שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?

<< < (6/30) > >>

שלמה:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 04, 2008, 22:45:36 ---כולם כמוני,וינעל אמא שלך יא מוצץ זרע אתה משווה אותנו לערבים?
במקום לשבת ולזיין במוח באינטרנט יא ילד אינטרנט מסריח תצא מהאינטרנט ותעשה חצי ממה שאני עשיתי למען הימין.

--- סוף ציטוט ---

אני לא שום הבדל בינך לבין איזה מוחמד לפחות בבחינת רמת התגובות.
האמת יצא לי לדבר אם איזה אירני והוא דיבר והתכוח ולעולם לא קילל אז אני בכלל לא משווה אותך לאירני הזה.
עכשיו די מסכרן אותי כיצד פעלתה למען הימין בארץ.
אני ממליץ לך ללכת לאיש מקצוע שיתפל בעיה נפשית שלך יתכן ואתה פשוט לא יכול בלי לקלל יש אנשים שסובלים ממחלות רבות בנושא.
איני יכול להיעלב מאיש שזאת פשוט המחלה שלו.
איני אומר את זה בצחוק או כדי להעליב אותך לחלק גדול מהאנשים יש הפראה נפשית כזאת או אחרת.
יתכן ובמקרה שלך אפשר להתאים טיפול הולם.

פּז:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 04, 2008, 22:50:45 ---ובקשר לאיחוד אחרי הדיון הזה עלה לי דברים שלא חשבתי עליהם.

אין סיכוי שנתאחד עם אנשים כמו שלמה,פז ושאר הצבועים בפורום הזה,אין סיכוי שנתאחד עם אנשים שנגד הדרך שלנו.
זאת הדרך שלנו...

--- סוף ציטוט ---
במה אנחנו צבועים?
מהי הדרך שלכם?

פּז:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 04, 2008, 22:45:36 ---ואל תנסה לחנך אותי ולהגיד שאני לא יכול להתמודד איתך,כי אולי באינטרנט אתה כותב הרבה,אבל פנים מול פנים אתה לא תדבר ככה בחיים.

--- סוף ציטוט ---
אז למה התלוננת על התקשורת, כשאתה בעצמך מודה שהדרך שבה אתה פותר דברים היא ע"י אלימות? (או שזאת שיחה לבבית פנים מול פנים, מנומסת ומתורבתת יותר מהמלכה אליזבת).

ניר:

--- ציטוט של: שלמה על מרץ 04, 2008, 22:51:39 ---
אני לא שום הבדל בינך לבין איזה מוחמד לפחות בבחינת רמת התגובות.
האמת יצא לי לדבר אם איזה אירני והוא דיבר והתכוח ולעולם לא קילל אז אני בכלל לא משווה אותך לאירני הזה.
עכשיו די מסכרן אותי כיצד פעלתה למען הימין בארץ.
אני ממליץ לך ללכת לאיש מקצוע שיתפל בעיה נפשית שלך יתכן ואתה פשוט לא יכול בלי לקלל יש אנשים שסובלים ממחלות רבות בנושא.
איני יכול להיעלב מאיש שזאת פשוט המחלה שלו.
איני אומר את זה בצחוק או כדי להעליב אותך לחלק גדול מהאנשים יש הפראה נפשית כזאת או אחרת.
יתכן ובמקרה שלך אפשר להתאים טיפול הולם.

--- סוף ציטוט ---
יופי תמשיך להתנשאות יא שמואלני מסריח,אני מרגיש בפורום של "שלום עכשיו"

תאמין לי שפעלתי יותר ממך למען הימין ואני לא יתחיל לפרט אני ואתה עוד ניפגש אני יפרט לך על הדרך גם.

אושרי:
בבקשה להרגיע עיניינים,המנהלים עוד יטפלו בזה אם העיניינים לא ירגעו.

אתם סתם שונאים אחד את השני שִׂנאת חִינם.

יש לכולנו מטרה משותפת,שחכתם?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה