להגנה יהודית(שבגדו ברב ובדרכו)כמו גברת רובין היא ציינה דווקא את הפעולה לגנות את חיים.
לא הייתי מציין זאת כאן אלא כדי לחזק את דברי הרב כהנא.
כי כמו שחיים ציין הרב כהנא הוא גדול הדור.
כשכתב כאן בן גביר גם הדגיש שיש גבולות כדי למנוע מהשמאל לצייר אותנו כמטורפים.
ברגע שנועם פדרמן הולך להסיר את דגלי חמאס וחיזבאללה מסוכת האבלים כל עם ישראל איתו.
ברגע שחיים פעל להעלאת יהדות בריה"מ כל היהודים איתו במטרה ולאו דווקא באמצעי שנקט.
יש יהודים שתומכים ב"שלום" עם מצרים.
גם אם אהיה כאן כמיעוט ויחלקו עלי אני מוכרח לציין שהרב כהנא צדק גם במקרה זה וזה חשוב מאד לציין.
כלומר מה שצריך לעשות דווקא לקרוא את ספרי הרב כהנא ולפעול לפי התוכנית והדרך וכן להצמד להלכה.
אם ההלכה אוסרת לעשות דבר מה למשל ההלכה אוסרת לגנוב מערבי,נניח אסור להכנס לבית ערבי ולגנוב לו את הכסף,אסור לאנוס את אישתו או לשדוד בנק ערבי או לפלוש לבית ערבי ולהשתלט עליו אז יש לשמוע למצוות ההלכה.
ואני כותב זאת דווקא לחזק את חיים בן פסח.
וחשוב שנאמר אמת ולא ננסה ליפות את מעשינו ונודה בטעות כשאנו טועים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #13 ב- : מרץ 11, 2008, 16:11:11 »
בס"ד

פשששש כל-הכבוד לך חייים O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #14 ב- : מרץ 11, 2008, 18:38:01 »
חיים למה אין יותר פעילות שוטפת ומוכרת של תנועות הימין?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : מרץ 12, 2008, 00:03:46 »
יש פעילות בארץ.
הבא להורגך השכם להורגו