שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?
ניר:
--- ציטוט של: שלמה על מרץ 05, 2008, 08:22:44 ---לחיים בן פסח- אני באמת לא חושב שכדי לטיל הרבה בירושלים כשיש משחק של בית"רבו נגיד שהאוהדים שלהם יכולים להיות קצת נרגשים לפני\אחרי הזמן.
לניר- יופי אתה משווה אותי לתומך שלום עכשיו D=.
אני חייב שלעולם עוד לא השו אותי לחבר בתנועת שמאל קיצוני אנטי ציוני.
אני ממליץ לך בחום לראות עוד כמה הודעות אחרות מההודעות הרבות שלי כאן בפורום.
אהה ועוד נקודה תבין כשזורקים בך אבנים לא אכפת לך אם זורק האבנים הוא ערבי,פרסי,אוהד בית"ר,אוהד סכנין,ראש ממשלת ישראל או הפגנה של אנשים הדורשים סמים קשים במיוחד.
כדי לך להבין שחלק מהקהל של אוהדי ביתר וני מאוד מקווה שזה לא חלק גדול אינם מחזיקים בדעות פוליטיות אלה נהנהים לפגוע בכול מה שזז.
עכשיו בחזרה לסקר אני דוקא בחברתי באפשרות הראשונה.
כי יש דברים שכן אהבתי אצלם פחות קללות ויותר דברים רצינים לדוגמה כשהונף הדגל של כך.
--- סוף ציטוט ---
אתה מבין אז אלה שפוגעים בכל מה שזז,הם אלה גם שנסעו לדוחא,לנצרת,הרימו את הדגל של כ"ך.
מה תגיד על זה?
שלמה:
--- ציטוט של: ניר על מרץ 05, 2008, 15:10:29 ---אתה מבין אז אלה שפוגעים בכל מה שזז,הם אלה גם שנסעו לדוחא,לנצרת,הרימו את הדגל של כ"ך.
מה תגיד על זה?
--- סוף ציטוט ---
שאני לא מת על שרקו עלי אבנים רק כי במקרה הייתי בסיבה ואם אותו אחד גם זרק אבנים וגם הניף את דגל כ"ך הוא עדין במינוס אחד גדול.
אור חיימוביץ:
גאווה. אוהדי בית''ר הם יהודים נאמנים וטובים.
fcbj:
בתור אוהד בית"ר אני רוצה להגיד לכל הפורום הזה משהו ולדעתי חשוב שתקראו.
אני אוהד ביתר מאז שנולדתי את הערכים האידיאולוגיה והאהבה לקבוצה ירשתי מסבא שלי
שהעביר את זה לכל המשפחה ועד היום כל המשפחה אוהדי בית"ר .
בשבילי בית"ר מעל הכל גם מעל כל מפלגה או דעה ובגלל זה יש לי קצת בעיה עם מה שקורה פה.
אני גם ימני בדעות שלי אבל כמו שאמרתי בית"ר הרבה יותר חשובה לי ובגלל זה מפריע לי שאתם מנסים להפוך
את בית"ר למין תנועת ימין קיצוני ואנחנו לא כאלה...נכון ש-90 אחוז מהקהל ימני אבל מרבית האוהדים לא אוהדים את הקבוצה
בגלל דעה פוליטית אלא מאהבת הקבוצה ולכן קשה לי מאוד עם זה שאתם מנסים להפוך אותנו למה שאנחנו לא.
אני גאה להיות אוהד ביתר ואוהב כל אוהד של ביתר אבל בתקופה האחרונה יש יותר מידי מה שנקרא אצלנו "טרמפיסטים"
כאלה שבאים למשחקים ונהפכים להיות אוהדי ביתר מסיבה מסויימת...פיתאום אני רואה ביציע אנשי ימין קיצוני וזה דבר שקצת מפריע
כי ביתר לא מעניינת אותם בכלל ואפשר להגיד שהם אינטרסנטים והמטרה שלהם היא לסחוף את ביתר להיות תנועת ימין קיצוני.
שוב שלא תבינו לא נכון אני ימני בדעותיי ואין לי בעיה עם אף אחד מהימין הקיצוני להפך, אבל קצת מפריע לי שאנשים תופסים טרמפ על בית"ר
ומסים להפוך אותה למשהו שהיא לא .
עד המוות בית"ר.
ניר:
--- ציטוט של: fcbj על מרץ 05, 2008, 16:43:21 ---בתור אוהד בית"ר אני רוצה להגיד לכל הפורום הזה משהו ולדעתי חשוב שתקראו.
אני אוהד ביתר מאז שנולדתי את הערכים האידיאולוגיה והאהבה לקבוצה ירשתי מסבא שלי
שהעביר את זה לכל המשפחה ועד היום כל המשפחה אוהדי בית"ר .
בשבילי בית"ר מעל הכל גם מעל כל מפלגה או דעה ובגלל זה יש לי קצת בעיה עם מה שקורה פה.
אני גם ימני בדעות שלי אבל כמו שאמרתי בית"ר הרבה יותר חשובה לי ובגלל זה מפריע לי שאתם מנסים להפוך
את בית"ר למין תנועת ימין קיצוני ואנחנו לא כאלה...נכון ש-90 אחוז מהקהל ימני אבל מרבית האוהדים לא אוהדים את הקבוצה
בגלל דעה פוליטית אלא מאהבת הקבוצה ולכן קשה לי מאוד עם זה שאתם מנסים להפוך אותנו למה שאנחנו לא.
אני גאה להיות אוהד ביתר ואוהב כל אוהד של ביתר אבל בתקופה האחרונה יש יותר מידי מה שנקרא אצלנו "טרמפיסטים"
כאלה שבאים למשחקים ונהפכים להיות אוהדי ביתר מסיבה מסויימת...פיתאום אני רואה ביציע אנשי ימין קיצוני וזה דבר שקצת מפריע
כי ביתר לא מעניינת אותם בכלל ואפשר להגיד שהם אינטרסנטים והמטרה שלהם היא לסחוף את ביתר להיות תנועת ימין קיצוני.
שוב שלא תבינו לא נכון אני ימני בדעותיי ואין לי בעיה עם אף אחד מהימין הקיצוני להפך, אבל קצת מפריע לי שאנשים תופסים טרמפ על בית"ר
ומסים להפוך אותה למשהו שהיא לא .
עד המוות בית"ר.
--- סוף ציטוט ---
שמע אין מצב שניתן לאנשים לטפוס טרמפים על בית"ר,כל עוד זה לא מפריע לבית"ר אין בעיה עם זה.
שבית"ר תהפוך להיות תנועת ימין קיצוני לא ניתן,אבל נזדהה עם הימין הקיצוני עד המוות.
וכן גם אני גדלתי על אהבה לבית"ר אני לא רואה פה שום קשר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה