חדשות ודיונים > דיון כללי

גל אמיר מוויקפדיה תקראו!!!הוא טוען שהיה הסתה לרצח

<< < (2/2)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 19, 2007, 04:59:22 ---ימח שמו של החזיר השמאלני הבוגדני וכל תומכיו היהודונים.

--- סוף ציטוט ---
בדיוק חזיר מכוער.

בייקר:
לכן אני בדעה שעלינו ליצור ויקיפדיה משלנו ולא להיות תלויים ברצונם הטוב של שמאלנים קיצונים.אין טעם בריב איתם,אתה לא הראשון שאיימו עליו ועל בני משפחתו זה קרה גם לי.
השמאל רואה בנו גרוע מאויב.אם הערבים הם אויב אבל פרטנר לשלום עם כהניסטים,חרדים,מתנחלים לא ניתן להגיע לשלום או הבנה.
שיטת הבולשביקים היא חרם מוחלט:את כהנא זצ"ל פסלו מלרוץ לכנסת,זה כמו בימי סטאלין שאנשים נעלמו ונרצחו או הועברו לסיביר וכל תיעוד או זכר לעצם קיומם נעלם.
השמאל אפילו לא מזכיר את רצח כהנא אבל מדבר כל השנה על רבין.
השמאל נלחם בנו בשיטות המזכירות את 1984 של ג'ורג' אורוול:סוכנים המושתלים בתוכנו,חרם,מעקב,ציתות,שטיפת מוח אבל סופו להכשל כי תוצאות המדיניות של השמאל הרסניות.
השמאל בנוי על שקר השלום שהערבים חושפים אותו בהתנהגותם כל הזמן.
מאחר שהבעיה עם הערבים היא גם דתית ולא לאומית לא יתכן שלום עם הערבים ומחיר הפסקות האש:ההודנות,התהדיות הוא יקר מאד ולא משתלם.עבור רגע של שקט ושלווה מדומה השמאל משחרר רוצחים,מוסר את אדמת המולדת לאויב ועושה מעשי איוולת ובגידה.
השם גל אמיר מוצא חן בעיני מאד והצליל שלו אם נשחק קצת באותיות ונהפוך אותן נקבל יגאל עמיר!

Aaron:
"הקץ לבלבול, ודי לתרגיל - כולם פה אחד - אלמוג למפעיל!"  ככה הוא קרא לעצמו  :D  ;D  :D
הוא חזיר, ג'וק, מיקרוב, חתיכת זבל, שמאלני מתועב, בוגד!. אני מאחל לו מוות בייסורים.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 19, 2007, 20:36:47 ---"הקץ לבלבול, ודי לתרגיל - כולם פה אחד - אלמוג למפעיל!"  ככה הוא קרא לעצמו  :D  ;D  :D
הוא חזיר, ג'וק, מיקרוב, חתיכת זבל, שמאלני מתועב, בוגד!. אני מאחל לו מוות בייסורים.

--- סוף ציטוט ---
בעזרת ה' במהרה הוא יקבל אותם...

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 19, 2007, 11:44:51 ---לכן אני בדעה שעלינו ליצור ויקיפדיה משלנו ולא להיות תלויים ברצונם הטוב של שמאלנים קיצונים.אין טעם בריב איתם,אתה לא הראשון שאיימו עליו ועל בני משפחתו זה קרה גם לי.
השמאל רואה בנו גרוע מאויב.אם הערבים הם אויב אבל פרטנר לשלום עם כהניסטים,חרדים,מתנחלים לא ניתן להגיע לשלום או הבנה.
שיטת הבולשביקים היא חרם מוחלט:את כהנא זצ"ל פסלו מלרוץ לכנסת,זה כמו בימי סטאלין שאנשים נעלמו ונרצחו או הועברו לסיביר וכל תיעוד או זכר לעצם קיומם נעלם.
השמאל אפילו לא מזכיר את רצח כהנא אבל מדבר כל השנה על רבין.
השמאל נלחם בנו בשיטות המזכירות את 1984 של ג'ורג' אורוול:סוכנים המושתלים בתוכנו,חרם,מעקב,ציתות,שטיפת מוח אבל סופו להכשל כי תוצאות המדיניות של השמאל הרסניות.
השמאל בנוי על שקר השלום שהערבים חושפים אותו בהתנהגותם כל הזמן.
מאחר שהבעיה עם הערבים היא גם דתית ולא לאומית לא יתכן שלום עם הערבים ומחיר הפסקות האש:ההודנות,התהדיות הוא יקר מאד ולא משתלם.עבור רגע של שקט ושלווה מדומה השמאל משחרר רוצחים,מוסר את אדמת המולדת לאויב ועושה מעשי איוולת ובגידה.
השם גל אמיר מוצא חן בעיני מאד והצליל שלו אם נשחק קצת באותיות ונהפוך אותן נקבל יגאל עמיר!

--- סוף ציטוט ---
צודק לא צריך תחבורת שמלאנים הללו ימ"ש.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה