שונות > מה שבראש

בקשר לטיול בחו''ל

<< < (2/4) > >>

אושרי:

--- ציטוט של: ניר על פברואר 23, 2008, 20:33:02 ---עזוב שטויות,סע להודו...תהנה מהחיים  : )

--- סוף ציטוט ---
אם נוסעים בהודו אז יש מצב שכבר לא יהיו לך חיים

כי בזמן האחרון מס' היהודים שנרצחים שם הולך וגובר  וגם הודו זה הכל סמים ושאנטי וטימטום שכל ויש שמה גם מוסלמים

אורי'ין:
בס"ד
מי שיוצא מארץ ישראל כאילו עובד ע"ז...אסור לצאת מהארץ זה חילול ה'!!!

--- ציטוט של: ניר על פברואר 23, 2008, 20:33:02 ---עזוב שטויות,סע להודו...תהנה מהחיים  : )

--- סוף ציטוט ---
ובטח שבטח לא להודו- זה מלא ע"ז ודברים לא טובים!

ניר:

--- ציטוט של: אושרי על פברואר 23, 2008, 20:59:14 ---אם נוסעים בהודו אז יש מצב שכבר לא יהיו לך חיים

כי בזמן האחרון מס' היהודים שנרצחים שם הולך וגובר  וגם הודו זה הכל סמים ושאנטי וטימטום שכל ויש שמה גם מוסלמים

--- סוף ציטוט ---
עזוב אחי נוסעים לקארחנות לתפוס ראש קצת...
היהודים שנרצחים שמה זה בטיולים בהרים,וזה לא דברים שאני מתכוון לעשות שמה..

ובקשר למוסלמים שאני הייתי בהודו,הייתי בבית חב"ד איזה 500 יהודים עשינו שמח בשבת שמה באמצע רחוב.
משהו שלא תעשה בחיים באירופה!

ניר:

--- ציטוט של: אוריינוש על פברואר 23, 2008, 21:22:46 ---בס"ד
מי שיוצא מארץ ישראל כאילו עובד ע"ז...אסור לצאת מהארץ זה חילול ה'!!!ובטח שבטח לא להודו- זה מלא ע"ז ודברים לא טובים!

--- סוף ציטוט ---
דברים לא טובים יש גם פה בארץ..

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ניר על פברואר 23, 2008, 21:43:21 ---דברים לא טובים יש גם פה בארץ..

--- סוף ציטוט ---
ארץ ישראל היא לא הודו.
יהודים שמקיימים מצוות בארצות הגויים לא נחשבים כמצוות שמקיימים אותם בארץ ישראל.
המצוות בגלות הם רק  כדי שנהיה בארץ ישראל(ויש לנו כבר את ארץ ישראל רק בידיים זדוניות) לא יהיו לנו כדבר חדש.
ואוריין צודקת מי שעוזב את ארץ ישראל זאת ממש עבודה זרה ולירוק בפניו(זה רק ביטוי,לקב"ה אין דמות ואין פרצוף) של הקב"ה ולסבים וסבתות שלנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה