שונות > מה שבראש
ה' הוא המלך!!!!!!
אֵיתָן:
--- ציטוט של: פּז על ינואר 25, 2008, 13:45:20 ---כן, בדומה למיליוני ההגדרות שהשכל האנושי הגדיר.
ביטויים כמו "נשבור לציוינים ת'שיני'ים!" או "נעקור להם ת'עיני'ים!" נתפסים בעיני אנשים מסויימים כקיצוניים.
שנאה עזה כזאת ליהודים אחרים מצערת אותי מאוד, אך אני מניח שהרבה יותר קל להתנתק לחלוטין מאשר לנסות להתחבר.
כל הכבוד על האידיאליזם (במידה והסיבה היא לא עדריות נטו), ונקווה שעם ישראל יתעורר מהאדישות.
--- סוף ציטוט ---
עם כל הכבוד על השכל האנושי הייתי אומר עם כל "הקידמה" וה"טכנולוגיה" אנחנו רק חוזרים אחורה.
כנראה אלברט אינשטיין צדק במשפט שלו:"איני יודע באיזה כלי נשק ישתמשו המדינות הלוחמות במלחמת העולם השלישית, אבל בזו הרביעית ישתמשו במקלות, שכן אוצרות הציוויליזציה יאבדו לעד". לא הייתי אומר שתהיה מלחמת עולם רביעית,אבל הוא צדק שלאט לאט אנחנו חוזרים אחורה.
אני לא מייצג את אוריין אבל היא נערה אמיצה ולגבי הביטוי נו אז...?
חבל להיתפס על ביטויים.
הציונים והממסד הישראלי מתעללים כל יום למתנחלים,הם אמורים להחזיר להם אהבה? אם כל הכבוד אנחנו לא נוצרים.
אני לא בעד הביטויים שהיא אמרה,אבל אפשר להבין מאיפה זה מגיע.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: Roma על ינואר 25, 2008, 15:08:21 ---נחמד לשמוע שאנשים רוצים פה לעקור לי תעיינים ולשבור לי את השיניים...
אבל כל עוד האיון מגיע מילדה בת 14 אני לא ממש מודאג ;D
עריכה:
מה הייתה בדיוק המטרה בפתיחת האשכול?
להרתיע את הציונים מפחד?
מה המטרה בדיוק באשכול הזה?
--- סוף ציטוט ---
אני דווקא שמח שיש נערות כמוה ושיהיו לנו אין ספור יהודיות צדיקות כמו אוריין.
ומה המטרה בפתיחת אשכול על משקולות וכל מיני דברים?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: אלון על ינואר 26, 2008, 18:15:08 ---ציונות=התיישבות בארץ ישראל
מה לא מספיק לנו הציונים שאנטישמים,מוסלמים,שמאלנים קיצונים יורדים עלינו וכולם רוצים להרוג אותנו
עכשיו גם יהודים דתיים?
מי שלא ציוני אין לו מה לעשות פה
ואני לא מבין למה הוא ימני בכלל(לא הגיוני להיות אנטי ציוני וימני)
היא לא אמרה ציונות חילונית היא אמרה ציונות יש גם ציונות דתית
חוץ מזה לי אין שום בעיה עם הציונות החילונית
מי שנגד ציונות,ציונים הוא נגדי
--- סוף ציטוט ---
התיישבות בארץ ישראל זאת יהדות ולא ציונות.
אני מגדיר את הציונות על פי הרצל.
הקמתה של המדינה היא אכן הוקמה ע"י רשעים,אבל הם רק כלי של הקב"ה כמו שהיטלר יש"ו לצערי הרב בעקבות השואה יש לנו מדינה.
היה לנו מספיק ויכוחים על הציונים,אין טעם שוב להיכנס לזה.
אורי'ין:
בס"ד
--- ציטוט של: פּז על ינואר 25, 2008, 13:45:20 ---כן, בדומה למיליוני ההגדרות שהשכל האנושי הגדיר.
ביטויים כמו "נשבור לציוינים ת'שיני'ים!" או "נעקור להם ת'עיני'ים!" נתפסים בעיני אנשים מסויימים כקיצוניים.
שנאה עזה כזאת ליהודים אחרים מצערת אותי מאוד, אך אני מניח שהרבה יותר קל להתנתק לחלוטין מאשר לנסות להתחבר.
כל הכבוד על האידיאליזם (במידה והסיבה היא לא עדריות נטו), ונקווה שעם ישראל יתעורר מהאדישות.
--- סוף ציטוט ---
"משנאיך ה' אשנא ובתקוממיך אתקוטט"
--- ציטוט של: Roma על ינואר 25, 2008, 15:08:21 ---נחמד לשמוע שאנשים רוצים פה לעקור לי תעיינים ולשבור לי את השיניים...
אבל כל עוד האיון מגיע מילדה בת 14 אני לא ממש מודאג ;D
עריכה:
מה הייתה בדיוק המטרה בפתיחת האשכול?
להרתיע את הציונים מפחד?
מה המטרה בדיוק באשכול הזה?
--- סוף ציטוט ---
אני שמחה שנחמד לך..
ברור שזו המטרה! חח סתם.. סתם זה הי'ה לי בראש והי'ה בא לי להוציא את זה..
--- ציטוט של: אלון על ינואר 26, 2008, 18:15:08 ---ציונות=התיישבות בארץ ישראל
מה לא מספיק לנו הציונים שאנטישמים,מוסלמים,שמאלנים קיצונים יורדים עלינו וכולם רוצים להרוג אותנו
עכשיו גם יהודים דתיים?
מי שלא ציוני אין לו מה לעשות פה
ואני לא מבין למה הוא ימני בכלל(לא הגיוני להיות אנטי ציוני וימני)
היא לא אמרה ציונות חילונית היא אמרה ציונות יש גם ציונות דתית
חוץ מזה לי אין שום בעיה עם הציונות החילונית
מי שנגד ציונות,ציונים הוא נגדי
--- סוף ציטוט ---
ציונות=התי'ישבות בארץ ישראל-זה לא האידיאל, האידיאל הוא התי'ישבות י'הודית בארץ ישראל!לא ערבים! זה לא אמורה להיות מדינת כל אזרחי'ה! זה לא אמור להיות מדינת הי'הודים אלא המדינה הי'הודית!
"ישנם הטועים וחושבים שמטרת הציונים היא הקמת המדינה, ועקירת הדת היא האמצעי לכך. אך האמת אינו כן, מטרתם היא עקירת הדת, והאמצעי לכך הוא ע"י שלטון ומדינה"
(מרן רשכבה"ג רבי חיים סולובייצ'יק זצוק"ל מבריסק)
והמסקנה...
סליחה?! אתה אומר לי שאין לי מה לעשות כאן?! לי יש תורה! אז יש לי מה לעשות כאן! ה' אמר לי להיות כאן! לעומת זאת הציוינים כאן כדי לעקור את התורה ואת האמת! הציוינים שמטרתם שלא י'הי'ה שם ה' בעולם-שקמים עלינו לכלותינו! י'הודי לא ציוני! ציונים החוצה!
אני לא ימנית בכלל..אני הולכת בדרך התורה ולא סרה ימינה ושמאלה..
מי שדתי לא ציוני ומי שציוני לא דתי!
אני נגד ציונות, ציונים!
Roma:
איתן אל תעשה השוואה בין "אשכולות על משקולות וכל מיני דברים"(חחח יצא חרוז :))
בסדר בואו לא נדבר על שום דבר שלא קשור להילול ה'
כל מה שלא קשור לה' מעכשיו נפסיק לדבר עליו,כי זה הרי לא חשוב ושיטחי...רק על ה' חשוב לדבר
אני הבנתי מה מטרתה,היה לה את זה בראש והיא שיתפה אותנו בזה
כל הכבוד לה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה