סקר

סקר: אם נהיה בשלטון, האם להקים ארגון לוחמי חירות שיתקוף את אוייבינו?

כן, צריך לאמן, לממן, לחמש ולתת מקלט לגיבורים שמוכנים להרוג ולפוצץ את אוייבינו.
14 (73.7%)
לא, העולם לא יקבל זאת, ואפילו הרבה יהודים לא יקבלו זאת.
5 (26.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: אם נהיה בשלטון, האם להקים ארגון לוחמי חירות שיתקוף את אוייבינו?  (נקרא 4886 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.
« עריכה אחרונה: פברואר 18, 2008, 21:03:38 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כן זה יהיה מצויין הכי טוב יהיה להקים חמאס יהודי ולירות קסאמים ישראלים על עזה  ;D

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כן זה יהיה מצויין הכי טוב יהיה להקים חמאס יהודי ולירות קסאמים ישראלים על עזה  ;D

בס''ד

רעיון מצויין! כל הכבוד לך! האם מותר לי לאמץ רעיון זה בסרטונים שלנו?

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
אני אומר שצריך להחזיר את JDL(הליגה להגנה יהודית)
והוא צריך לפעול בארץ ובאמריקה
וחוץ מזה צריך להקים עוד אירגונים כמו JDL אפילו יותר חזקים מJDL
רק חבל שצריכים אירגונים כאלה בשביל להגן על יהודים :(

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
מתאים לי ובניוXD
החמאס המוסלמי נגד החמאס היהודי
רעיון ממש טוב :)

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

רעיון מצויין! כל הכבוד לך! האם מותר לי לאמץ רעיון זה בסרטונים שלנו?

כן אין בעיה  O0

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא מבין את השאלה.
אם נהיה בשלטון, הצבא יהיה בידנו. למה שנצטרך ארגון לוחמי חירות לתקוף את אוייבנו כשיש צבא האחראי לכך?
צה"ל הוא אמנם צבא ההגנה, אבל הגנה היא גם התקפת אוייבנו, ולכן אני לא חושב שיש צורך בכך.
מה גם שיש סיבה לכך שכל מיני ארגונים מיליטנטים קטנים מוצאים מחוץ לחוק. כשההנהגה בידיים פרטיות יש סכנה לשחיתות, לכל מיני חיסולי חשבונות, ולסחר בלתי חוקי בכלי נשק.

חמאס, ר"ת של حركة المقاومة الاسلامية, תנועת ההתנגדות האסלאמית.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

כן צריכים מין אצ"ל ולח"י.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אם הימין האמיתי יהיה בשלטון איך צורך במילציות חמושות כאלה ואחרות אנחנו לא מרכז אפריקה.
צה"ל יטפל בכול הבעיות ומפקדים רבים שימחו לדעת שיורידו להם את החבלים מהידים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני לא מבין את השאלה.
אם נהיה בשלטון, הצבא יהיה בידנו. למה שנצטרך ארגון לוחמי חירות לתקוף את אוייבנו כשיש צבא האחראי לכך?
צה"ל הוא אמנם צבא ההגנה, אבל הגנה היא גם התקפת אוייבנו, ולכן אני לא חושב שיש צורך בכך.
מה גם שיש סיבה לכך שכל מיני ארגונים מיליטנטים קטנים מוצאים מחוץ לחוק.
נכון, הצבא כבר ימלא את הייעוד שלו, וכן השם המטומטם ומוטה פוליטית "צה"ל" יעבור שינוי ל-צבא ישראל.
אפילו ארה"ב מעסיקה חברות פרטיות ושכירי חרב שעושות עבודה של צבא בעיראק ועוד מקומות בעולם, כך שלא צריך לפסול עד הסוף אופציות מסויימות לתנאים מסויימים, במיוחד אם אתה רוצה לבצע משימה בעייתית ואתה לא רוצה שהאחריות תוטל אליך בבחינת שיהיה גורם אחר שאפשר להאשים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נכון, הצבא כבר ימלא את הייעוד שלו, וכן השם המטומטם ומוטה פוליטית "צה"ל" יעבור שינוי ל-צבא ישראל.
אפילו ארה"ב מעסיקה חברות פרטיות ושכירי חרב שעושות עבודה של צבא בעיראק ועוד מקומות בעולם, כך שלא צריך לפסול עד הסוף אופציות מסויימות לתנאים מסויימים, במיוחד אם אתה רוצה לבצע משימה בעייתית ואתה לא רוצה שהאחריות תוטל אליך בבחינת שיהיה גורם אחר שאפשר להאשים.
אני מניח שאתה מדבר על חברות כגון Blackwater USA?
אני בכלל לא מבין מה ההיגיון בשימוש בחברות כאלה. כפי שאני רואה את זה, אם הצבא מנוהל טוב, ואין בו שחיתות ופוליטיקה, אין צורך בשכירי חרב שיעשו את עבודת הצבא.
האווירה בפורום ונושאי הדיון מראים על כך שאם תנועת הימין האמיתי תהיה בשלטון, לא תהיה שחיתות (חברי הפורום מגנים בתוקף מעשי שחיתות) ומניעים אישיים לא יהוו חלק בקבלת החלטות, ולכן אני לא רואה טעם באימון וקיום גופים אחרים, הדומים בתכליתם לצ"י (צבא ישראל).

אני לא מבין מה הכוונה במשימה בעייתית.
אם המשימה צודקת, ומטרתה להגן על אזרחי המדינה (שזה כולל גם חיסולים וסיכולים ממוקדים), אז אין שום בעייתיות במשימה.
אתה מדבר על דברים כמו עינויים אלימים במיוחד?
« עריכה אחרונה: פברואר 19, 2008, 15:40:57 על ידי פּז »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל

אם רוצים לחסל משהוא אך המסיסמה בעייתת אז פשוט מחסלים אותו ולא נוטלים אחריות.
כול אירגון צבאי וכול חלק חיב להיות כפוף לצה"ל!
מה שחסר לנו זה מלציות חמשות חצי אצמיות.
זה משהוא שמאוד קשה להיפתר ממנו אחר כך.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
"במידה שאדם מודד מודדים לו" עלינו לפעול בשיטה של האוייב:
פגיעה הרסנית שבעצם "זה לא אנחנו, זה הקיצוניים....." ואם מאן דהו ישאל "כיצד אתם מאפשרים להם לפעול?"
נענה לו:היכן היית בזמן החיזבאללה והחאמס?

דרך מצויינת להשתקת השמאל והעולם הצעקני!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

Aaron

• אורח
כן, כי אני חושב שצריך להלחם באויב הערבי עין תחת עין. הם גם מממנים בשקט ארגוני טרור, ונותנים יד לרצח יהודים ובאותו זמן מדברים על "שלום".
לא הייתי מתנגד לכך שאוטובוסים ומסעדות היו מתפוצצים בדמשק, ביירות, קהיר, עזה, רמאללה עמאן וכו', זה היה נפלא, פשוט תענוג לשמוע על דבר כזה בחדשות.
וכמובן גם צריך להכחיש כל הזמן מעורבות במעשים האלה. צריך לשקר לאוייב הערבי כל הזמן, ולהיות הרבה יותר שקרנים ו"מטורפים" ממנו כדי לנצח אותו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני מניח שאתה מדבר על חברות כגון Blackwater USA?
אני בכלל לא מבין מה ההיגיון בשימוש בחברות כאלה. כפי שאני רואה את זה, אם הצבא מנוהל טוב, ואין בו שחיתות ופוליטיקה, אין צורך בשכירי חרב שיעשו את עבודת הצבא.
האווירה בפורום ונושאי הדיון מראים על כך שאם תנועת הימין האמיתי תהיה בשלטון, לא תהיה שחיתות (חברי הפורום מגנים בתוקף מעשי שחיתות) ומניעים אישיים לא יהוו חלק בקבלת החלטות, ולכן אני לא רואה טעם באימון וקיום גופים אחרים, הדומים בתכליתם לצ"י (צבא ישראל).

אני לא מבין מה הכוונה במשימה בעייתית.
אם המשימה צודקת, ומטרתה להגן על אזרחי המדינה (שזה כולל גם חיסולים וסיכולים ממוקדים), אז אין שום בעייתיות במשימה.
אתה מדבר על דברים כמו עינויים אלימים במיוחד?
טכנית אתה צודק, אבל תמיד כדאי לשמור את האופציה למקרה ואתה באמת רוצה לטפל בבעיה ראדיקלית הדורשת פתרון ראדיקלי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כן, צריך לאמן, לממן, לחמש ולתת מקלט לגיבורים שמוכנים להרוג ולפוצץ את אוייבינו

על כל קאסם-הם יקבלו ארבע

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מצד אחד אני תומך בזה כי אני ישמח אם אני יקום בבוקר יפתח טלויזיה ישמע שמסגד אל עקצא עף באויר ופיצצו אותו
אבל בואו ניהיה הגיוניים...זה לא יקרה יש לנו צבא חזק מאוד וזה מספיק