חדשות ודיונים > דיון כללי
הופעה חיצונית בתוכניות של חיים
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:03:47 ---לא מספיק תוכן ! צריך גם חיצוניות ! >:(
--- סוף ציטוט ---
תלוי למי...
Aaron:
אני חושב שזה טיפשי להתעסק בחיצוניות. האיש משקיע כל כך הרבה בתוכניות שלו, מצפה לקבל תגובות עינייניות על תוכן התוכניות וכל הזמן נדבקים רק לחיצוניות. "תתלבש ככה , תעשה ככה". רק הוא מחליט על החיצוניות שלו. אז אנא מספיק להגיד לו מה לעשות. זה לא יפה. וזאת כבר הפעם העשירית שמעלים את הנושא הזה פה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 18, 2007, 22:08:38 ---אני חושב שזה טיפשי להתעסק בחיצוניות. האיש משקיע כל כך הרבה בתוכניות שלו, מצפה לקבל תגובות עינייניות על תוכן התוכניות וכל הזמן נדבקים רק לחיצוניות. "תתלבש ככה , תעשה ככה". רק הוא מחליט על החיצוניות שלו. אז אנא מספיק להגיד לו מה לעשות. זה לא יפה. וזאת כבר הפעם העשירית שמעלים את הנושא הזה פה.
--- סוף ציטוט ---
סוף סוף מישהו עם שכל ;)
תפסיקו באמת להגיד לו את זה חיים ניראה מצוין והכי חשוב התוכן אין יותר חשוב מזה.
בייקר:
ליאורסו גם העיר בנושא.אני פניתי לחיים והוא ענה שכרגע הוא פעיל שטח ולא רץ לכנסת בישראל.אני העלתי את הנושא כי שמאלני לעג למראו של חיים.
הלבוש עושה את האדם אם כי לא תמיד.
לבושו של חיים הדור כרגע והוא לבוש בבגדים חדשים.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 18, 2007, 23:31:33 ---ליאורסו גם העיר בנושא.אני פניתי לחיים והוא ענה שכרגע הוא פעיל שטח ולא רץ לכנסת בישראל.אני העלתי את הנושא כי שמאלני לעג למראו של חיים.
הלבוש עושה את האדם אם כי לא תמיד.
לבושו של חיים הדור כרגע והוא לבוש בבגדים חדשים.
--- סוף ציטוט ---
שילעגו מי הם בכלל אפסים גמורים אנחנו לא אוהבים את חיים בגלל איך שהוא מתלבש או מראה חיצוני בגלל שהוא איש נהדר ונפלא ואל תשכחו מה שחשוב זה תוכן ת-ו-כ-ן-!-!-!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה