עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

איפה היית בזמן הגירוש מגוש קטיף?

<< < (5/7) > >>

מליק:
לא בעזרת השם, בעזרתנו.....
לא ניתן לזה לקרות שנית.......
כי יהודיה ושמורון, ואחרי זה הגולן וירושלים.... לא ניתן לזה לקרות!
יהודים אני קורא לכם להתארגן בקבוצה גדולה ולעשות עליה המונית להר הבית!

avidas:
לדאבוני הרב הייתי בהלך החיים הרגיל עבודה\בית תקופה הרעה ביותר כל הזמן התווכחתי עם אנשים אדישים וטיפשים שלא אכפת להם מאחיהם היהודים בדרום.זה לא שהם לא ידעו שההתנתקות תביא אסון פשוט לא אכפת להם והם לא אוהבים את המתיישבים בגלל ההסתה בתשקורת .לא הלכתי להתנגד בפועל ולא השתתפתי בהפגנות מפני שמנהיגי יש'ע  שמשתפים פעולה עם הממסד ועובדה מה שקרה שם עם משהו זוכר:מנהיגי פש'ע האלה כלאו את כל המפגינים בתוך ישוב ועזרו לממשל  להעביר את התוכנית הזדונית הזאת,מצד שני הם נאבקו במתנגדים האמיתיים הרי זה אתם והמרזליסתים ושאר אנשי שלומנו באותו בית מלון בעזה שפונה בעידודם של המיתישבם עצמם. וגם הוציאו מהמתישבים את הנשק והשאירו אותם כמו שבן פסח כבר סיפר לכם ללא הגנה כנגד הרוצחים מקתהשטן המוסלמית.
אני ציפיתי להתנהגות כזאת ממועצת פש'ע שאני כבר למוד ניסיון מבוגדנותם ומשום זה לא השתתפתי בהתנגדות.אני לא מאמין בהתנגדות מהסוג שהיה  מהבכיינו של ההכתומים זה השפלה ומעשה מעורר גיחוח כאילו למישהו אכפת מהבכינות של כמה אנשים.אני מאמין במאבק בסיגנון עמונה אבל שם הפתיאו אותנו הילדים הגיבורים.אם הייתי יודע שעמונה הולכת להראות כמו שניראתה הייתי מגיע לשם.

עמונה הוכיחה שאנחנו המבוגרים חבורה של פחדנים, רק הילדים נלחמו בעמונה רק אתם הנוער העתיד בידכם בפעם הבאה אני בא אחריכם ולא אחרי הורכם הפחדנים.

בייקר:
אותי הכי הרגיז הגירוש מצפון השומרון:חומש ושאנור.

J0HNiE:
לצערי הרב הייתי בארה"ב, והייתי בטלפון עם אבא שלי לשמוע מה הולך והוא אמר לי שכל התשקורת הזאת גם לפני וגם אחרי הגירוש היה אסון, הוא לא רצה בכלל לראות טלויזיה.

אבל חלילה וחס אם יהיה עוד גירוש, אני אהיה שם.

אֹהד:
הייתי בבית, ראיתי חדשות .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה