כתב נושא: נמאס מההפקרות !!!! נמאס!!!! (מאמר)  (נקרא 13905 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
נמאס מההפקרות!!!!! נמאס !!!!(מאמר)
« להגיב #25 ב- : מרץ 11, 2008, 20:35:49 »
אם אתה עסוק, אתה לא חייב להגיב ,אנחנו הרי מתווכחים כאן על שטויות לא מהותיות , אתה הרי לא תצליח לשכנע אותי אחרת
למשל , גם אם תצליח להוכיח שלפרסים ולסורים יש מליון טילים, זה עדיין לא ישנה במאומה את מהות הדיון , כי לא על זה הדיון 

הסיבות שאני טענתי בעבורם שישראל היא מעצמה והצגתי ראיות לכך , היא רק כדי להתמקד על הנקודה שהיא כביכול לפי טענתך וואסל, דבר שבעיני מגוכח .
אף מדינה לא כבשה אותנו , מדינת ישראל לא השתעבדה לשום מדינה אחרת . אז אנחנו לא וואסל , נקודה .
אין שום מדינה , כולל ארה"ב , שחסינה מפני מכה צבאית ישראלית (בתאוריה , לא אומר שצריך לתקוף אותם) , אז במי בדיוק אתה מזלזל , את ויאטנם והודו אתה תופס ברצינות לעומת זאת חח ,זה פשוט בדיחה .

ובכל אופן , זה לא פייר "להעלים" את הדיון כל פעם בשביל גמישות לנוחות לתגובה שלך, ככל שהתגובות שלך יהיו ארוכות יותר, אני לאו דווקא אמהר להגיב עליהם , אלא אשב לכתוב תגובות בהתאם , לכן - גם אם הדיון ילך דף אחורה , אני אצתרך להעלות אותו , ואם אני לא יכול להשאיר אותו בפורום נייטרלי שנח לי עד שאני אגיב כדי שזה לא יפר את חוקי הפורום , אז למה שאתה תעשה את זה ?

ואם תכתוב תגובה בחמישי , ותעלה אותה לדיון הראשי ,אם ביום שישי אני לא ארצה להגיב עליה  , ומה אם היא עד מוצאי שבת או ראשון כשאני אחליט שאני רוצה להגיב עליה -הדיון ילך דף אחורה ? אז מה "תנצח " ניצחון טכני בדיון ?  או שתאפשר לי לעלות את הדיון מדף קודם שהתגלגל אליו ? .

יודע מה . אם אתה מעוניין, בוא פשוט נתווכח על זה במסנג'ר או משהו , (אם אתה רוצה מצידי תעלה את השיחה לאינטרנט ) מתי שנח לך להתווכח .

« עריכה אחרונה: מרץ 11, 2008, 20:45:45 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נמאס מההפקרות!!!!! נמאס !!!!(מאמר)
« להגיב #26 ב- : מרץ 11, 2008, 21:08:55 »
אם אתה עסוק, אתה לא חייב להגיב ,אנחנו הרי מתווכחים כאן על שטויות לא מהותיות , אתה הרי לא תצליח לשכנע אותי אחרת
למשל , גם אם תצליח להוכיח שלפרסים ולסורים יש מליון טילים, זה עדיין לא ישנה במאומה את מהות הדיון , כי לא על זה הדיון 

הסיבות שאני טענתי בעבורם שישראל היא מעצמה והצגתי ראיות לכך , היא רק כדי להתמקד על הנקודה שהיא כביכול לפי טענתך וואסל, דבר שבעיני מגוכח .
אף מדינה לא כבשה אותנו , מדינת ישראל לא השתעבדה לשום מדינה אחרת . אז אנחנו לא וואסל , נקודה .
אין שום מדינה , כולל ארה"ב , שחסינה מפני מכה צבאית ישראלית (בתאוריה , לא אומר שצריך לתקוף אותם) , אז במי בדיוק אתה מזלזל , את ויאטנם והודו אתה תופס ברצינות לעומת זאת חח ,זה פשוט בדיחה .

ובכל אופן , זה לא פייר "להעלים" את הדיון כל פעם בשביל גמישות לנוחות לתגובה שלך, ככל שהתגובות שלך יהיו ארוכות יותר, אני לאו דווקא אמהר להגיב עליהם , אלא אשב לכתוב תגובות בהתאם , לכן - גם אם הדיון ילך דף אחורה , אני אצתרך להעלות אותו , ואם אני לא יכול להשאיר אותו בפורום נייטרלי שנח לי עד שאני אגיב כדי שזה לא יפר את חוקי הפורום , אז למה שאתה תעשה את זה ?

ואם תכתוב תגובה בחמישי , ותעלה אותה לדיון הראשי ,אם ביום שישי אני לא ארצה להגיב עליה  , ומה אם היא עד מוצאי שבת או ראשון כשאני אחליט שאני רוצה להגיב עליה -הדיון ילך דף אחורה ? אז מה "תנצח " ניצחון טכני בדיון ?  או שתאפשר לי לעלות את הדיון מדף קודם שהתגלגל אליו ? .

יודע מה . אם אתה מעוניין, בוא פשוט נתווכח על זה במסנג'ר או משהו , (אם אתה רוצה מצידי תעלה את השיחה לאינטרנט ) מתי שנח לך להתווכח .

אני טוען שהיא מדינת וואסל ואני הבאתי ראיות מאוד חזקות לכך, בייחוד במסה שפרסמתי שדבוקה בפורופ הזה: "איך עונים לתעמולה הערבית/שמאלנית", תחת הכותרת: "למ רות שזה לא קשור אבל חשוב,  אני דווקא לא רוצה להתווכח איתך ב-4 עיניים, כי אז אין לזה אפקט, אני מעוניין שכל חברי הפורום יראו את הויכוח וישפטו בעצמם, יקנו ידע, ויסיקו מסקנות, זה כל היופי שבדבר, אני לא אומר שאני תופס יותר ברצינות מדינה X או Y על פנינו, פשוט ההבדל המרכזי בינינו לבינם שהם עצמאיים ואנחנו לא, וישנה הנחיה מאוד ברורה שלא להעלות נושאים מדפים קודמים, הנחיה גורפת שלא תקפה אך ורק לגבי מאמרים בספריה, אני מעוניין בויכוח שישאר אקטואלי ובו בזמן לא לעבור על תקנות הפורום המאוד ברורות, אם אתה רוצה שזה ישאר בפורום שלי, מצויין, לא מבין למה אתה דווקא מתעקש שזה יהיה בפורום נייטרלי (להזכירך אני מנהל גלובלי וככזה יש לי סמכויות גם בפורום הדיון הכללי, ובידי כלים כמו עריכה/מחיקה/שינוי נושאי דיון/העברת נושאים וכו') כך שאתה לא חסין מפניי גם שם (אל תהיה תמים) ומכיוון שאני מחזיק ממך בחור חכם ובר שיח, ואני מעוניין בדיון פומבי, ואף פעם לא שיניתי מילה אצלך, לא צינזרתי מילה ממה שאי פעם אמרת, לא נקטתי מולך באף כלי ניהולי שהוא שיש לו אפקט שלילי כלפיך באיזהשהו דרך/צורה/אופן, אז אני לא מבין ממה אתה כל כך מנסה לברוח?
הדיון ימשך (לפחות מצידי, תשובה מפורטת תקבל ביום חמישי), אתה לא צריך לענות, אתה לא מוכרח, אף אחד לא מחזיק לך אקדח פה לרקה, ואני לא איזה ילד קטן שיראה באי-תגובה מצידך כנצחון טכני שלי (שמתי לב שאתה מנסה לעקוץ, לא נולדתי אתמול), מטרתי היא שאנשים יקנו ידע וילמדו כיצד להתווכח, זה כל הסיפור.
אם אתה מלין על כך שהדיון כל הזמן קופץ, אזיי אני אשאיר אותו פה לצמיתות תחת השגחה ישירה שלי, והוא יקבל את הכותרת המתאימה כדי שלא יחשבו כאילו אני צולב כאן פרופאגנדת שמאל/ערבים ו/או סילופים הסטוריים
« עריכה אחרונה: מרץ 11, 2008, 21:10:47 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שמע , הסיבה שאני אומר למה אתה כל הזמן מקפיץ את הדיון בין הפורומים היא משתי סיבות

האחת היא - הדיון ביננו , לא קשור לטופיק שלפיו הדיון נפתח , בסך הכל ניסיתי לפרסם מאמרון קטן , בפורום הראוי לו , ובפורום שאני רוצה שאנשים יקראו אותו בו . לכן ,אני לא מבין למה חייב להשתמש בדיון הזה ולא לפתוח אחד חדש , שכן הוא כל הזמן מוסת בגלל דיון בתוכו שלא קשור לטופיק ,לפורום אחר , ללא שום צידוק רציני שבגללו צריך להזיז את הדיון לפורומים לא קשורים
ועל אחת כמה וכמה להפוך את הדיון לדיון לפי בקשתך ולשנות לו את כל התוכן, הכותרת, והמקום שהוא פורסם, רק בשביל הנוחות של בחירת העיתוי של מתי להגיב לפי רצונך . הדיון לא נפתח כלל כדי ליצור וויכוח, ואם כבר זה יצר, לא צריך להסיט אותו מההקשר שלו בצורה כה בוטה , אפשר לפתוח דיון חדש(באיזה פורום שבא לך)

השנייה היא - אם אסור לפי החוקים , להעלות שוב דיון שהתגלגל לדף ישן ולא נשאר בדף הקדמי , אתה מזיז את הדיון לפורום זה מטעמי נוחות בשביל התגובה שלך, שלא תלויה בזמן ,אלא בעיתוי שתבחר בו להגיב  ומצד שני , לי אין את אותה אופציה , לכן זה לא פייר  .

לא האשמתי אותך בזה שאתה מצנזר את התגובה שלי או כל משהו אחר בסגנון, רק הדגשתי כמה נקודות מעצבנות ,שאני די צודק בהם , ואין לזה שום קשר לדיון , אלא למהלך הדיון עצמו
אם אתה יכול לבחור את העיתוי תגובה לפי הזמנים שנוחים לך, ולפסול את היכולת של הצד שאתה מתווכח עימו להגיב לך תגובה ראויה ,במסגרת זמנים של הדיון הכללי - זה בהחלט בהחלט לא חוסר הגיון לחשוב שהמניע לזה הוא לנצח ניצחון טכני . אבל זה לא בדיוק מה שאמרתי , רק שאלתי את זה , כאילו בשביל מה כל המשחק הזה ,אם אתה עסוק בדברים אחרים שלא מאפשרים לך להגיב ברצף  ,בוא לצ'אט בעיתוי שיהיה נח לך , נתווכח ישירות , ותעתיק את השיחה לכאן .
לפתוח דיון נפרד , גם אפשרי ,מקובל עלי . אבל למה להרוס את הטופיק של הדיון המקורי (והפואנטה שלו - שאנשים יקראו אותו בפורום שבו הוא התפרסם) הזה בשביל דיון אחר שלא קשור אליו

מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב.

בעניין מדינת וואסל , לא הוכחת שאנחנו מדינת וואסל , זה דעתך האישית . מה שעשית זה נסיון ללגלג על כל דבר שהבאתי להוכיח שאנחנו מעצמה צבאית כדי לגרום לתחושה של "איזה מעצמה ואיזה נעליים"  אך זה כלל לא הוכיח שמדינת ישראל היא וואסל , אם אתה רוצה להוכיח שהיא וואסל, בבקשה תסביר את זה בצורה יותר רצינית (כדי שאוכל לבחור בין להפריך את הקשקוש הזה - או להסכים איתך אם אתה באמת צודק )
« עריכה אחרונה: מרץ 12, 2008, 00:56:58 על ידי hebraic »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שמע , הסיבה שאני אומר למה אתה כל הזמן מקפיץ את הדיון בין הפורומים היא משתי סיבות

האחת היא - הדיון ביננו , לא קשור לטופיק שלפיו הדיון נפתח , בסך הכל ניסיתי לפרסם מאמרון קטן , בפורום הראוי לו , ובפורום שאני רוצה שאנשים יקראו אותו בו . לכן ,אני לא מבין למה חייב להשתמש בדיון הזה ולא לפתוח אחד חדש , שכן הוא כל הזמן מוסת בגלל דיון בתוכו שלא קשור לטופיק ,לפורום אחר , ללא שום צידוק רציני שבגללו צריך להזיז את הדיון לפורומים לא קשורים
ועל אחת כמה וכמה להפוך את הדיון לדיון לפי בקשתך ולשנות לו את כל התוכן, הכותרת, והמקום שהוא פורסם, רק בשביל הנוחות של בחירת העיתוי של מתי להגיב לפי רצונך . הדיון לא נפתח כלל כדי ליצור וויכוח, ואם כבר זה יצר, לא צריך להסיט אותו מההקשר שלו בצורה כה בוטה , אפשר לפתוח דיון חדש(באיזה פורום שבא לך)

השנייה היא - אם אסור לפי החוקים , להעלות שוב דיון שהתגלגל לדף ישן ולא נשאר בדף הקדמי , אתה מזיז את הדיון לפורום זה מטעמי נוחות בשביל התגובה שלך, שלא תלויה בזמן ,אלא בעיתוי שתבחר בו להגיב  ומצד שני , לי אין את אותה אופציה , לכן זה לא פייר  .

לא האשמתי אותך בזה שאתה מצנזר את התגובה שלי או כל משהו אחר בסגנון, רק הדגשתי כמה נקודות מעצבנות ,שאני די צודק בהם , ואין לזה שום קשר לדיון , אלא למהלך הדיון עצמו
אם אתה יכול לבחור את העיתוי תגובה לפי הזמנים שנוחים לך, ולפסול את היכולת של הצד שאתה מתווכח עימו להגיב לך תגובה ראויה ,במסגרת זמנים של הדיון הכללי - זה בהחלט בהחלט לא חוסר הגיון לחשוב שהמניע לזה הוא לנצח ניצחון טכני . אבל זה לא בדיוק מה שאמרתי , רק שאלתי את זה , כאילו בשביל מה כל המשחק הזה ,אם אתה עסוק בדברים אחרים שלא מאפשרים לך להגיב ברצף  ,בוא לצ'אט בעיתוי שיהיה נח לך , נתווכח ישירות , ותעתיק את השיחה לכאן .
לפתוח דיון נפרד , גם אפשרי ,מקובל עלי . אבל למה להרוס את הטופיק של הדיון המקורי (והפואנטה שלו - שאנשים יקראו אותו בפורום שבו הוא התפרסם) הזה בשביל דיון אחר שלא קשור אליו

מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב.

בעניין מדינת וואסל , לא הוכחת שאנחנו מדינת וואסל , זה דעתך האישית . מה שעשית זה נסיון ללגלג על כל דבר שהבאתי להוכיח שאנחנו מעצמה צבאית כדי לגרום לתחושה של "איזה מעצמה ואיזה נעליים"  אך זה כלל לא הוכיח שמדינת ישראל היא וואסל , אם אתה רוצה להוכיח שהיא וואסל, בבקשה תסביר את זה בצורה יותר רצינית (כדי שאוכל לבחור בין להפריך את הקשקוש הזה - או להסכים איתך אם אתה באמת צודק )

כפי שכבר הבהרתי, דיון בינינו כשאף אחד לא יוכל להגיב בזמן אמת איננו רלוונטי, כך שצ'ט בינינו לא יהיה.
אני עדיין לא קונה את ההתבכיינות הזו, אבל אם אתה באמת מתעקש, אזי אני אפתח נושא לדיון חדש כאשר תגובתי הראשונה שם תהיה בעצם תגובתי לתגובתך האחרונה באשכול הזה, ברגע שהאשכול החדש יתפרסם בפורום הדיון הכללי גם כן (הבטחה שלי) יהיה זה המשך לדיון באשכול הזה, ועוד משהו, זה שאתה מפרסם מאמר לא אומר שזה לא פתוח לדיון או שהאשכול הזה לא ייפתח לדיון גם אם זו לא הייתה כוונתך המקורית, אתה כותב בפורום ולא לעיתון,
כמה פעמים צריך להזכיר לך את זה?
לכן בהודעתי האחרונה גם הצעתי להמשיך את הדיון בפורום שלי, אתה לא רואה בזה צעד  שהוא פייר על פי אמות המידה שלך, בסדר גמור, יהיה אשכול חדש, דיון חדש, ואז גם האשכול הזה יוחזר למקומו הראשוני, מספיק פיירי? 
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כן

זה לא התבכיינות . פתחתי את הדיון למטרה ברורה והיא לא להתווכח בה על משהו שלא קשור לטופיק

אתה צודק , אבל בפורום הצדדים מתווכחים באותו מסגרת זמן, אף אחד לא "לוקח" את הדיון למקום נייטרלי שיאפשר לו זמן תגובה לפי הנוחות והעיתוי שהוא יבחר בהם .

טוב , מספיק עם השטויות . סבבה

וסליחה אם זה נשמע אישי, זה לא
« עריכה אחרונה: מרץ 12, 2008, 15:22:06 על ידי hebraic »