0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: עז77 על ינואר 18, 2007, 15:42:00ציטוט של: איתן על ינואר 18, 2007, 15:39:47חח בדיוקהתוכנית של חיים השפיעה עליילשנות תניק בפורום לשם האמיתי שלי השם לבוש עליך כמו כפפה, חיים צודק...שם עברי זה הכי אחי.עכשיו רק חסר לך איזה סמל או תמונה יפה אם כבר קרבי זה הכיאיתןן מזל טוב על השם=]עז, למה אתה לא חושף את שמך?נראה לי הלכת רחוק מדי, אל תשנה את השם שלך!בן כמה אתה? איך אפשר לשנות את השם הפרטי זה כמו חלק באישיות של האדם
ציטוט של: איתן על ינואר 18, 2007, 15:39:47חח בדיוקהתוכנית של חיים השפיעה עליילשנות תניק בפורום לשם האמיתי שלי השם לבוש עליך כמו כפפה, חיים צודק...שם עברי זה הכי אחי.עכשיו רק חסר לך איזה סמל או תמונה יפה
חח בדיוקהתוכנית של חיים השפיעה עליילשנות תניק בפורום לשם האמיתי שלי
ציטוט של: MiSs_DAnIeL על ינואר 18, 2007, 16:01:43ציטוט של: עז77 על ינואר 18, 2007, 15:42:00ציטוט של: איתן על ינואר 18, 2007, 15:39:47חח בדיוקהתוכנית של חיים השפיעה עליילשנות תניק בפורום לשם האמיתי שלי השם לבוש עליך כמו כפפה, חיים צודק...שם עברי זה הכי אחי.עכשיו רק חסר לך איזה סמל או תמונה יפה אם כבר קרבי זה הכיאיתןן מזל טוב על השם=]עז, למה אתה לא חושף את שמך?נראה לי הלכת רחוק מדי, אל תשנה את השם שלך!בן כמה אתה? איך אפשר לשנות את השם הפרטי זה כמו חלק באישיות של האדםאת בקטע של קרביים אה מה דעתך על שריונרים למשל? אני יכול לספר לך קצת על חווויות בלבנון אם תרצי בפורום או בפרטי או וואטאבר