שמע , הסיבה שאני אומר למה אתה כל הזמן מקפיץ את הדיון בין הפורומים היא משתי סיבות
האחת היא - הדיון ביננו , לא קשור לטופיק שלפיו הדיון נפתח , בסך הכל ניסיתי לפרסם מאמרון קטן , בפורום הראוי לו , ובפורום שאני רוצה שאנשים יקראו אותו בו . לכן ,אני לא מבין למה חייב להשתמש בדיון הזה ולא לפתוח אחד חדש , שכן הוא כל הזמן מוסת בגלל דיון בתוכו שלא קשור לטופיק ,לפורום אחר , ללא שום צידוק רציני שבגללו צריך להזיז את הדיון לפורומים לא קשורים
ועל אחת כמה וכמה להפוך את הדיון לדיון לפי בקשתך ולשנות לו את כל התוכן, הכותרת, והמקום שהוא פורסם, רק בשביל הנוחות של בחירת העיתוי של מתי להגיב לפי רצונך . הדיון לא נפתח כלל כדי ליצור וויכוח, ואם כבר זה יצר, לא צריך להסיט אותו מההקשר שלו בצורה כה בוטה , אפשר לפתוח דיון חדש(באיזה פורום שבא לך)
השנייה היא - אם אסור לפי החוקים , להעלות שוב דיון שהתגלגל לדף ישן ולא נשאר בדף הקדמי , אתה מזיז את הדיון לפורום זה מטעמי נוחות בשביל התגובה שלך, שלא תלויה בזמן ,אלא בעיתוי שתבחר בו להגיב ומצד שני , לי אין את אותה אופציה , לכן זה לא פייר .
לא האשמתי אותך בזה שאתה מצנזר את התגובה שלי או כל משהו אחר בסגנון, רק הדגשתי כמה נקודות מעצבנות ,שאני די צודק בהם , ואין לזה שום קשר לדיון , אלא למהלך הדיון עצמו
אם אתה יכול לבחור את העיתוי תגובה לפי הזמנים שנוחים לך, ולפסול את היכולת של הצד שאתה מתווכח עימו להגיב לך תגובה ראויה ,במסגרת זמנים של הדיון הכללי - זה בהחלט בהחלט לא חוסר הגיון לחשוב שהמניע לזה הוא לנצח ניצחון טכני . אבל זה לא בדיוק מה שאמרתי , רק שאלתי את זה , כאילו בשביל מה כל המשחק הזה ,אם אתה עסוק בדברים אחרים שלא מאפשרים לך להגיב ברצף ,בוא לצ'אט בעיתוי שיהיה נח לך , נתווכח ישירות , ותעתיק את השיחה לכאן .
לפתוח דיון נפרד , גם אפשרי ,מקובל עלי . אבל למה להרוס את הטופיק של הדיון המקורי (והפואנטה שלו - שאנשים יקראו אותו בפורום שבו הוא התפרסם) הזה בשביל דיון אחר שלא קשור אליו
מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב.
בעניין מדינת וואסל , לא הוכחת שאנחנו מדינת וואסל , זה דעתך האישית . מה שעשית זה נסיון ללגלג על כל דבר שהבאתי להוכיח שאנחנו מעצמה צבאית כדי לגרום לתחושה של "איזה מעצמה ואיזה נעליים" אך זה כלל לא הוכיח שמדינת ישראל היא וואסל , אם אתה רוצה להוכיח שהיא וואסל, בבקשה תסביר את זה בצורה יותר רצינית (כדי שאוכל לבחור בין להפריך את הקשקוש הזה - או להסכים איתך אם אתה באמת צודק )