כתב נושא: אני פשוט חייב לשתף אותכם-בושה וחרפה!  (נקרא 5077 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק doronkiller

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני פשוט חייב לשתף אותכם-בושה וחרפה!
« ב- : פברואר 13, 2008, 17:53:20 »
שלום לכולם!!

היום בבית ספר ישבתי עם כמה חברים פתאום אני רואה מרחוק כמה ילדים שצועקים "מוות לערבים" כמובן שישר באתי להצטרף לחגיגה..כשהגעתי הבנתי שכולם צועקים את זה בגלל מורה אחת בבית ספר בשם "קלר" צרפתיה אנטישמית שהתגיירה בגיל 13 והגיע לארץ.
מהמילה הראשונה ששמעתי ממנה הבנתי ישר שהיא אנטישמית מסריחה..
היא התחילה לדבר איתנו על שוויון זכויות וכל מיני בילבולי מוח כאלה..כמובן שישר עניתי לה ואמרתי לה בדיוק מה אני חושב על פעילי שמאל ועל ערבים..וכמה שאני שונא את הערבים ועוד יותר שונא את פעילי השמאל..היא התעצבנה עלי וכשראתה שאני נגד ערבים היא צועקת לי ולחברים שלי שהצטרפו אלי "למה אתה חושב שהערבים לא בני אדם? מה אתם היהודים המוטציות האלה יותר טובים?" קיבלתי הלם ממה שהיא אמרה בכל זאת לא ציפיתי לכזאת תגובה..
אז אמרתי לה.."עם את חושבת שאנחנו יהודים מוטציות ואת כל כך אוהבת ערבים למה התגיירת ולא התאסלמת?" והיא שתקה..שתקה ככה שכולה נעשתה אדומה ולא ידעה מה לעשות..אחרי זה היא התחילה לקלל את חיילי צה"ל שלנו ואמרה שהם חיילים מסריחים שעומדים בגבול ויורים על פלסטינים חפים מפשע
והיא איחלה לי ולחברים שלי שניהיה גדולים ניכנס לכלא או שיהרגו אותנו בגלל שיש לנו דעות כמו שהיו לכהנא..

מה שאני בא לשאול אותכם זה איך לא זורקים אנשים כאלה מהארץ? (או לפחות מהבית ספר)
איך האישה הזאת מצליחה להשתלב בחברה של יהודים? חברה שהיא לא שלה..חברה שהיא שונאת!!!

והשאלה הכי חשובה..האם אני יכול להתלונן על האישה הזאת לבית ספר ויעשו עם העניין הזה משהו? או שבדרך כלל נוטים להדחיק כאלה דברים?

תודה מראש,דורון.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 13, 2008, 20:21:29 »
אתה יכול להתלונן אחי, אבל ישימו עליך פס.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : פברואר 13, 2008, 20:36:45 »
שלום לכולם!!

היום בבית ספר ישבתי עם כמה חברים פתאום אני רואה מרחוק כמה ילדים שצועקים "מוות לערבים" כמובן שישר באתי להצטרף לחגיגה..כשהגעתי הבנתי שכולם צועקים את זה בגלל מורה אחת בבית ספר בשם "קלר" צרפתיה אנטישמית שהתגיירה בגיל 13 והגיע לארץ.
מהמילה הראשונה ששמעתי ממנה הבנתי ישר שהיא אנטישמית מסריחה..
היא התחילה לדבר איתנו על שוויון זכויות וכל מיני בילבולי מוח כאלה..כמובן שישר עניתי לה ואמרתי לה בדיוק מה אני חושב על פעילי שמאל ועל ערבים..וכמה שאני שונא את הערבים ועוד יותר שונא את פעילי השמאל..היא התעצבנה עלי וכשראתה שאני נגד ערבים היא צועקת לי ולחברים שלי שהצטרפו אלי "למה אתה חושב שהערבים לא בני אדם? מה אתם היהודים המוטציות האלה יותר טובים?" קיבלתי הלם ממה שהיא אמרה בכל זאת לא ציפיתי לכזאת תגובה..
אז אמרתי לה.."עם את חושבת שאנחנו יהודים מוטציות ואת כל כך אוהבת ערבים למה התגיירת ולא התאסלמת?" והיא שתקה..שתקה ככה שכולה נעשתה אדומה ולא ידעה מה לעשות..אחרי זה היא התחילה לקלל את חיילי צה"ל שלנו ואמרה שהם חיילים מסריחים שעומדים בגבול ויורים על פלסטינים חפים מפשע
והיא איחלה לי ולחברים שלי שניהיה גדולים ניכנס לכלא או שיהרגו אותנו בגלל שיש לנו דעות כמו שהיו לכהנא..

מה שאני בא לשאול אותכם זה איך לא זורקים אנשים כאלה מהארץ? (או לפחות מהבית ספר)
איך האישה הזאת מצליחה להשתלב בחברה של יהודים? חברה שהיא לא שלה..חברה שהיא שונאת!!!

והשאלה הכי חשובה..האם אני יכול להתלונן על האישה הזאת לבית ספר ויעשו עם העניין הזה משהו? או שבדרך כלל נוטים להדחיק כאלה דברים?

תודה מראש,דורון.
בס''ד

הקב''ה ריחם עליכם וחשף בפניך ובפני חבריך את האמת שמאחורי שלטון גרעין הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !!!!
אתה צריך להודות על-כך שנחשפת לאמת של שלטון הערב-רב האנטי-יהודי ( פוסט-יהודי בלשונם --ר''ל) !!!--יש כאלה שחונכו בתוך השקר הזה והדבר כוסה מעיניהם והם נמצאים בשבי שטיפת המוח של  '' מערכת-החינוך'' והתשקורת השבויים בידי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ,לכל אורך חייהם , או לחלופין לתקופה ארוכה מאד מחייהם שבה הם חיים ב '' תרדמת '' של שטיפות-מוח שמאלניות חוזרות ונשנות , כאשר ההסטורי'ה מעוותת לצורך שטיפת-המוח הזו , וכן האינפורמצי'ה המגיעה לתודעה של היהודים הנמצאים בארץ-הקודש ,מגיל צעיר מאד ,ועד לגיל המבוגר !!!---אם הקב''ה הציל אותך ואת חבריך בעזרת '' מורה '' נאצית כזו יש''ו --אתם צריכים להודות על-כך ולהצטרף לגוש הימין-האמיתי למען הצלת העם היהודי ,וארץ-הקודש השלמה !!--אני כמעט בטוח שהגיור שלה לא הי'ה כהלכה ,ונעשה למטרות של נישואין ,ו/או אינטרס שאיננו קשור כלל בזיקה ליהדות ודבריה הם הוכחה ברורה לכך !!!כנראה שמדובר בגוי'ה אנטי-יהודית לכל דבר ועניין !!---אינך צריך להתרגש מכך ,אלא,אם אתה וחבריך תוכלו לדאוג שהיא תסולק מביה''ס במהרה ,בכך שתפגינו את מחאתכם כנגדה בכל הצורות האפשריות  :idiot2: :knuppel2: :tickedoff:-- הקב''ה יצליחכם במעשיכם ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                           הגולה בארץ   :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #3 ב- : פברואר 13, 2008, 21:09:45 »
היא באמת איחלה לכם מוות וגורל כמו של כהנא הי"ד?! אתם יכולים להגיש נגדה אפילו תלונה משפטית על דבר כזה! היא תהיה חייבת פיצויים או שתתנצל ותושעה מתפקידה....! :o :o

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #4 ב- : פברואר 13, 2008, 22:16:15 »
בס"ד

זה מה שקורה כאשר לומדים בבית-ספר חילוני...
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #5 ב- : פברואר 14, 2008, 01:55:23 »
תארגנו שוב מחאה נמרצת שתוציא אותה מהכלים, והפעם תקליטו את כל דבריה (באמצעות רשמקול או מצלמת וידאו או טלפון סלולרי) ותעלו את הסרטון לאינטרנט, כדי שלא רק אתם אלא מאות אלפי יהודים אחרים יהיו עדים לחולניות השמאלנית הזאת.  אנחנו במלחמה לא רק נגד הישמעאלים יש"ו, אלא גם (ובעיקר) נגד המשת"פים היהודונים שלהם, וכפי שלימד אותנו שלמה המלך ע"ה, "בתחבולות תעשה לך מלחמה" (משלי כד:ו).
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק doronkiller

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 14, 2008, 06:54:22 »
בס"ד

תעשה לי טובהההה...

מנותק doronkiller

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 14, 2008, 06:55:15 »
תארגנו שוב מחאה נמרצת שתוציא אותה מהכלים, והפעם תקליטו את כל דבריה (באמצעות רשמקול או מצלמת וידאו או טלפון סלולרי) ותעלו את הסרטון לאינטרנט, כדי שלא רק אתם אלא מאות אלפי יהודים אחרים יהיו עדים לחולניות השמאלנית הזאת.  אנחנו במלחמה לא רק נגד הישמעאלים יש"ו, אלא גם (ובעיקר) נגד המשת"פים היהודונים שלהם, וכפי שלימד אותנו שלמה המלך ע"ה, "בתחבולות תעשה לך מלחמה" (משלי כד:ו).

צודק ב100% ונתת לי רעיון מצויין אני באמת יקליט אותה בוויכוח הבא (אני כבר ידאג שיהיה)  O0

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #8 ב- : פברואר 14, 2008, 14:12:35 »
תארגנו "מרד תלמידים" ותדרשו לסלק אותה ממערכת החינוך במקביל תנסו לעורר את הבעיה בתשקורת,במכללת ספיר זה עזר!

דבר נוסף הייתי מציע: למרר את חייה במארבים מתוכננים הכוללים ביצים,אבנים,ופפריקה כמובן הכי חשוב זה לא להיתפס!!!!
אתם חיבים לבצע זזאת במקצועיות ובחשאיות כך שהיא תחטוף בלי להבין מאיפה זה הגיע והמבצע יעלם כלא היה! :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
« עריכה אחרונה: פברואר 14, 2008, 14:16:08 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : פברואר 14, 2008, 15:10:43 »
בס"ד

כן ברור.. וכאילו שאין דתיים שמאלניים.

Aaron

• אורח
« להגיב #10 ב- : פברואר 14, 2008, 15:12:23 »
היא קראה ליהודים מוטציות?! היא ממש נאצית לכל דבר. צריך לספר את כל זה למנהל ולמחכנת, שכל הבי"ס ידע שמסתובבת אצליכם מורה נאצית שתומכת במחבלים ובהיטלר.
הכלבה הזאת צריכה לקבל גזר דין מוות בבית משפט.

מנותק ניר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בית"ר ירושלים אהבת חיי!
« להגיב #11 ב- : פברואר 14, 2008, 15:37:15 »
אני שואל:איך לא שלחת אותה לגיהנום...?
כהנא צדק!
להישאר ולהילחם לא לקום ולברוח!

מנותק doronkiller

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : פברואר 14, 2008, 18:07:16 »
אני שואל:איך לא שלחת אותה לגיהנום...?

האמת היא שחשבתי על זה... אבל אז אמרתי לעצמי מה אני יכנס לכלא בגלל כלבה נאצית שתומכת בהיטלר? להההה....לא שווה אחי..מה בגלל נאצית ערביה אני יקלקל לעצמי את כל החיים?  ;D

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #13 ב- : פברואר 14, 2008, 20:44:30 »
אתה יודע שאתה יכול להתלונן עליה יש לך עדים אני יודע שאתם בטח חושבים "מה פתאום זה מדינה שמאלנית" וזה אבל תאמין יל אם תתלונן ויהיה לך עדים שהיא אמרה את זה היא תסתבך בהרבה צרות או לפחות תדבר איתה שוב תגרום לה להגיד את זה שוב והפעם תקליט!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק red wolf

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • ימין שולט!
« להגיב #14 ב- : פברואר 16, 2008, 20:19:09 »
וואי וואי.
לדעתי צריך ללכת למחנכת הכיתה או למנהל בית הספר מיד.
זה נושא שחייב טיפול.
לא נאציים בכיתות יהודיות זה בטוח!.
ימין שולט!
אוהב אותכם אחים ימיניים שלי!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #15 ב- : פברואר 16, 2008, 22:09:12 »
בס"ד

איך מגיעים חלאות כאלו למערכת-החינוך?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!