חדשות ודיונים > דיון כללי
**_בקשה דחופה למי שיכול להקליט ואחר כך להעלות למחשב!_**
עז77:
אם יש מישהו עם הציוד המתאים לכך או לפחות להקליט בקלטת וידאו בתור התחלה,
ישנו סרטון מאוד מאוד חשוב על השתלטות האיסלם באירופה שמתחיל בעוד כמה דקות בערוץ CNN בישראל (לא האמריקאי),
מאוד מאוד חשוב להקליט את זה ואם יש אפשרות - אז גם אח"כ להפוך את זה במחשב לקובץ AVI, זה ייתן לי המון חומר לסרטונים,
אבל אין לי לא וידאו להקליט ולא כרטיס וידאו במחשב לשמור וידאו כקובץ - ככה שאני בבעיה כאן, לכן מי שיכול זה עניין חשוב מאוד.
עז77.
עז77:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 20, 2007, 21:54:59 ---אם יש מישהו עם הציוד המתאים לכך או לפחות להקליט בקלטת וידאו בתור התחלה,
ישנו סרטון מאוד מאוד חשוב על השתלטות האיסלם באירופה שמתחיל בעוד כמה דקות בערוץ CNN בישראל (לא האמריקאי),
מאוד מאוד חשוב להקליט את זה ואם יש אפשרות - אז גם אח"כ להפוך את זה במחשב לקובץ AVI, זה ייתן לי המון חומר לסרטונים,
אבל אין לי לא וידאו להקליט ולא כרטיס וידאו במחשב לשמור וידאו כקובץ - ככה שאני בבעיה כאן, לכן מי שיכול זה עניין חשוב מאוד.
עז77.
--- סוף ציטוט ---
הסרט התחיל, מקווה שמישהו יוכל להקליט אותו,
אולי יהיה גם שידור חוזר מאוחר יותר שניתן יהיה לתכנת ולהקליט.. אנא תבדקו..
עז77:
הסרט יוקרן שוב מחר ב 10 בלילה ב CNN האירופאי - אם מישהו יכול להקליט ולהעלות למחשב זו תהיה תרומה גדולה..
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 20, 2007, 22:04:47 ---הסרט יוקרן שוב מחר ב 10 בלילה ב CNN האירופאי - אם מישהו יכול להקליט ולהעלות למחשב זו תהיה תרומה גדולה..
--- סוף ציטוט ---
את האמת אין לי אפשרות אבל אולי לכמה יש פה אבל בטוח מליון אחוז יעלו מחר את זה באתר שלהם צריך לבדוק את זה עז
mashras:
מצטער רק עכשיו ראיתי את ההודעה. התחלתי להקליט.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה