עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

איפה היית בזמן הגירוש מגוש קטיף?

<< < (2/7) > >>

Eternal:

--- ציטוט של: Berk0 על אוקטובר 19, 2006, 16:50:57 ---ההיתי בבית, באותה תקופה דווקא תמכתי בהתנתקות ההיתי בבועה "אולי לך תדע זה ישנה משהו"
אמרתי שביבי מטורף וזה לא יכול עוד להחמיר, ומכאן זה רק יכול להשתפר.

אבל טעיתי אני מודה, מה לעשות סה''כ בן 16 ההיתי, ילד שלא יודע כלום מהחיים, אבל בכול מקרה זה היה קורה אני לא ההיתי יכול לעזור במשהו.

--- סוף ציטוט ---
גם אני תמכתי, חשבתי באמת ובתמים שיהיה שקט אחרי ההתנתקות.
אוח כמה שטעיתי.

Dante:
בצום בבית כנסת, לראשונה יכלתי להרגיש
איך חשו אבותי לפני 2000 שנה ששרפו להם את בית המקדש...

Berk0:
עצוב מה שהלך שם ועוד יותר עצוב שהאמנתי שהמהלך הזה ישנה משהו (לא שההיתי שמלאני, להפך ימיני ההיתי ורק הקצנתי, חשבתי שמהלך אולי יתן לנו שקט בגזרה ואפשרות לפעול ביד חופשית כנגד הערבושים, להגן יותר טוב על הארץ, אבל התברר שהכול היה בועה שהתפוצצה בפנים).

Dante:

--- ציטוט של: Berk0 על אוקטובר 19, 2006, 18:56:38 ---עצוב מה שהלך שם ועוד יותר עצוב שהאמנתי שהמהלך הזה ישנה משהו (לא שההיתי שמלאני, להפך ימיני ההיתי ורק הקצנתי, חשבתי שמהלך אולי יתן לנו שקט בגזרה ואפשרות לפעול ביד חופשית כנגד הערבושים, להגן יותר טוב על הארץ, אבל התברר שהכול היה בועה שהתפוצצה בפנים).

--- סוף ציטוט ---

איך אפשר להאמין שמשהו טוב יצא מלגרש יהודים מביתם ואז למסור את זה לרוצחים שלהם..?

Berk0:
שמע אני לא רוצה להכנס לזה, בלב כואב אני מבין את סבלם של המפונים ואת הטעות הקריטית שנעשתה.
היום אני יודע שזה לא יכל להעשות.

בכול מקרה אישית אני לא מאמין שהיה אפשר לעצור את זה עם אחוז השמאלנים שונאי ישראל שיש פה בארץ, עוד שנייה הם בעצמם היו באים לפנות כמו שמג''ב עוצרים ערבים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה