חדשות ודיונים > דיון כללי

המתנחלת שקיללה...

<< < (5/5)

שלגון:

--- ציטוט של: dhdoron על ינואר 21, 2007, 21:31:10 ---שלגון..כנראה לא הבנת אותי נכון-בתור אדם דתי לא הייתי מוציא את המילה הזו מהפה בלי שום קשר לערבים או יהודים!!
תאמין לי שיש עוד המון ביטויים שיש להשתמש נגד ערבים כגון ימח שמם שישרפו יסקלו יחנקו יהרגו אין צורך להתבטא בצורה גסה במיוחד.

--- סוף ציטוט ---

האמת, אני לא מבין למה אתה חושב שהביטויים "ימח שמם שישרפו יסקלו יחנקו יהרגו" הם יותר עדינים ממה שהמתיישבת אמרה. אבל אם אתה מעוניין בתשובה מאדם ששומר מצוות, אז אני לא האיש המתאים לענות.

--- ציטוט של: zipora על ינואר 21, 2007, 22:01:19 ---הספור רק מראה את העיוות של התקשורת. תשמע את אנשי השמאל (חלק מהם פרופסורים) מתבטאים על מתנחלים ותבין ששרמוטה זה עוד מילה עדינה.
--- סוף ציטוט ---

האמת המרה...

כהנא צדק!:
דרך אגב עוד מידע על הסיפור שלא פורסם באתרי חדשות ובערוצים:

1. הסרטון ערוך. חתכו ממנו קטעים רבים שבהם דווקא הערביה היא זו שקיללה וצעקה.

2. האירוע התרחש לפני יותר מחודשים וחצי.

3. ה"צלמת " היא בעלת עבר פלילי של זריקת אבנים נגד יהודים ולא פעם הרביצה מכות לילדים תושבי היישוב היהודי בחברון.

4. ולמה להתייפייף !!! עם נבל תתנבל !!! כך נאמר במקורותנו.

עם מחבלת לא מדברים בסגנון של חנה בבלי - מחברת הספר על הליכות ונימוסין....

5. ואגב, מבחינה משפטית אני באמת עדין לא מבין איזו עבירה יש בלקלל.

שלגון:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 21, 2007, 22:20:38 ---5. ואגב, מבחינה משפטית אני באמת עדין לא מבין איזו עבירה יש בלקלל.

--- סוף ציטוט ---

אגב, אחרי כל הרעש שעשו, כנראה שהעבירה היחידה שם היא של האישה הערביה. יריקה בפרצוף של אדם זו תקיפה פיזית, קללות לא.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: שלגון על ינואר 21, 2007, 22:26:21 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 21, 2007, 22:20:38 ---5. ואגב, מבחינה משפטית אני באמת עדין לא מבין איזו עבירה יש בלקלל.

--- סוף ציטוט ---

אגב, אחרי כל הרעש שעשו, כנראה שהעבירה היחידה שם היא של האישה הערביה. יריקה בפרצוף של אדם זו תקיפה פיזית, קללות לא.

--- סוף ציטוט ---
נכון באמת עכשיו אני נזכר הכלבה הנאצית החזירה ימ"ש ירקה עלייה זה באמת תקיפה, טוב שיש את הווידאו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה