אני הפצתי את הסרטונים של חיים.אני פעלתי בטוקבקים בויינט,מעריב,וואלה ואתרי חדשות.יש גם סרטונים נגד אובאמה ביוטיוב אבל לא הצלחתי להרשם לשם.
כל הכבוד לחיים בנושא אבל צריך לעזור לו.פליקס לא די אנו צריכים קוראי אנגלית.
אני ביקשתי מחיים בתגובה שיניח למק'יין בגלל שמק'יין הוא נץ בנושא האירני.חיים כועס על מק'יין שתומך במדינה פלשתינית.
הנקודה שלי שאם חיים תוקף את אובאמה ואת הילרי שיעזוב בינתיים את מק'יין במנוחה ואם מק'יין ילחץ על ישראל אז נתקוף אותו.
גם יש לרכז מאמץ נגד הדמוקרטים,הליברלים ואובאמה ואין לנו כוח,משאבים לצאת נגד המימסד האמריקני הרפובליקני גם כן.תומכי חיים תומכים ברפובליקנים וחיים ירגיז אותם בהתקפה על המועמד שלהם.
לארה"ב ולנשיאה כוח להשמיד את הכור:אלף טילי טומהאוק ישמידו את הכוח האירני ומק'יין הבטיח.נניח שהוא משקר:חז"ל אמרו שברי ושמא ברי קובע.כלומר הילרי,ואובאמה לא יעשו כלום נגד אירן אבל עם מק'יין יש סיכוי.
לא מספיק שרק שני תגובות ודירוגים על הסרטונים של חיים שמתאמץ ועבודתו יורדת לטימיון,אני רואה רק את בשן ורן ואת אהרון וציפורה בסרטון אחר.
אם כבר יוצאים בקמפיין אז כולם ביחד ביוטיוב ובפליקס אחרת חבל כי חיים מתאמץ בשבילנו וישראל בסכנת השמדה ועלינו לפעול ולכן אני כאן ומאחר שחיים צודק גם אם לא מסכימים לכל מילה שלו צריך לשנס מותנים,לתת כתף ולעזור לחיים ולעצמנו ועל האדמינים להוביל.
דווקא הטבח בתלמידי הישיבה ממחיש את רצחנות האויב כי המחבל הופעל בידי חיזבאללה ואירן שרוצה להשליך עלינו פצצת אטום.
לכן בחרתי להכנס לפעולה עכשיו והצלחתי להזיז משהו בטוקבקים.