שונות > מה שבראש

סקר: האם אתם אוכלים רק אוכל כשר?

<< < (3/8) > >>

שלמה:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 02, 2008, 18:37:21 ---אין מצב שאני יקנה אצל ערבים או רוסים
קונה רק אצל יהודים!

--- סוף ציטוט ---

די מסקרן אותי כיצד אתה מבדיל בין יהודים דוברי רוסית (800,000 מהעליה הגדולה וסה"כ כ-1.1 מליון) לבין רוסים (200,000).
זה באמת די מסקרן אותי

alonnn:
יימח שמם וזכרם של כל האנשים שלא אוכלים כשר!

חברה, דיי הפתעתם אותי. אני חשבתי שכולנו פה לפחות אוכלים כשר. עכשיו אני מגלה שגם את זה לא.. חבל!

שלמה:

--- ציטוט של: alonnn על מרץ 02, 2008, 20:10:02 ---יימח שמם וזכרם של כל האנשים שלא אוכלים כשר!

--- סוף ציטוט ---

כדי לך מאוד מהר לשנות את הסגנון שלך.
במיוחד במקרה של יהודים או אחים אחרים שלך!
יימח שמם וזכרם?
אתה יודע מה אתה לפחות מבקש?

oferst:

--- ציטוט של: alonnn על מרץ 02, 2008, 20:10:02 ---יימח שמם וזכרם של כל האנשים שלא אוכלים כשר!

חברה, דיי הפתעתם אותי. אני חשבתי שכולנו פה לפחות אוכלים כשר. עכשיו אני מגלה שגם את זה לא.. חבל!

--- סוף ציטוט ---
לא כל האנשים נולדו לתוך משפחה דתית וקיבלו חינוך דתי! בוא נראה אותך בא למשפחה שלי ואומר להם עכשיו לעשות שני כיורים, להשתמש בכלים נפרדים לבשר וחלב וכו'.

פּז:

--- סוף ציטוט ---
אז אני מציע שנתפלג, מה אתה אומר?
הרי, מתוך מאות אלפי החברים שיש לימין האמיתי, אני מניח שנוכל לשרוד בלי ה"קומץ" הזה שלא שומר כשרות.
 ::)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה