חדשות ודיונים > דיון כללי

מונה שר ערבי לענייני מדע.

<< < (2/4) > >>

MiSs_DAnIeL:

--- ציטוט של: DolphinBoy על ינואר 21, 2007, 13:25:09 ---חתיכת בדואי מסריח מוכר שטיחים ערבּוּשי נאצי - ופרץ החזיר הזה בכוונה בחר ערבי כדי לעשות שרירים על גועלמרט הכלב בן כלב הזה ימח שמו שימות כבר הבהמה הזה
שיקבל סרטן בעפעפיים החדשים שלו ויתפגר כבר!! איזה היטלר הוא הצורר הזה הכלב הזה ימ"ש הורס אותנו יום יום הורס אותנו - עד מתי רשעים יעלוזו?  :'(

--- סוף ציטוט ---

חחחחחח
אתה מתכוונן לאולמרט?
מי ראה בארץ נהדרת איך עשו אותו עיוור בגלל הניתוח בעיניים
נקרעתי מצחוק חחח

DolphinBoy:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 21, 2007, 13:27:20 ---שר המדע אחראי על המחקר הגרעיני...

--- סוף ציטוט ---

באמת???????  :o

אתה רוצה להגיד לי שהמחבל הזה יהיה אחראי על הכור?!

DolphinBoy:

--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על ינואר 21, 2007, 13:28:04 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על ינואר 21, 2007, 13:25:09 ---חתיכת בדואי מסריח מוכר שטיחים ערבּוּשי נאצי - ופרץ החזיר הזה בכוונה בחר ערבי כדי לעשות שרירים על גועלמרט הכלב בן כלב הזה ימח שמו שימות כבר הבהמה הזה
שיקבל סרטן בעפעפיים החדשים שלו ויתפגר כבר!! איזה היטלר הוא הצורר הזה הכלב הזה ימ"ש הורס אותנו יום יום הורס אותנו - עד מתי רשעים יעלוזו?  :'(

--- סוף ציטוט ---

חחחחחח
אתה מתכוונן לאולמרט?
מי ראה בארץ נהדרת איך עשו אותו עיוור בגלל הניתוח בעיניים
נקרעתי מצחוק חחח

--- סוף ציטוט ---

היה ענק אני צחקתי לאללה - אגב דניאל אני לא התכוונתי לפגוע בך ונראה לי שנפגעת ממני קצת מקווה שהכל סבבה

אֵיתָן:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 21, 2007, 13:27:20 ---שר המדע אחראי על המחקר הגרעיני...

--- סוף ציטוט ---

איפה זה רשום??????????????

זה מה שחסר עכשיו

זה שהוא  יהיה שר  המדע  לא  עושה אותו  אחראי למחקר הגרעיני
זה  מה שחסר  לנו
ערבוש במדינה  יהודית שאחראי על הנשק מסוג  זה

בייקר:
דולפין למה שלא תחזור לפרש ותדוג לנו כמה דגים ותביא אותם לפורום?אתה כותב שם ויש לך חברים שם תפנה אליהם במסרים בפרטי ותגיד שעלית על פורום מגניב.לא נתנגד לבת ים קטנה!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה