עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
עוד מאמר של המטורף גדעון ספירו
רק כך!1:
יישר כח, הגולה בארץ דבריך אמת! להשמיד את הגיס החמישי!
כעין ה-צדק:
לאלה שלא מחזיקים בכרך של אבן שושן
ישנם כמה מובנים למילה גזענות
אחד מהם
גישה או התנהגות המפלה בין אדם לאדם או בין קבוצה חברתית אחת לרעותה על רקע של הבדלי דת,מין,מוצא עדתיות וכו'
זה בדיוק מה שכותב המאמר טוען,אתה יכול לחלוק איתו על הבנת המקרה(לא המקרא) אך לא על הבנת המונח.
ושוב,אם אתה מתכוון לפסול דברים של אדם מסוים בלי להגיב עליהם על סמך טירופם,אני לא רואה כל טעם להגיב לפעיל ימין קיצוני כלשהו.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 19:04:59 ---לאלה שלא מחזיקים בכרך של אבן שושן
אחד מהם
גישה או התנהגות המפלה בין אדם לאדם או בין קבוצה חברתית אחת לרעותה על רקע של הבדלי דת,מין,מוצא עדתיות וכו'
זה בדיוק מה שכותב המאמר טוען,אתה יכול לחלוק איתו על הבנת המקרה(לא המקרא) אך לא על הבנת המונח.
ושוב,אם אתה מתכוון לפסול דברים של אדם מסוים בלי להגיב עליהם על סמך טירופם,אני לא רואה כל טעם להגיב לפעיל ימין קיצוני כלשהו.
--- סוף ציטוט ---
בוא נוציא את התורה מחוץ לחוק.
נכון הימניים הם באמת קיצונים בדיוק כמו השמלאנים.
""תנועת "כך" היא לא תנועה ימנית,אלא תנועה של לא תסור ימין ושמאל,"פלס מעגל רגלך"(משלי ד:כו) -הכל ישר לחלוטין."
כל כך כיף לראות את אותו סוג של אנשים שכל מילה שניה שיוצאת להם מהפה היא "קיצוני" בעוד שהם הגזענים האמיתיים.
האלקשי:
--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 19:04:59 ---לאלה שלא מחזיקים בכרך של אבן שושן
אחד מהם
--- סוף ציטוט ---
זו הגדרה שגויה שסותרת את המציאות (תתפלא - לא כל מה שתמצא באינטרנט הוא נכון)
לפי ההגיון המטורלל משהו שלך, אם יבוא אדם ויגדיר את הנאציזם כדת - אסור "להפלות" את הנאצים על רקע רצונם לרצוח את כל היהודים בעולם.
גזענות היא רק על רקע "גזע", לא תרבות ולא דת ולא נעליים.
http://dictionary.reference.com/browse/racism
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה