חדשות ודיונים > דיון כללי

בדיחות ערבים - 2

<< < (5/6) > >>

עז77:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 23, 2007, 00:20:29 ---
--- ציטוט של: zipora על ינואר 22, 2007, 23:56:48 ---ממש מיותר הבדיחות כלן ישנות ודי משעממות. מה שיותר מטריד אותי זה שחיינו הפסיקו מזמן להיות חיים אתם. קחו רק את מכת הגניבות. אנ תרמתי לשי דרומי אם כלם היו כמוהו ולא כמו המשטרה זו הייתה התחלה.

--- סוף ציטוט ---
לפעמים צריך להשתחרר קצת ולצחוק.

--- סוף ציטוט ---

נכון

כך או כך:
לא מיותר צריך לצחוק לפחות פעם פעמיים ביום זה בהחלט בריא.
גם ככה המציאות קשה .

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: כך או כך על ינואר 23, 2007, 05:44:52 ---לא מיותר צריך לצחוק לפחות פעם פעמיים ביום זה בהחלט בריא.
גם ככה המציאות קשה .

--- סוף ציטוט ---
מאוד קשה צריך מדי פעם להתפרק קצת ולצחוק בכל זאת...

דוקא_כך:

--- ציטוט של: zipora על ינואר 22, 2007, 23:56:48 ---ממש מיותר הבדיחות כלן ישנות ודי משעממות. מה שיותר מטריד אותי זה שחיינו הפסיקו מזמן להיות חיים אתם. קחו רק את מכת הגניבות. אנ תרמתי לשי דרומי אם כלם היו כמוהו ולא כמו המשטרה זו הייתה התחלה.

--- סוף ציטוט ---
איך תרמת?  למי אפשר לשלוח את הכסף למימון הוצאותיו המשפטיות של היהודי הגיבור הזה?  תודה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 24, 2007, 04:13:42 ---

--- סוף ציטוט ---
איך תרמת?  למי אפשר לשלוח את הכסף למימון הוצאותיו המשפטיות של היהודי הגיבור הזה?  תודה.

--- סוף ציטוט ---
אני גם מחפש איפה לתרום אבל בכל האתרים יש רק דברי תמיכה שזה גם חשוב אבל בכל זאת צריך לתרום.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה