שונות > מה שבראש
25.2
Aaron:
--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 15:21:22 ---אין שום סיבה לחסל את נסראללה לאחר מותו של מורנייה, יש להתמקד בחיסול האנשים שעושים מעשים באירגונים כמו חיזבאללה ולא בחיסול הרטוריקנים שנואמים מול קהל אך לא יותר מזה. זה גם ביזבוז זמן לנסות לחסל את חיזבאללה, הוא בסה"כ זרוע ארוכה מאוד של גוף ראשי. אם נשמיד את הגוף הראשי, ימותו הזרועות.
בקשר לגולדשטיין:
אני עדיין חושב שמה שהוא עשה הוא דבר שגוי, קודם כל מהבחינה המוסרית ושנית כל מהבחינה ההסברתית. אני חושב שזה שגוי להרוג 30 ערבים-מוסלמים בהיותם ערבים-מוסלמים ואני חושב שזה שגוי להרוג 30 ערבים-מוסלמים בשם אידיאולוגיה כלשהי, שכן זה יגרום לאידיאולוגיה הזו להיות מוקצת מחמת מיאוס ויגרום נזק הסברתי אדיר לימין ולישראל בעולם כולו.
--- סוף ציטוט ---
צריך לחסל את נסראללה כי:
1. הוא מחבל נאצי שאחראי לרצח המוני של יהודים.
2. הוא אחראי לחטיפות חיילים.
3. הוא מוסלמי נאצי שתומך בהשמדת כל היהודים ומדינת ישראל.
4. הוא מנהל מלחמה פסיכולוגית בתקשורת.
ועוד....
למדיהו:
--- ציטוט של: אהרֹן על פברואר 25, 2008, 17:39:14 ---צריך לחסל את נסראללה כי:
1. הוא מחבל נאצי שאחראי לרצח המוני של יהודים.
2. הוא אחראי לחטיפות חיילים.
3. הוא מוסלמי נאצי שתומך בהשמדת כל היהודים ומדינת ישראל.
4. הוא מנהל מלחמה פסיכולוגית בתקשורת.
ועוד....
--- סוף ציטוט ---
הוא לא עשה כלום, הוא לא זה שאומר לחיזבאללה מה לעשות, ובטח ובטח שהוא לא עומד מאחורי כל הפיגועים של החיזבאללה. התנקשות בו יכולה להיות מכה אכזרית למוראל הערבי, אך תמיד, תמיד, יש להשמיד את התשתית ואת האנשים שבאמת מזיזים את העניינים.
Aaron:
--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 17:46:35 ---הוא לא עשה כלום, הוא לא זה שאומר לחיזבאללה מה לעשות, ובטח ובטח שהוא לא עומד מאחורי כל הפיגועים של החיזבאללה. התנקשות בו יכולה להיות מכה אכזרית למוראל הערבי, אך תמיד, תמיד, יש להשמיד את התשתית ואת האנשים שבאמת מזיזים את העניינים.
--- סוף ציטוט ---
"הוא לא עשה כלום" מה אתה אומר לי שהוא חף משפע?!!?! מספיק שהוא רוצה בהשמדתה של ישראל צריך לחסל אותו.
ברור שצריך להשמיד את כל התשתית, אבל חשוב להשמיד את נסראללה כי הוא מנהיג גדול וסוחף, ואם הוא יושמד בזמן נאום זה פשוט יהיה גדול.
ניר:
--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 17:46:35 ---הוא לא עשה כלום, הוא לא זה שאומר לחיזבאללה מה לעשות, ובטח ובטח שהוא לא עומד מאחורי כל הפיגועים של החיזבאללה. התנקשות בו יכולה להיות מכה אכזרית למוראל הערבי, אך תמיד, תמיד, יש להשמיד את התשתית ואת האנשים שבאמת מזיזים את העניינים.
--- סוף ציטוט ---
מה נסגר איתך?!!??
ברוך גולדשטיין המלך:
--- סוף ציטוט ---
גם היטלר "לא עשה כלום".
להוריד את נסראללה זה כמו להוריד להם את הראש וזה יראה מי מנהל את העניינים...
לא שזה קשור לנושא אבל רק שתבין.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה