כתב נושא: שאלה  (נקרא 17433 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה
« להגיב #25 ב- : פברואר 26, 2008, 17:26:28 »
ערבים זה דת ? הערבים הם רק חמישית מהמוסלמים בעולם. אין שום סיבה לשנוא את הערבים, אלא את המוסלמים. בכל זאת, הנוצרים הערבים הם גם ערבים וגם הדרוזים-הישראלים הם גם ערבים.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שאלה
« להגיב #26 ב- : פברואר 26, 2008, 17:51:29 »
ערבים זה דת ? הערבים הם רק חמישית מהמוסלמים בעולם. אין שום סיבה לשנוא את הערבים, אלא את המוסלמים. בכל זאת, הנוצרים הערבים הם גם ערבים וגם הדרוזים-הישראלים הם גם ערבים.
א.הערבים הם אלו שהמציאו את האיסלם!

ב.הערבים הנוצרים נוצרו יותר מאוחר.והמוסלמים הלא ערבים הם עמים אחרים שאוסלמו בכח ע"י הערבים המוסלמים.(אינני בקי באחוזים)

ג.הרוצח הטרוריסט המתועב גורג' חבש ימח שמו ויאבד זכרו היה ערבי נוצרי.ולמרות זאת חברי הכנסת הערבים מוסלמים ימ"ש העריצו אותו
כחלק מהמאבק שלהם.כך שערבי זה ערבי כל עוד הוא ערבי.

ד.הדרוזים הם ערבים לשעבר שכבר הסברתי שיש להתייחס אליהם ב"כבדיהו וחשדהו" חלקם בסדר ואפילו נאמנים וחלקם פשוט שונאי ישראל(כמו בבקיעין
למשל) כך שאל תכליל את הדרוזים כחלק מהציבור בערבי.

ה.בארץ המוסלמים הם ערבים לא אינדונזיים ואליהם יש לנו להתייחס אחר כך לכל השאר.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה
« להגיב #27 ב- : פברואר 26, 2008, 17:58:27 »
א. נכון, ויהודים המציאו את הנצרות הקדומה, אז מה ?

ב. ה"ערבים" הנוצרים הם ברובם צאצאים לעמים שמיים קדומים מהתקופה הפרה-אסלאמית. למשל הנוצרים במצרים הם צאצאי המצרים העתיקים, הנוצרים בלבנון וסוריה הם צאצאי הארמים והפיניקים, הנוצרים בעיראק הם צאצאי האשורים. היו עמים רבים שהתאסלמו מרצון, למשל הפולשים המונגוליים התאסלמו, גם השבטים התורכיים התאסלמו.

ג. אני לא יודע אם חבש היה נוצרי (כלומר אחד שמאמין) כיוון שהוא ייסד אירגון קומוניסטי-לאומני-ערבי, כלומר אתאיסטי. גם בשארה שנולד למשפחה נוצרית לא נראה לי אדם מאמין במיוחד. כנ"ל "אינטלקטואלים" כמו אדוארד סעיד.

ד. ערבים לשעבר ?

ה. ואם היינו חיים באינדונזיה המוסלמים שם גם היו שונאים אותנו. זה לא המוצא אלא הדת.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
שאלה
« להגיב #28 ב- : פברואר 26, 2008, 19:01:55 »
ובאפריקה אורך החיים הוכפל פי-שתיים, זה עדיין לא אומר שהם מורגלים לטכנולוגיה.
הכסף יכול להחליף כל דבר, שכן כסף יכול לקנות כמעט הכל. הרוב המוחץ באירופה וצפון אמריקה הם חילוניים.
אין פה שום קשר לטכנולוגיה,הרעיון הוא שהכסף לא יכול להחליף רוחניות ואם הכסף יכול להחליף זו רק לתקופה מסויימת.
בארץ חשבו ככה וקיבלו את ההיפך הגמור ממה שרצו,רצו למתן את האיסלם והאיסלם נהיה יותר קיצוני.
הדיון הגיע לוויכוח של איך כל אחד רואה את חיים באופן האישי שלי ולזה אני לא ממש רציתי להגיע,אני פרשתי מהדיון.
וסליחה על הביקורת אם אתה נמצא בגישת חיים שכסף קונה הכל אז צר לי לבשר לך שהעולם לא עובד ככה אבל אם זאת גישת החיים שלך אשריך!
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה
« להגיב #29 ב- : פברואר 26, 2008, 19:05:53 »
ציטוט
אין פה שום קשר לטכנולוגיה,הרעיון הוא שהכסף לא יכול להחליף רוחניות ואם הכסף יכול להחליף זו רק לתקופה מסויימת.
בארץ חשבו ככה וקיבלו את ההיפך הגמור ממה שרצו,רצו למתן את האיסלם והאיסלם נהיה יותר קיצוני.
אנשים חיים רק לתקופה מסוימת, ואם הם עשירים מספיק, אז אני חושב שהם יכולים לספק עצמם בעזרת הכסף.

ציטוט
וסליחה על הביקורת אם אתה נמצא בגישת חיים שכסף קונה הכל אז צר לי לבשר לך שהעולם לא עובד ככה אבל אם זאת גישת החיים שלך אשריך!
ממש לא, הדגשתי שהכסף יכול לקנות כמעט הכל. כסף לא יכול לקנות אהבה (אמיתית), חברות (אמיתית), משפחה (הורים, אחים/אחיות) ועוד.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
שאלה
« להגיב #30 ב- : פברואר 26, 2008, 19:06:48 »
אנשים חיים רק לתקופה מסוימת, ואם הם עשירים מספיק, אז אני חושב שהם יכולים לספק עצמם בעזרת הכסף.
ממש לא, הדגשתי שהכסף יכול לקנות כמעט הכל. כסף לא יכול לקנות אהבה (אמיתית), חברות (אמיתית), משפחה (הורים, אחים/אחיות) ועוד.
גם לא כמעט הכל,פרשתי מהדיון כי זה נהפך לוויכוח של ראיית חיים של כל אחד ואין דרך מוצא. :)
תאוות ממון היא מבין התאוות הכי קשות שקשה לאדם לצאם מהם כי תאוות הממון כוללת בתוכה את כל התאוות וגם גם צדיקים נפלו בה לצערי הרב.
« עריכה אחרונה: פברואר 26, 2008, 19:09:58 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה
« להגיב #31 ב- : פברואר 26, 2008, 19:09:50 »
אני לא תאוו לממון או לכסף, אבל אילי הנפט הערביים ואנשי השילטון הערביים (כמו בכל שילטון אחר) - כן.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה
« להגיב #32 ב- : פברואר 27, 2008, 01:22:32 »
אני לא תאוו לממון או לכסף, אבל אילי הנפט הערביים ואנשי השילטון הערביים (כמו בכל שילטון אחר) - כן.
כנראה ששכחת לאן הכסף הזה הולך
ואפרופו הנהגה, בן לאדן לא לבד, וגם לא בדיוק מייצג דעת מיעוט, אני מזכיר את- יוסוף אל קארדאווי, איקרמה סאברי, סייד קוטאב, איימן אל זוואהירי, חסן אל בנא, חסן אל תוראבי וכו'
וכן הסתירה האולטימטיבית להנחת היסוד שלך שמעבר טכנולוגי מהיר בהכרח מוליד קיצוניות, מצד אחד זה גרמניה הנאצית ומצד שני סין, מקווה שעכשיו אתה קצת קולט למה כל התזה שלך לא מחזיקה מים.
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2008, 01:25:10 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.