עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
לאדון רק כך!
כעין ה-צדק:
מדינת ישראל עקרונית אינה גזענית,מכיוון שהיא מוכרזת כמדינת לאום.כמו שתגיד שאיטליה או גרמניה או צרפת וכו' הן גזעניות.
אך כמו כן,היא גם מחויבת על פי מגילת העצמאות ליחס שווה בין אזרחיה,בן אם ערבים או יהודים או קבוצה אתנית אחרת.
להגיד שהתרבות האיסלמית במאה ה14 היתה מנוונת ולקחה את כל תרבותה מעמים כבושים,זוהי אמרה מבודחת במקרה הטוב.אתה חייב הרבה מהתרבות מהמדע ומהספרות שקיימת כיום לאיסלאם.
תמשיך לקלל אותי,זה ממש פוגע בי כשזה יוצא ממישהו שהמילה השניה שהוא יודע אחרי כהנא היא נאצי.
תמשיך לאנוס את הקוראן כדי להתאים אותו לצרכיך,אתה רוצה שאני אביא כאן סיפורי חזל או סיפורי תורה שמקריאה ראשונה אפשר לחשוב שמדובר במקרה הטוב בספר לרוצח מתחיל?
כל הדברים פה שקראתי בקשר לקוראן הם בערבון מוגבל,וזה בדיוק כמו בפורום של אפיקורסים שמביאים ציטטות נגד התנ"ך.צריך לבדוק בעיון כל דבר,ולהזהר בקריאות קרב .זה לא סוד שיש מחלוקת עצומה בין הזרמים באיסלאם על פירוש הקוראן.כמונו היהודים בפירוש התנ"ך,והתורה שבע"פ
אֵיתָן:
--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 22:17:57 ---מדינת ישראל עקרונית אינה גזענית,מכיוון שהיא מוכרזת כמדינת לאום.כמו שתגיד שאיטליה או גרמניה או צרפת וכו' הן גזעניות.
אך כמו כן,היא גם מחויבת על פי מגילת העצמאות ליחס שווה בין אזרחיה,בן אם ערבים או יהודים או קבוצה אתנית אחרת.
--- סוף ציטוט ---
מדינת לאום שלי מי ועל פי מה קבענו שארץ ישראל שייכת לנו?
אם קבענו שארץ ישראל שייכת לנו מבלי להסתמך על תורתנו הקדושה אז כל אותם שמלאנים הם גוזלי אדמות וכובשים ואין הבדל בינהם לבין קולוניאליסטים.
הציונות גזלה דברים מן היהדות והשמיטה את העיקר ולכן הציונות היא אנטי יהדות.
גם אם היו פה שבדים היה צורך לגרש אותם.
כשמגילת העצמאות אומרת שזאת מדינה יהודית וגם רשום בה שהיא מקבלת כל אחד ללא הבדל של גזע דת או לאום זאת צביעות ומחלת נפש.
ארץ ישראל שייכת לעם ישראל. על פי חוקי הדמוקרטיה חוק השבות הוא חוק גזעני על פי הדמוקרטיה התורה היא גזענית והדת באופן כללי גזענית לפי כללי הדמוקרטיה.
יש סתירה מוחלטת בין היהדות לבין הדמוקרטיה ובין תרבות המערב ליהדות.
כל אותם יפי נפש שאומרים שהם אתאיסטים הם הכובשים האמיתיים ולא היהודים כי אחרת הם יושבים על אדמה כבושה והיהודים על ארץ נחלתם.
מדינת ישראל היא מדינה גזענית כי יהודים וערבים לא יכולים להיות בארץ אחת כמו ש 2 תרבויות לא יכולים לחיות במדינה אחת כי כל אחד מבקש זכויות ולא היה בעולם ה"מודרני" מקרה של שלום בין עמים אם היה זה רק היה לתקופה ממושכת שמוגדרת כמלחמה שקטה.
היהדות אכן מדבילה בין יהודים ללא יהודים אבל מי הגדיר זאת כגעזנות?
אתה בטוח לא רוצה פה רוב ערבי ואם אתה דוגל בערכי הדמוקרטיה ובערכיו של המערב אז אתה גזען גם אם תרצה או לא כי מי אתה שתמנע מהערבים יימח שמם להתרבות ולהפוך את ישראל למדינה מוסלמית?
כעין ה-צדק:
כן.
אבל גם לערבים אין זכות על ארץ ישראל,הם גזלו אותה מהבריטים שגזלו מהתורכים שגזלו מהכנענים!!!!1
יש חוקים בעולם שלנו,ולפי הסכמת האומות קיבלנו את מדינתנו,מה לעשות שאומות ואדמות עוברות ידיים,זה טבע העולם
אֵיתָן:
--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 22:39:51 ---כן.
אבל גם לערבים אין זכות על ארץ ישראל,הם גזלו אותה מהבריטים שגזלו מהתורכים שגזלו מהכנענים!!!!1
יש חוקים בעולם שלנו,ולפי הסכמת האומות קיבלנו את מדינתנו,מה לעשות שאומות ואדמות עוברות ידיים,זה טבע העולם
--- סוף ציטוט ---
כנענים???? תגיד לי על מה אתה מדבר??
הכנענים נכחדו לנו יש זכות על ארץ ישראל והיא התורה שהחזיקה אלפי שנים ולא כמו פילוסופיות סרק שיוצאות כל שני וחמישי וכל מיני חוקים שהגדיר אותם "העולם"(מי הגדיר? מי זה ה עולם?)
מי אלו הכנענים? הכנענים נכחדו.
תכף תוכיח לי שקיים עם "פלסטיני".
בעולם אין חוקים אחידים.החוקים הוגדרו ע"י אנשים מתרבות שונה,החוקים בעולם המערבי שונה מהחוקים והקודים של התרבות הסינית או היפנית.
ורציתי לדעת מה הם החוקים אם יש חוק בכלל בעולם שאתה חי בו?
ליהדות יש חוקים משלה כמו שלדמוקרטיה יש חוקים צבועים משלה שאפילו היום הרבה דמוקרטים מתחילים להבין שהדמוקרטיה זאת טעות אחת גדולה.
קיבלנו את אדמתנו בחזרה לא ע"י האומות אלא ע"י לחימה של יהודים מהאצ"ל והלח"י ובעזרתו של הקב"ה.
בעל "בריתנו" ארה"ב רצתה לדחות את הקמתה של מדינת ישראל,רק אל תשכח שאותן אומות עולם סגרו בפני היהודים את השערים בשואה אז על מה אתה מדבר?
אני שמח שהגענו להסכמה שאתה גזען,אני לפחות לא גזען נגד העם שלי :2funny:
נץ וגאה בזה:
כעין- הצדק, אני לא אתערב בויכוח כאן, אבל אגיד כמה מילים בודדות לסדר היום:
1.) אנחנו לא אלו שניתן להאשימם באידאליזציה של מדינת ישראל, מי שנופל פה ב אמונה מוחלטת ועיוורת "דת המדינה" (קרי: פאשיזם ולאומנות קיצונית) הוא אתה ולא אנחנו, את המסקנה הזו פשוט וקל להסיק לוגית מדברים שכבר נטחנו עד דק ולזרא בפורום זה פעם אחר פעם.
2.) אתה מנהל פה ויכוחים ברמת ידע של עיתונאי מתחיל בצהובון מצוי ("ידיעות אחרונות" לדוגמא), אתה עצמך מודה שאינך מזרחן מומחה, אז בשם איזה מסד נתונים אתה בדיוק מעז להתקיף תפיסת עולם חובקת עולם שנשענת על הבנה גיאופוליטית, אסטרטגיה רבתי, מזרחנות, דמוגרפיה, מקרו-כלכלה, סוציולוגיה, לוגיקה, פילוסופיה, תיאולוגיה והרשימה עוד ארוכה.
זה שיש פה הרבה כאלה שיש להם עוד הרבה מה ללמוד, לא אומר שאתה צריך לתפוס על כל הנושא הזה טרמפ ולהפוך את זה קרדום לחפור בו.
אנחנו מתגאים בכך שמטרתנו היא קודם כל להפיג את הבורות, דבר שגם עליך, יהיר שלי, לעבור.
3.) ואפרופו הידע האיסלמי והקידמה האיסלמית שאתה כה מנסה להגן עליו, להלן היחס האיסלמי האמיתי לידע, כנראה איזהשהי אנקדוטה היסטורית שלא טרחת ללמוד:
בשנת 653 לספירה עת כבש הח'ליף השני, עומר איבן אל ח'טאב את מצרים הוא ציווה לשרוף עד היסוד את הספריה המפורסמת של אלכסנדריה שהיה בה את צביר הידע הגדול ביותר של האנושות עד לאותו הזמן , הערכות נעות בין עשרת אלפים למעל 200000 מגילות ואוצרות ידע אחרים שנשרפו ללא השאר שריד, והכל בגלל ה"עולמא" (קרי: מועצת חכמי הדת שמלווה את הח'ליף) וכן עומר איבן אל ח'טאב עצמו, "כל הידע האנושי כבר מצוי בקוראן".
מעין תמצת ליחס האמיתי של האיסלם לקידמה וידע.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה