שונות > מה שבראש

בקשר לטיול בחו''ל

<< < (4/4)

פּז:

--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 23, 2008, 22:40:31 ---פז היום אין בעיה של פרנסה,כלה\חתן ואם זה למטרות בריאותיות ברור שיהיה התר,ברוך ה' חזרנו לארץ ישראל.
אני מאוד מעוניין לדעת מי אלו אותם רבנים?
יציאה לחו"ל יכולה לגרום ליהודי בלבול והתבוללות וזה מה שקרה לצערי הרב.

--- סוף ציטוט ---
בקשר לפרנסה, אני מכיר הרבה אנגלו-סקסונים דתיים שיש להם כל מיני עסקים בכל, ולכן הם צריכים כל כמה זמן לעזוב למטרות עסקיות. האם זאת עברה?
אני לא יודע מי אלה אותם הרבנים. אני פשוט ראיתי איזו תוכנית על הנושא, ואדם חרדי הסביר את הדברים כפי שכתבתי אותם.
יציאה לשבוע לטורקיה תגרום למישהו בלבול, או תגרום לו להתבולל?

יש הרבה מקומות בארץ שלא מוכרים, ואני בעד תיירות בישראל, אבל אני לא חושב שנופש וקצת שינוי באוירה מחוץ לארץ ישראל, הם אלה שיגרמו להתבוללות המונית.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: פּז על פברואר 23, 2008, 22:47:43 ---בקשר לפרנסה, אני מכיר הרבה אנגלו-סקסונים דתיים שיש להם כל מיני עסקים בכל, ולכן הם צריכים כל כמה זמן לעזוב למטרות עסקיות. האם זאת עברה?
אני לא יודע מי אלה אותם הרבנים. אני פשוט ראיתי איזו תוכנית על הנושא, ואדם חרדי הסביר את הדברים כפי שכתבתי אותם.
יציאה לשבוע לטורקיה תגרום למישהו בלבול, או תגרום לו להתבולל?

יש הרבה מקומות בארץ שלא מוכרים, ואני בעד תיירות בישראל, אבל אני לא חושב שנופש וקצת שינוי באוירה מחוץ לארץ ישראל, הם אלה שיגרמו להתבוללות המונית.

--- סוף ציטוט ---
חח סתכל בבורסה ברמת-גן בעסקי היהלומים המון שם חרדים  :2funny:
האמת אני לא יודע אם לעשות עסקים בחו"ל זאת עבריה אבל אני יודע שקודם יהודי מצווה לעזור לעמו קודם.
לא יודע אם ספציפית טורקיה תגרום לבלבול אבל בדר"כ ישראלי ממוצע שחוזר מארץ כלשהי הדבר הראשון שיוצא מפיו:"בישראל אין תרבות(זה נכון אין תרבות אבל כשאני אומר שאין תרבות אני מתכוון למשהו אחר)" באירופה יש תרבות" (נכון,תרבות איך לרצוח יהודים)"-סוג של זלזול בארץ ישראל וסגידה לארצות הגוים (אולי זה נשמע קצת קיצוני,אבל בתאכלס זה מה שקורה).
או "בחול יותר זול מישראל אז אני מעדיף לטייל בחו"ל   "-עדיף לתת כסף יהודים מאשר לגוים,אני לא מצפה שכל יהודי יבין את זה כרגע כי אחרי שטיפת מוח של מערכת החינוך לא צריך להיות מופתע מחוסר האיכפתיות.

אני אולי הגזמתי בביטוי של שואה רוחנית אבל תמיד יש את היהודי שמוצא את השי'קסה היפיופה או היהודיה שמוצאת את הלאונרדו דיקפריו.
"כל המאבד נפש אחת כאילו איבד עולם מלא, וכל המקיים נפש אחת כאילו קיים כל העולם כולו"
זה מה שיש לי לומר.

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: matan98 על פברואר 22, 2008, 21:57:09 ---יש לי שאלה איפה אתם מציעים לי ללכת או למשלחת למחנות השמדה וכל זה בפולין או טיול בארץ הולדתי(קנדה)???

--- סוף ציטוט ---

בס''ד

אני מציע שלא תסע לחו''ל.

ארץ ישראל הרבה יותר יפה מקנדה. תחסוך המון כסף ותסע בכל רחבי ארץ ישראל.

לגבי פולין הנאצית יש''ו, לא הייתי נותן למרצחים האלה פרוטה. החזירים המקנאים הפולניים הצטרפו ברציחת ששת מיליון היהודים הי''ד בהתלהבות.

מתן92:
תקשיבו אני לא נוסע לנאצים ימ''ו אני נוסע למכנות ההשמדה זה מסע החיים אנחנו הולכים לאיפה שהיה גטו ורשה זה לא ללכת לנאצים ימ''ו
וזה חשוב

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה