סקר

מה אתם חושבים על הבדואים

הם אויב ערבי לכל-דבר
15 (83.3%)
נחמדים
0 (0%)
לא מזיקים-ולא מפריעים..
3 (16.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: הבדואים  (נקרא 10198 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבדואים
« להגיב #25 ב- : מרץ 07, 2008, 14:28:52 »
אני מבקש את סליחתכם, וחבל שאני לבד בעמדה שאני מדבר עליה עכשיו!
לא הבנתם שאתם בשינאה הזאת לא פותרים שום בעיות, להפך, תסתכלו בדברים החיוביים שהם עושים למדינה, אין מושג כזה על אדם שכולו טלית תכלת, וכי תחשבו שהבדואים כאלה?
עלינו למצוא את הנקודה שמביאה לאחוה בינינו על אף כל הרעות שהם עשו ועושים!
צריכים אנו לפששפש במעשינו מדוע קורה לנו כל זה, ולא להאשים אותם בעונותינו ובאסונינו?
אנא מכם, הסתכלו על חצי הכוס המלאה...
חשבו כיצד ניתן להגיע למקסימום חיים משותפים איתם ללא קשר להכללות...
שבת שלום

חיוביים? ל"מדינה"? אחווה? חיים משותפים?
איזה סם לקחת הבוקר??? ידידי,  אתה חייב להמליץ על הפטריה הזו, אם זה עד כדי כך ממסטל.
מאיזה כנסיה הגעת אלינו? הקוויקרים? כנסית האהבה על שם מריה תרזה? או שמא היישר מפסטיבל הסמים של וודסטוק?
קוראים לך במקרה ג'יין פונדה?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
הבדואים
« להגיב #26 ב- : מרץ 07, 2008, 14:29:27 »
אני מבקש את סליחתכם, וחבל שאני לבד בעמדה שאני מדבר עליה עכשיו!

לא הבנתם שאתם בשינאה הזאת לא פותרים שום בעיות, להפך, תסתכלו בדברים החיוביים שהם עושים למדינה, אין מושג כזה על אדם שכולו טלית תכלת, וכי תחשבו שהבדואים כאלה?

עלינו למצוא את הנקודה שמביאה לאחוה בינינו על אף כל הרעות שהם עשו ועושים!

צריכים אנו לפששפש במעשינו מדוע קורה לנו כל זה, ולא להאשים אותם בעונותינו ובאסונינו?

אנא מכם, הסתכלו על חצי הכוס המלאה...

חשבו כיצד ניתן להגיע למקסימום חיים משותפים איתם ללא קשר להכללות...

שבת שלום
נצרות ושבת שלום לא הולכים ביחד.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
הבדואים
« להגיב #27 ב- : מרץ 07, 2008, 14:31:10 »
חיוביים? ל"מדינה"? אחווה? חיים משותפים?
איזה סם לקחת הבוקר??? ידידי,  אתה חייב להמליץ על הפטריה הזו, אם זה עד כדי כך ממסטל.
מאיזה כנסיה הגעת אלינו? הקוויקרים? כנסית האהבה על שם מריה תרזה? או שמא היישר מפסטיבל הסמים של וודסטוק?
קוראים לך במקרה ג'יין פונדה?
למה לתקוף?
אפשר להסביר את הטעות אבל בלי לתקוף

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבדואים
« להגיב #28 ב- : מרץ 07, 2008, 14:40:52 »
למה לתקוף?
אפשר להסביר את הטעות אבל בלי לתקוף
אני תוקף מתי שאני רואה בכך צורך, עשיתי אנליזה זריזה, הגעתי למסקנה שזו הטקטיקה הנכונה שראוי לבצע, וביצעתי.
יש עוד שאלות?
הסברתי כל כך הרבה פעמים את הטעות, ואותו בני1 גם התעלם מכל הנתונים שהבאת בהודעה למעלה שאלה נתונים סטטיסטיים בדוקים, אז אם הוא בוחר להתעלם מהסברה (כפי שכבר עשיתי לעיל וביי והותר מקומות בפורום, אז תחסוך לי בבקשה את הביקורת הנואלת שלך) אז הוא יקבל התקפה בחזרה.
מה לעשות, "עם עיקש תתפתל", כך נאמר במקורותינו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הבדואים
« להגיב #29 ב- : מרץ 07, 2008, 15:29:45 »
קודם כל

כל המחבלים מסתעיים בערבי ארץ ישראל , ולא מעט בדוואים .
כל הסמים והברחת זונות מחו"ל ונשק בארץ זה מקור הפרנסה שלהם
הם כן שונאים את המדינה - ואלו שמתגייסים עושים זאת בכדי לשפר את מעמדם הכלכלי ואת איכות חייהם .

-

בני 1 - בעניין מה שרשמת " "אלהים (=דיינים) לא תקלל, ונשיא בעמך לא תאור" "
הכוונה בכאלה שהם דיינים בדין תורה , ולא בערכאות של גוים כמו בייניש וחבריה מהבג"ץ . ובקשר לנשיא, זה תלוי במידת נאמנותו לתורה, אם הוא נוהג מנהג עמו ,בהחלט אסור . אבל אם לא , אז מי אמר שהוא בכלל בגדר נשיא?

"
האם דוד הרג את שאול במערה? לא ולא, להפך הוא הרג את ההורג את שאול! שמת לב?"

דוד לא רצה להרוג את שאול (למרות שהוא היה רודף ומהדין היבש יכול להיות שכן היה מותר לו לעשות זאת ) בגלל שהוא היה משיח השם שנבחר על ידי הקב"ה להיות מלך בישראל (!!!!)
וגם הובטח לו שהוא יהיה מלך - לכן ידע שהקב"ה שומר עליו מפני שאול .וגם לא רצה ליצור תקדים כזה שבו זה יגרום לאנשים לבזות את המלכות ולהקל בה ראש

כמו כן , ראוי לציין - שהוא הרג את אותו אדם , בגלל שמתוך דבריו עלה כי הוא בא לאיזור של המלחמה כדי לבזוז חללי המלחמה ,יהודים ופלישתים , ואף אמר שעמלקי הוא , ומדבריו השתמע ששמח למלא אחרי בקשת המלך שאול להרגו כדי שלא יחולל על ידי הפלישתים

צריך לדייק .

כמו כן - אתה מתעלם מכך שנביאים וצדיקים הורו בשם השם יתברך להרוג את המלך בן אחאב ליהוא בן נימשי.

בכל אופן אני מדגיש , לא אומר שצריך להרוג ראשי ממשלה , אפילו בוגדים . רק מגיב למה שנתת כדוגמא מתוך היהדות .

בעניין בדוואים , לא צריך כלל וכלל לשאוף לקיים איתם דו קיום , או חיים משותפים . להפך , אם טובים אם רעים הם ,אין להם מה לחפש פה

אם הם מעוניינים לגור פה , שיחזרו בתשובה , יקבלו על עצמם שבע מצוות בני נח - ויתנערו מכל עבודה זרה , ויחזרו בשנת היובל (כשהיובל נוהג) אם בקשה לגור כאן כגרי תושבים - ואם יסכימו לתת להם לגור כאן ,שיקבלו את תנאי הישיבה בארץ כגרי תושב וכו' .

זה הדין ההלכתי . אין רשות להשאיר פה שום גוי שלא קיבל את התנאים האלה והפך לגר תושב - או ביקש להיות כזה.
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק בני1

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הבדואים
« להגיב #30 ב- : מרץ 10, 2008, 17:13:44 »
לי אין כלום איתם.. אבל אני אדם אנושי בעל נפש ובשר.

כשאני רואה שאדם אחר אפילו אינו יהודי - נעשה לו עוול בגלל מה שהוא מאמין, אוני אזדהה עם זה חו"ח, אז אני מרגיש אשמה, וההפך נכון, ז.א. אם יש ביכולתי לאותת כדי למנוע הרס וחרבן ושינאה של אנשים בגלל מה שהם או מי שהם.. אז אעשה זאת, כדי שמצפוני יהא נקי!

להבראיק, דע לך שזה המצב, הם בארץ כרגע, מה זאת אומרת נעיף אותם? למה לא נעיף את כל החילוניים גם? ואת כל הרוצחים? ואת כל האנסים?

למה הצבעת בבחירות? למה היית מצביע בבחירות?
מה תעשה אם ייבחר חילוני שאינו מקבל את מרות הדת שלנו?
אל תשכח מי מינה אותו, ומי קבע מלמעלה מיייבחר, ואת הדין הזה עלינו לקבל..

לפי מה שאמרת על דוד ושאול אני יכול להסיק בצורה טובה כך:
שגם יגאל אמיר, לא ירצה ליצור תקדים כזה שבו זה יגרום לאנשים לבזות את המלכות ולהקל בה ראש. מה חושבים עלינו האומות כשרואים דבר כזה? האין זה ביזוי?

ציטוט
בכל אופן אני מדגיש , לא אומר שצריך להרוג ראשי ממשלה , אפילו בוגדים . רק מגיב למה שנתת כדוגמא מתוך היהדות .
גם אני רק מדגיש ולא אומר שאמרת שצריך להרוג ר"מ..

משורותיך האחרונות, אני מבין שיש שינאה בינינו לבינם והאם זה יפתור בעיות?

אני שוב אומר:
אם הם יעזבו את הארץ אז זה מה שיעשה לנו טוב?
מדוע באים לנו צרות כאלה או כאלה? בגללם? אותם אתה מאשים?

נץ וגאה, אני לוקח סם אחד כל יום והוא מכיל דברי תורה.. אני סם אותו והוא עובר ישר לראש...

אולי בגילגול הקודם הייתי גין פונדה..

הסיסמא שלי היא:
אם לא תוכל נגד אויבך - הפוך אותו לחברך!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבדואים
« להגיב #31 ב- : מרץ 10, 2008, 20:55:10 »
בני1,
א.) ג'יין פונדה עדיין חייה, אז לא יודע מה בדיוק הסיפור שלך עם גילגולים קודמים, אבל אני בהחלט מציע שתגמל מזה ומהר!

ב.) לאור מה שכבר הוכיחו פה אלף ואחד פעמים, אני לא יודע למה אתה בדיוק קורא "דברי תורה", אבל הם לבטח לא עומדים בקנה אחד עם חז"ל.

ג.) בפעם האחרונה שבדקתי אתה זה שחפרת פה מחדש את כל נושא הקראים, אז כשזה מגיע לדברי תורה, הדבר היחיד הקרוב ביותר שאתה שם בראש לדברי תורה זה אולי דף של חומש מגולגל עם קוקאין מזוקק ישר לתוך הנחיר השמאלי.

אה, והסיסמא שלי היא,
אם לא תוכל נגד אויבך, לפחות אל תתן לו את הלחי השניה.
« עריכה אחרונה: מרץ 10, 2008, 20:57:46 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל