חדשות ודיונים > דיון כללי

עז77 החזיר אותי !

<< < (5/6) > >>

Aaron:
הרמה של הפורום הולכת ומתדרדרת בגלל שיחות שמתקומם לא בפורום בפני כולם, אלא, במסגרת מסרים אישיים או אימיילים. תחשבו מה חושבים אנשים חדשים שנכנסים לפורום ומצפים לראות הודעות חכמות ומעניינות על חיים בן פסח והתנועה שלנו, במקום זה הם ניתקלים בהודעות כאלה...
אם למישהו יש משהו נגד מישהו שיגיד לו את זה דרך המסרים האישיים, למה בפני כולם?

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 18, 2007, 22:39:31 ---הרמה של הפורום הולכת ומתדרדרת בגלל שיחות שמתקומם לא בפורום בפני כולם, אלא, במסגרת מסרים אישיים או אימיילים. תחשבו מה חושבים אנשים חדשים שנכנסים לפורום ומצפים לראות הודעות חכמות ומעניינות על חיים בן פסח והתנועה שלנו, במקום זה הם ניתקלים בהודעות כאלה...
אם למישהו יש משהו נגד מישהו שיגיד לו את זה דרך המסרים האישיים, למה בפני כולם?

--- סוף ציטוט ---
צודק דברים כאלה צריכים לנהל בפרטי או בתוכנות מסרים או באימייל וכו...
ועכשיו שבאמת יש לנו המון אורחים ורשומים זה פוגע בתדמית הטובה שלנו.

הדר אביזוב:
"דולפין בוי" אני חושב שצריך להשמיד אותך בגז ציקלון בי ולשרוף את גופתך בקרמטוריום ובאפר שלך לזבל את השדות ואולי כך אתה לפחות תועיל לנו.   8)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:45:13 ---"דולפין בוי" אני חושב שצריך להשמיד אותך בגז ציקלון בי ולשרוף את גופתך בקרמטוריום ובאפר שלך לזבל את השדות ואולי כך אתה לפחות תועיל לנו.   8)

--- סוף ציטוט ---
בבקשה אני מבקש ממך הדר אם אתה מכבד אותי בבקשה תפסיקו עזוב אל תרד לרמה תשמור פה על תרבות הדיון בלי קללות...
אתם רוצים להתווכח תתווכחו בבפרטי לה פה לפני כולם.

הדר אביזוב:
הוא אמר לחיים שהוא הולך למועדונים בשבת ונותן בראש. אולי זה הוא שנותן מכות במועדונים ודוקר אנשים שעליו מדברת המשטרה? אני בטוח שכן. אדם אלים כזה....... יעני "הולך עם החזה זקוף יעני מי ידבר אתי...... מה הוא חושב לעצמו עם השרירות שלו? הוא מאוד שריר ואני לא נשאר חייב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה