שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?

<< < (21/30) > >>

big123:

--- ציטוט של: ביתר בדם על אפריל 09, 2010, 18:09:48 ---מר בן פסח, כשאתה אומר יותר חופש כוונתך גם לערבים, ל"יפי הנפש" וה"שמאלנים" כפי שאתם נוהגים לכנות אותם החיים בארץ ישראל?

אחי אין מה לעשות גם השמאלנים הם יהודים בקשר לערבים התנועה ואני מקווה מאוד שבקרוב אנחנו ניהיה מפלגה תומכת בטרנספר לערבים

--- סוף ציטוט ---
יש כבר מפלגה קיימת שתומכת באופן לא גלוי בטרנספר לערבים - ישראל ביתנו. כל הענין של יותר חופש בארץ ישראל אם לא מדבר על כולם צריך להדגיש - חופש ליהודים בארץ ישראל, אם מדברים על חופש באופן כללי אסור להתעלם מכך שמרבית המפלגות השמאלניות תומכות הרבה יותר בחופש.

ביתר בדם:
מפלגת ישראל ביתנו לפי דעתי סתם משקרת הם הבינו שמדינה מתחילה להיות ימנית והם המציאו את המשפט הזה רק ליברמן מבין ערבית רק כדי לעבור את אחוז החסימה ולהכנס לכנסת אני כמו רבים אחרים עשיתי טעות והצבעתי לליברמן

big123:

--- ציטוט של: ביתר בדם על אפריל 09, 2010, 20:10:12 ---מפלגת ישראל ביתנו לפי דעתי סתם משקרת הם הבינו שמדינה מתחילה להיות ימנית והם המציאו את המשפט הזה רק ליברמן מבין ערבית רק כדי לעבור את אחוז החסימה ולהכנס לכנסת אני כמו רבים אחרים עשיתי טעות והצבעתי לליברמן

--- סוף ציטוט ---
לצערי לא אוכל לענות להודעה הפרטית שקיבלתי ממך, כאשר אני מנסה לשלוח הודעה נכתב כי אין לי הרשאות לבצע זאת. אם תרצה בכל זאת לדבר:
מייל: [email protected]
מסנג'ר: [email protected]
ליברמן באופן כללי הוא בן אדם חסר מוסר, הוא סטר לפני זמן מה לילד בן 9 על לא עוול בכפו (אם זכרוני אינו מטעני). וליברמן ממש רחוק מ"להבין ערבית" בקושי רוסית הוא מבין...

ביתר בדם:
אחי אני יודע אבל לצערי אני הבנתי את זה מאוחר מידי הייתי צריך להצביע לברוך מרזל ומיכאל בן ארי שהם אומרים תאמת

יובל הכהניסט:
בס"ד

--- ציטוט של: big123 על אפריל 09, 2010, 20:17:17 ---לצערי לא אוכל לענות להודעה הפרטית שקיבלתי ממך, כאשר אני מנסה לשלוח הודעה נכתב כי אין לי הרשאות לבצע זאת. אם תרצה בכל זאת לדבר:

--- סוף ציטוט ---

כשיהיו לך 25 הודעות אז תוכל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה