עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?

<< < (14/18) > >>

Neo:
אני חושב שהם יזכו בהתנגדות כה עזה כבר בתחילת הדרך שרוחם תיפול.  רובם יהגרו למדינות מערביות אחרות כדוגמת ארה"ב, אוסטרליה וכו'.

T-800:

--- ציטוט של: Neo על יולי 02, 2009, 16:04:04 ---אני חושב שהם יזכו בהתנגדות כה עזה כבר בתחילת הדרך שרוחם תיפול.  רובם יהגרו למדינות מערביות אחרות כדוגמת ארה"ב, אוסטרליה וכו'.

--- סוף ציטוט ---

מה? ויתנו למוסלמים לנצח?

Neo:
כפי כשכתבתי כשעניתי על הסקר.
אני מאמין שתהיה מלחמת אזרחים ארוכה ללא הכרעה באירופה (אנרכיה מלאה).

הזמן פועל כנגד האירופאים בשל הילודה, כבר נתתי לינק על ענייני דמוגרפיה באירופה, כשהם יתעוררו הם לא יוכלו לעשות דבר בצורה דמוקרטית.
אם הם ירצו לעשות דברים בכוח הזרוע, תהיה בעיה מאוד קשה כיוון שהמוטיבציה שלהם לדעתי תהיה נמוכה מזו של המוסלמים ועל כן חסרי המוטיבציה יהגרו.

בנוסף, נראה שבשם "רב התרבותיות" האירופאים מאבדים את זהותם ועל כן מוטיבצית הלחימה תהיה נמוכה יותר.

T-800:

--- ציטוט של: Neo על יולי 02, 2009, 16:13:02 ---כפי כשכתבתי כשעניתי על הסקר.
אני מאמין שתהיה מלחמת אזרחים ארוכה ללא הכרעה באירופה (אנרכיה מלאה).

הזמן פועל כנגד האירופאים בשל הילודה, כבר נתתי לינק על ענייני דמוגרפיה באירופה, כשהם יתעוררו הם לא יוכלו לעשות דבר בצורה דמוקרטית.
אם הם ירצו לעשות דברים בכוח הזרוע, תהיה בעיה מאוד קשה כיוון שהמוטיבציה שלהם לדעתי תהיה נמוכה מזו של המוסלמים ועל כן חסרי המוטיבציה יהגרו.

בנוסף, נראה שבשם "רב התרבותיות" האירופאים מאבדים את זהותם ועל כן מוטיבצית הלחימה תהיה נמוכה יותר.

--- סוף ציטוט ---

אבל האירופאים לא כל כך מתלהבים מהרב תרבותיות הזאת. הם שונאים את הרב תרבותיות!

Neo:
אולי הם שונאים את הרב תרבותיות בחדרי חדרים ובליבם, אך בפועל הם מקבלים אותה.
הם נוהגים ע"פ איך "שהם אמורים לחשוב" (צביעות) ולא איך שהם חושבים.

לכן המצב שלהם מדרדר...

אילו לא היו מרוצים מזה כבר היו זורקים את המוסלמים מזמן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה