עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
איך אני עונה למאנייק הזה?
אושרי:
פתחתי בפורום אחד שנקרא אימפריה לייב סקר אם לעשות טרנספר או לא
הנה לינק
http://imperialive.com/index.php?showtopic=52732&st=0
עכשיו יש שמה איזה שמאלני קיצוני שאמר שהוא נמנע אבל לפי ההודעה שלו זה נראה כאילו שהוא נגד טרנספר.
הנה מה שהוא כתב
--
"אני? אני נמנע!
אני שמאלני וכמובן שאתם לא מבינים בגרוש
אתם יודעים שהפלסטינים שם בעזה החפים מפשע הם פליטים הם מרגישים בדיוק כמו האנשים בשדרות זאת גם מולדתם עם שחכתם מה שאלוקים אמר להגר ששמואל ישלוט שטחים נרחבים בארץ ועזה זה אחד המקומות!
חוץ מזה הפלסטינים החפים מפשע האזרחים הרגילים לא עשו כלום רק אירגוני הטרור שלהם הפתח והחמאס הם אלה שעושים את הבעיות!
אך עם אתם חושבים שנשמיד אותם זה ממש לא יהיה טוב! עם נשמיד אותם עם פצצות או נגרש כל מדינות ערב יעלו עלינו ואנחנו ניהיה בצרה כי אין לנו מדינה אין לנו צבא[מי שקורא למדינה כמו שהיא נראה עם ההממשל המזדיין הזה ככה? אני לא יודע מה היה פה לפני המדינה] והצבא עוד לא תוקן עוד מהמלחמה הקודמת...
אז תשמעו אולי אתם הוגי דעות אבל דעות טפשיות כי סוריה לבנון ירדן אירן עירק שחוזרת לעצמה פקיסטן הודו ערב הסעודית וכל שאר מדינות ערב יעלו עלינו ומי יהיה איתו במלחמה??אף אחד אולי רק ארצות הברית שהיא גם לא תעזור כלכך..
אז בבקשה תשימו את הדעות הטפשיות האלה בצד.
ודרך אגב סטס צודק הערבים היו פה הרבה לפנינו אולם ע"פ התורה אברהם הגיע לכאן אבל שחכתם שהיו פה פלישתים יבוסים וכל אלה[אלה הם הערבים]!!. כי אחרי שהלכנו לגלות הם השתקמו ואנחנו היינו בערך 1000 שנה בגלות באירופה בפרס בתימן עירק וכל שאר המדינות עד 1948 שדוד בן גוריון הכריז על הקמת מדינת ישראל ואז החלו כל העליות[כמובן שהיו פה יהודים שגדלו בארץ כי הם שרדו את מי ששלח לגלות הרומאים ו\או היוונים והצליחו המעטים להשאר ולהקים משפחה וזהו!!!![גם דוד בן גוריון עלה מהגלות מפולין]"
---
בקיצור איך אני עונה לו?
אם אפשר תכתבו אם התגובה שלכם פה כאילו זה אני עונה לו ;)
בתודה מראש: אושרי שׂשׂונוב
IRON_MAN:
בס"ד
תגיד לו שאותם ערבים "חפים-מפשע" כלשונו בחרו בחמאס.
וזה כמו שגרמני בגרמניה-הנאצית הצביע בשביל המפלגה של היטלר יש"ו כי אותו ערבוש מודה למטרות-החמאס,אז הוא לא "חף-מפשע" אם הוא תומך בנאצים הוא נאצי!!!!!!!!
Aaron:
קודם כל, כל המוסלמים, ללא יוצא מן הכלל אינם חפים מפשע. דת האיסלאם מבוססת על כיבוש העולם, ורציחתם של כל הכופרים באכזריות נאצית.
דבר שני, האזרחים הערבים "החפים משפע" האלה, תמיד מחלקים סוכריות וחוגגים על כל יהודי שנרצח. פת"ח המתונים בעצמם יורים קסאמים ורוצחים יהודים. איזה אזרחים חפים מפשע?
שיקרא קצת היסטוריה, כל הנצחונות על הרשע היו בזכות הפצצה מסיבית של אוכלוסיית האויב. גרמניה הובסה בגלל שבריטניה ומדינות הברית הפציצו מטרות אזרחיות בגרמניה. יפן הפסידה כי ארה"ב הטילה עליה אטום והרגה מאתיים ומשהו אלף אזרחים.
האזרחים "החפים מפשע" האלה מורכבים מחמאס, פת"ח, גיהאד איסלאמי, גדודי קסאם, תנזים וכו'..
וההומו הזה חושב שאם נתקוף את עזה כמו שצריך אז מדינות ערב יעלו עלינו, איזה טמבל. מדינות ערב יעלו עלינו אם נשדר חולשה, כמו שאנחנו עושים עכשיו.
גור-אריה:
קודם כל בשום מקום בתורה לא נאמר שימעל יגור בארץ ישראל ובמיוחד לא בעזה!
נאמר שישמעל ישלוט במדבר במזרחי (חצי האי ערב) זה קודם כל!
דבר נוסף:האוייב הוא אוייב הוא אוייב נקודה! בכל מלחמה הצבא הוא זה שנלחם והאזרחים לא, ככה זה גם בעז
הצבא שלהם(חמאס,פת"ח)והם תומכים בו,ז שלא יבכו!
עוד דבר,הסיבה שלא ניצחנו במלחמה היא משום שלא יצאנו אליה בכלל.אם היו יוצאים למחמה במובן הרחב של המילה
היום הליטני היה הגבול הצפוני של מדינת ישראל.
אושרי:
תודה אחים שלי על התשובה;)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה