עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?

<< < (2/18) > >>

oferst:
זה הולך להיות מעניין.

IRON_MAN:
בחרתי

בחרתי ב 2.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: הגולה בארץ על מרץ 05, 2008, 01:50:10 ---בס''ד

שפיכות-דמים היא תכונה בולטת של בני עשיו וישמעאל יש''ו !!--ולנו הם לא '' נתנו את הלחי השני'ה '' --וכמובן שהנצרות תראה לנכון היא תשלח את האויב הערבי הנאצי יש''ו לתאי הגאזים !!--ללא שום ספק !!
                                                                          הגולה בארץ  :smil037:

--- סוף ציטוט ---
מסכים, זה רק עניין של זמן עד שתושבי אירופה יבחרו בדמגוגים "קיצוניים" שיבטיחו יישום "פתרון סופי" ל"בעיה המוסלמית", בדיוק כמו שהיטלר יש"ו בזמנו הבטיח פתרון סופי ל"בעיה היהודית".  לדעתי, זה לא י'הי'ה כתוצאה מהנצרות, אלא תוצאה של הטבע האנושי.  כשדוחקים חיה לפינה, היא הופכת לאכזרית.  להזכירך, הנאצים לא היו נוצרים --- הם היו אתאיסטים שרצו להחליף את הנצרות באידאולוגיה הנאצית.  (לא שאני מנסה להגן על הנצרות, שאיתה יש לנו חשבון מאוד מאוד ארוך...)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מרץ 06, 2008, 01:19:51 ---מסכים, זה רק עניין של זמן עד שתושבי אירופה יבחרו בדמגוגים "קיצוניים" שיבטיחו יישום "פתרון סופי" ל"בעיה המוסלמית", בדיוק כמו שהיטלר יש"ו בזמנו הבטיח פתרון סופי ל"בעיה היהודית".  לדעתי, זה לא י'הי'ה כתוצאה מהנצרות, אלא תוצאה של הטבע האנושי.  כשדוחקים חיה לפינה, היא הופכת לאכזרית.  להזכירך, הנאצים לא היו נוצרים --- הם היו אתאיסטים שרצו להחליף את הנצרות באידאולוגיה הנאצית.  (לא שאני מנסה להגן על הנצרות, שאיתה יש לנו חשבון מאוד מאוד ארוך...)

--- סוף ציטוט ---
אם אתה שואל אותי, אני לא רואה דבר כזה קורה, החסמים הבירוקרטיים והחוקיים שהעמידו במערב אירופה כנגד תנועות אלו, יחסמו עלייה לשלטון של תנועה שכזו, זה חלק מהלקח של מדינות אלו מהמשטרים של היטלר ומוסוליני.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 06, 2008, 01:22:40 ---אם אתה שואל אותי, אני לא רואה דבר כזה קורה, החסמים הבירוקרטיים והחוקיים שהעמידו במערב אירופה כנגד תנועות אלו, יחסמו עלייה לשלטון של תנועה שכזו, זה חלק מהלקח של מדינות אלו מהמשטרים של היטלר ומוסוליני.

--- סוף ציטוט ---
נקודה טובה, אבל החסמים האלה לא יחזיקו מעמד לאורך זמן.  במוקדם או במאוחר מפלגות "פאשיסטיות" לאומניות יקבלו יותר ויותר תמיכה מהבוחרים, יושיבו יותר נציגים בפרלמנטים של ממשלות אירופה, ונציגים אלו, בצורה דמוקרטית, יסירו את כל ה"חסמים" למיניהם.  אם יתמזל מזלם של המוסלמים, הם רק יגורשו.  אבל לי יש הרגשה שהאירופאים יארגנו להם שואה, בדיוק כמו שהם אירגנו ליהודים, ובעוד שהשנאה כלפי יהודים בתקופה שקדמה למלחמת העולם הראשונה היתה תוצאה של תעמולה שקרית, השנאה כלפי המוסלמים מבוססת על ידיעה אמיתית ונכונה של אופי המוסלמים ופשעיהם על אדמת אירופה (גניבות, הצתת רכבים, אונס נשים אירופאיות, פריצה לבתים, הצהרה בפומבי על כוונותיהם להשליט את האיסלם על תושבי אירופה, וכו').

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה