שונות > מה שבראש

שאלה

<< < (5/7) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 26, 2008, 07:22:25 ---הכסף יותר חזק מהאסלאם.

--- סוף ציטוט ---
לרגע נפלתי מכיסא, אוהד, במחילה מכבודו, אנחנו ראציונלים, אז בבקשה היה גם אתה כזה כשאתה מנהל דיון לוגי.
תשאל את בן לאדן הוא כבר יענה לך מה יותר חזק, אני מניח שגם משפחת איבן סעוד תענה לך יפה מאוד על השאלה, אולי אפילו גם מוחמד חתאמי.

למדיהו:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 26, 2008, 14:10:31 ---לרגע נפלתי מכיסא, אוהד, במחילה מכבודו, אנחנו ראציונלים, אז בבקשה היה גם אתה כזה כשאתה מנהל דיון לוגי.
תשאל את בן לאדן הוא כבר יענה לך מה יותר חזק, אני מניח שגם משפחת איבן סעוד תענה לך יפה מאוד על השאלה, אולי אפילו גם מוחמד חתאמי.

--- סוף ציטוט ---
זה כמובן תלוי עד כמה המנהיגים אדוקים. אני לא מכיר מנהיגים אדוקים וסגפנים ברמה של אוסאמה בין-לאדן בעולם האסלאמי, ולכן, לדעתי, הם ייתנו משקל רב יותר לכסף מאשר לדת.

--- ציטוט ---וואלה? אם הכסף יותר חזק מהאיסלם אז מה קורה בארץ ישראל?
כל המנהיגים בארץ ישראל ובעולם המערבי חשבו שאפשר לשלוט על הערבים ע"י שיביאו להם טכנולוגיה,כסף והשכלה,התוצאה הייתה ההיפך הערבים נעשו לאומניים ויותר משכילים.
רוחניות יותר חזקה מחומריות בסופו של דבר,אתה יכול לשחד אדם בחומר אבל הרוחניות יותר חזקה.
--- סוף ציטוט ---
זה בגלל שלהביא לעמים שהורגלו בדרך חיים מסוימת שטף מפתיע של התקדמות וטכנולוגיה יכול לגרום לתוצאה קיצונית.

אֵיתָן:

--- ציטוט ---זה בגלל שלהביא לעמים שהורגלו בדרך חיים מסוימת שטף מפתיע של התקדמות וטכנולוגיה יכול לגרום לתוצאה קיצונית.
--- סוף ציטוט ---
האוכלסיה במצרים בתחילת 1900 היתה כ-20 מיליון תושבים והיום היא מעל 80 מיליון והכל בגלל הקידמה והטכנולוגיה.
מצרים היא מדינה מוסלמית אנטישמית,הכסף לא יכול להחליף שום דת ושום דבר רוחני חזק.
חומר סופו לעוף עם רוח.

למדיהו:

--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 26, 2008, 14:59:00 ---האוכלסיה במצרים בתחילת 1900 היתה כ-20 מיליון תושבים והיום היא מעל 80 מיליון והכל בגלל הקידמה והטכנולוגיה.
מצרים היא מדינה מוסלמית אנטישמית,הכסף לא יכול להחליף שום דת ושום דבר רוחני חזק.
חומר סופו לעוף עם רוח.

--- סוף ציטוט ---
ובאפריקה אורך החיים הוכפל פי-שתיים, זה עדיין לא אומר שהם מורגלים לטכנולוגיה.
הכסף יכול להחליף כל דבר, שכן כסף יכול לקנות כמעט הכל. הרוב המוחץ באירופה וצפון אמריקה הם חילוניים.

גור-אריה:
אני לא מבין על מה ההסתבכויות,זה כל כך פשוט.....

במשך אלפי שנים נרדפנו ע"י עמים ונרצחנו כיום אנו עומדים מול דת שמצווה לרצוח את כל היהודים
שלא מוכנים להתאסלם ושוהי המצווה ה"חשובה" ביותר ב'קוראן' ומי שלא שונא ערבים הוא הגזען!!!כי בכך הוא
מכריז שרצח יהודים הוא דבר טבעי ושברור לו שצריך לרצוח יהודים ר"ל אחרת איזה פסול יש בלשנוא את מי שמנסה לרצוח אותי?
להיפך כאדם 'נאור' והגיוני עלי לחסל אותו!מה לא ברור?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה