שונות > מה שבראש
25.2
אושרי:
--- ציטוט של: שלמה על פברואר 24, 2008, 23:26:13 ---זה לא היוא עוד 30 ערבים.
זה מנע פיגוע ענק.
מותם של סתאם 30 ערבים לא משנה דבר.
--- סוף ציטוט ---
צודק 100% O0
בגלל זה אני מוכיר ומעריך מאוד את ברוך הגבר
זה שעוד 30 ערבים הלכו קיבינימט זה לא משנה,הרי כל יום מחבלים מחוסלים
אבל זה שהוא הציל חיים של יהודים על זה צריך להודות לו!
אם יש לך אפשרות להציל חיים של יהודי עשה זאת בלי שום חרטה ואל תראה את ההשלכות של המעשה!
Aaron:
לפעמים צריך לעשות מעשה בלי להתחשב בתוצאות שלו.
אלון אתה מזכיר לי את אלה שאומרים "בשביל מה לחסל את נסראללה? גם ככה מישהו יחליף אותו".
אֵיתָן:
--- ציטוט של: אלון על פברואר 24, 2008, 22:56:14 ---יום שדפק את הימין עוד יותר
נכון ברוך גולדשטיין ז"ל באמת גיבור אבל הוא לא שיפר כלום ביג דיל אז פעם ב 20 שנה מתנקשים באיזה 30 ערבים כשכל משפחה ערביה מולידה בכל שנתיים 10 ילדים!
אבל מה זה כן עשה
1.הוציא את כהנא חי מהחוק
2.הוציא לימין שם רע
3.ומת מוות אכזר
ולא רק שהוא לא גרם למצב להיות יותר טוב אלא כולם שונאים את ישראל עוד יותר אחרי מה שהוא עשה והערבים נלחמים יותר חזק
הדרך האמיתית היא טרנספר והפצצות גדולות בעזהי
--- סוף ציטוט ---
ההשלכות לא כל כך אמורות להפריע לנו כי הוא מנע פרוגרום.
אושרי:
--- ציטוט של: אהרֹן על פברואר 25, 2008, 12:50:28 ---לפעמים צריך לעשות מעשה בלי להתחשב בתוצאות שלו.
אלון אתה מזכיר לי את אלה שאומרים "בשביל מה לחסל את נסראללה? גם ככה מישהו יחליף אותו".
--- סוף ציטוט ---
אתו דבר עם יגאל עמיר הי''ו
הוא הקריב את עצמו ולא חשב מה מה שיכול לקרות לו
הוא חשב על מה שקיכול לקרות למדינה אם רעבין לא היה "מושתק מבחינה פוליטית"
למדיהו:
--- ציטוט של: אהרֹן על פברואר 25, 2008, 12:50:28 ---לפעמים צריך לעשות מעשה בלי להתחשב בתוצאות שלו.
--- סוף ציטוט ---
אין שום סיבה לחסל את נסראללה לאחר מותו של מורנייה, יש להתמקד בחיסול האנשים שעושים מעשים באירגונים כמו חיזבאללה ולא בחיסול הרטוריקנים שנואמים מול קהל אך לא יותר מזה. זה גם ביזבוז זמן לנסות לחסל את חיזבאללה, הוא בסה"כ זרוע ארוכה מאוד של גוף ראשי. אם נשמיד את הגוף הראשי, ימותו הזרועות.
בקשר לגולדשטיין:
אני עדיין חושב שמה שהוא עשה הוא דבר שגוי, קודם כל מהבחינה המוסרית ושנית כל מהבחינה ההסברתית. אני חושב שזה שגוי להרוג 30 ערבים-מוסלמים בהיותם ערבים-מוסלמים ואני חושב שזה שגוי להרוג 30 ערבים-מוסלמים בשם אידיאולוגיה כלשהי, שכן זה יגרום לאידיאולוגיה הזו להיות מוקצת מחמת מיאוס ויגרום נזק הסברתי אדיר לימין ולישראל בעולם כולו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה