שלום לכולם!!
היום בבית ספר ישבתי עם כמה חברים פתאום אני רואה מרחוק כמה ילדים שצועקים "מוות לערבים" כמובן שישר באתי להצטרף לחגיגה..כשהגעתי הבנתי שכולם צועקים את זה בגלל מורה אחת בבית ספר בשם "קלר" צרפתיה אנטישמית שהתגיירה בגיל 13 והגיע לארץ.
מהמילה הראשונה ששמעתי ממנה הבנתי ישר שהיא אנטישמית מסריחה..
היא התחילה לדבר איתנו על שוויון זכויות וכל מיני בילבולי מוח כאלה..כמובן שישר עניתי לה ואמרתי לה בדיוק מה אני חושב על פעילי שמאל ועל ערבים..וכמה שאני שונא את הערבים ועוד יותר שונא את פעילי השמאל..היא התעצבנה עלי וכשראתה שאני נגד ערבים היא צועקת לי ולחברים שלי שהצטרפו אלי "למה אתה חושב שהערבים לא בני אדם? מה אתם היהודים המוטציות האלה יותר טובים?" קיבלתי הלם ממה שהיא אמרה בכל זאת לא ציפיתי לכזאת תגובה..
אז אמרתי לה.."עם את חושבת שאנחנו יהודים מוטציות ואת כל כך אוהבת ערבים למה התגיירת ולא התאסלמת?" והיא שתקה..שתקה ככה שכולה נעשתה אדומה ולא ידעה מה לעשות..אחרי זה היא התחילה לקלל את חיילי צה"ל שלנו ואמרה שהם חיילים מסריחים שעומדים בגבול ויורים על פלסטינים חפים מפשע
והיא איחלה לי ולחברים שלי שניהיה גדולים ניכנס לכלא או שיהרגו אותנו בגלל שיש לנו דעות כמו שהיו לכהנא..
מה שאני בא לשאול אותכם זה איך לא זורקים אנשים כאלה מהארץ? (או לפחות מהבית ספר)
איך האישה הזאת מצליחה להשתלב בחברה של יהודים? חברה שהיא לא שלה..חברה שהיא שונאת!!!
והשאלה הכי חשובה..האם אני יכול להתלונן על האישה הזאת לבית ספר ויעשו עם העניין הזה משהו? או שבדרך כלל נוטים להדחיק כאלה דברים?
תודה מראש,דורון.
בס''ד
הקב''ה ריחם עליכם וחשף בפניך ובפני חבריך את האמת שמאחורי שלטון גרעין הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !!!!
אתה צריך להודות על-כך שנחשפת לאמת של שלטון הערב-רב האנטי-יהודי ( פוסט-יהודי בלשונם --ר''ל) !!!--יש כאלה שחונכו בתוך השקר הזה והדבר כוסה מעיניהם והם נמצאים בשבי שטיפת המוח של '' מערכת-החינוך'' והתשקורת השבויים בידי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ,לכל אורך חייהם , או לחלופין לתקופה ארוכה מאד מחייהם שבה הם חיים ב '' תרדמת '' של שטיפות-מוח שמאלניות חוזרות ונשנות , כאשר ההסטורי'ה מעוותת לצורך שטיפת-המוח הזו , וכן האינפורמצי'ה המגיעה לתודעה של היהודים הנמצאים בארץ-הקודש ,מגיל צעיר מאד ,ועד לגיל המבוגר !!!---אם הקב''ה הציל אותך ואת חבריך בעזרת '' מורה '' נאצית כזו יש''ו --אתם צריכים להודות על-כך ולהצטרף לגוש הימין-האמיתי למען הצלת העם היהודי ,וארץ-הקודש השלמה !!--אני כמעט בטוח שהגיור שלה לא הי'ה כהלכה ,ונעשה למטרות של נישואין ,ו/או אינטרס שאיננו קשור כלל בזיקה ליהדות ודבריה הם הוכחה ברורה לכך !!!כנראה שמדובר בגוי'ה אנטי-יהודית לכל דבר ועניין !!---אינך צריך להתרגש מכך ,אלא,אם אתה וחבריך תוכלו לדאוג שהיא תסולק מביה''ס במהרה ,בכך שתפגינו את מחאתכם כנגדה בכל הצורות האפשריות

-- הקב''ה יצליחכם במעשיכם ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ