בס''ד
אין בעיה אם רוצים לתכנן פעולות בשטח. זאת אומרת, לחשוב על מה נעשה בעתיד.
אבל לצאת ממש לשטח עכשיו, אני סבור שאנו עדיין צריכים קצת יותר זמן לגדול ולהתחזק לפני שנעשה זאת. הפורום שלנו בן 16 חודשים. זה לא כל כך הרבה זמן. לדעתי צריך לחשוב עכשיו על מה נעשה בשטח בע''ה, ככה שכשנהיה מוכנים בעתיד הקרוב אי''ה, נוכל לפעול יותר מהר.
בינתיים, אני מעודד יהודים ללכת כעת ליהודה ושומרון ולהצטרף לפעילות שם בחומש ובמאחזים.
חיים מה דעתך על הפגנות של הימין האמיתי? להפגנות אלה יהיו שתי מטרות.1.ניסוי כלים 2.גיוס פעילים והגדלת התנועה(זו היתה דרכו של הרב כהנא זצוק"ל הי"ד ואני לא רואה סיבה שאנו ניכשל היכן שרבינו הצליח)לאחר שנצבור תומכים ונחשב את כוחינו במדוייק נוכל לעבור לשלב ב'
להלן שלב ב' לעניות דעתי:
כניסה לתוך יהודה ושומרון במקביל ל"נוער לנען ארץ ישראל" פעילות שם(לעת עתה רק באיו"ש)נגד פעילי השמאל הצקות והפרעות לאנשי שמאל וTIPH
שפוגעים קשה בעם היהודי(אגב משקיפי TIPH פועלים ללא הפרעה ר"ל) המשך עצרות התמיכה והגיוס.
שלב ג':
איחוד הרשימות "חזית" "חירות" ו".....JTF" תוך פעילות שטח מסיבית בנישות הנ"ל והוספת נישה נגד מידיי האבנים והבקט"בים הערבים.
(למרות שלדעתי יש לפעול מיד נגד מיידי האבנים והבקט"בים ביו"ש) לדעתי תוכנית זו יכולה להיעשות ללא הפרעה ממשית מצד השב"כ והמשטרה
ולהתבצע במקביל לפעילות "נוער למען ארץ ישראל" המוברכת(אגב,מומלץ באמת שכל חברי תנועתינו יהיו פעילים גם בגבעות) פעילות זו אף תגביר
את מודעות הציבור לסיפור שלך(שרוב הציבור לא יודע עליו) וליצור לחץ על הממשלה לאשר את כניסתך לארץ ואז ההצגה תשנה לגמרי......
לחוות דעתך אודה,שלך:גור-אריה.