כתב נושא: סרטון תיעודי של התעללות המשטרע בנוער הגבעות  (נקרא 4002 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
סרטון תיעודי של התעללות המשטרע בנוער הגבעות
« להגיב #1 ב- : ינואר 24, 2008, 01:54:41 »
http://orangeprisonersofzion.blogspot.com/2008/01/daughters-of-zion-video.html
בס''ד

זיכרו את היודנראט ,הם השוטרים היהודים שמינה הצורר הנאצי היטלר יש''ו -שר''י , ואת השוטרים שמינה פרעה הרשע על בני-ישראל שנאמר '' וישם עליו שוטרים למען ענותו בסבלותם '' --המשטרה מופעלת על -ידי שלטון השמאל הציוני-ממלכתי הבולשביקי -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת , אולם , ישנם שוטרים השייכים לגרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י --ועושים את הדברים הללו '' בחסידות ומכל הלב '' --וישנם כאלה שמפחדים לאבד את מקור פרנסתם ולכן עושים את מה שעושים --למרות שגם לעבוד במשטרת הנאציזם של הערב-רב זהו פשע כשלעצמו !!!--הצטרפו לגיבורים של נוער הגבעות למען יישובה של ארץ-הקודש ע''י יהודים כשרים הי''ו , ותימכו בהם בכל דרך אפשרית והקב''ה ירחם עלינו ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .\

הערב-רב השמאלני-הציוני ממלכתי בולשביקי יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת !! מוכיח כאן את הנאציות שלו ואת שנאתו לעם היהודי האמיתי ההולך בדרך ישראל סבא !!--אנו קוראים מכאן ליהודים בתפוצות לעזרה מכיוון שאיננו יכולים לסבול יותר את מעללי הערב-רב הזה !! אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים !!
                                                                                    הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2008, 02:05:11 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 24, 2008, 10:22:21 »
אתם באמת חברים יקרים וטובים והלואי שכבר הימין האמיתי יצא לפועל ממשי גם בחוצות הרץ כגון פליאירים סטיקרים והקמת סניפים כי דרך אגב אני רוצה ממש ברצינות לרוץ לכנסת ולהיות חבר המפלגה בעז"ה או לסייע להם ככל שאוכל,איך אני עושה זאת? אשמח לקבל תשובה ממי שיוכל לעזור לי בכך

ועוד דבר איך אני יכול לשים בהודעה שלי את התמונות של הגיבורים שלנו כהנא וג'ונתן פולארד וברוך גולדשטיין
[gif[/img]

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #3 ב- : ינואר 24, 2008, 13:17:57 »
בס"ד
הנה חברות שלי! ורואים גם אותי איזה פדיחות..חח..
העצורות(לשעבר) פשוט גיבורות! ואסור לשכוח את צבי'ה הגיבורה שעצורה חודש וחצי(או יותר..) שמתעללים בה יותר מכולם!
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2008, 13:18:28 על ידי אוריינוש »
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק פאקו411

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 24, 2008, 13:47:18 »
בס"ד
הנה חברות שלי! ורואים גם אותי איזה פדיחות..חח..
העצורות(לשעבר) פשוט גיבורות! ואסור לשכוח את צבי'ה הגיבורה שעצורה חודש וחצי(או יותר..) שמתעללים בה יותר מכולם!

מי את שמה?

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #5 ב- : ינואר 24, 2008, 17:41:51 »
בס"ד
מי את שמה?
לומשנה...שלא נדע מצרות... איזה פדיחות רואים אותי מלא...
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #6 ב- : ינואר 25, 2008, 02:55:47 »
בס"דלומשנה...שלא נדע מצרות... איזה פדיחות רואים אותי מלא...
בס''ד

אשריכן ואשרי חלקיכן --עליכן דרשו רבותנו שליט''א באמרם '' בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל '', המשכנה בדרך זו !! אתן משמשות דוגמא לכל יהודי/ה באשר הוא /יא  ,וכולנו מאחריכן !!!, רוב העם היהודי איתכן למרות שהתישקורת מנסה להסתיר זאת מהעולם !!--אולם לשקר אין רגלים ו '' אמת מארץ תצמח-וצדק משמים נשקף '' --ויהי רצון שהקב''ה יסייע בעדכן בזכות אבותינו הקדושים ואימותינו הקדושות שעשו רצונו יתברך והאדירו שמו בעולם כפי שאתן עושות ומשפילות את בית-המשפט של הערב-רב שמיוסד על זימה ותועבה ר''ל , וידיו מגואלות בדם ישראל השפוך הי''ד !! --תבורכנה מפי עליון אכי''ר !! --ובע''ה בזכות מסירות הנפש שלכן נזכה להגאל  גאולה שלמה במהרה ובביאת גואל-צדק בב''א .

כנס של רבנים למען ארץ ישראל התקיים ב-י"ג שבט בבית השלום בחברון, במהלך הכנס חיזקו הרבנים את החלטת הבנות שנעצרו בגבעת האור בבית אל ושלא הכירו בסמכות בית המשפט לשפוט אותם, כמו כן דיברו הרבנים בעד ישוב הארץ ובעד סירוב פקודה לגירוש יהודים מארץ ישראל.

קישור לוידאו-  http://www.ylanu.org/page.asp?itemid=176

« עריכה אחרונה: ינואר 25, 2008, 02:57:23 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''