שונות > מה שבראש
מה הנושא הפחות אהוב בבית הספר?
פּז:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 19, 2008, 22:48:02 ---כאן אני נאלץ שלא להסכים, צריך ללמוד את זה, לצרכי מודיעין, וגם כדי להבין את מהות האויב, הבנת שפתו היא גם מפתח למלחמה בו, כפי שהיטיב לבטא סון צו בחיבורו "אמנות המלחמה": " דע את עצמך ודע את אויבך וגם במאה קרבות לא תובס"
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים איתך.
סטיבן הוקינג (שביקר בישראל לא מזמן) אמר פעם שהאוייב הגדול ביותר של הידע הוא לא הבורות, אלא הידע המוטעה.
מצבה של ישראל היה גרוע בהרבה יותר אם לא היה לנו מודיעין פעיל ונרחב, כי למדינת ה"סמוך" וה"יהיה בסדר" יש קושי בהערכה ותפיסה של המצב.
alonnn:
דוגמא מדוע אנו צריכים להבין את שפתו של האויב הערבי הנאצי יש"ו:
זהו סיפור אמיתי דרך אגב,
פעם אחת מחבל מתאבד עלה לאוטובוס על מנת להתפוצץ, כאשר הוא עלה על האוטובוס הוא הבחין בשתי מוסלמיות שנמצאות בתוך האוטובוס.
הוא אמר להן "רדו מהאוטובוס" בערבית כמובן. מספיק שאחד הנוסעים היה מבין ערבית הפיגוע הזה יכל להימנע.
אושרי:
--- ציטוט של: alonnn על ינואר 21, 2008, 15:34:07 ---דוגמא מדוע אנו צריכים להבין את שפתו של האויב הערבי הנאצי יש"ו:
זהו סיפור אמיתי דרך אגב,
פעם אחת מחבל מתאבד עלה לאוטובוס על מנת להתפוצץ, כאשר הוא עלה על האוטובוס הוא הבחין בשתי מוסלמיות שנמצאות בתוך האוטובוס.
הוא אמר להן "רדו מהאוטובוס" בערבית כמובן. מספיק שאחד הנוסעים היה מבין ערבית הפיגוע הזה יכל להימנע.
--- סוף ציטוט ---
צודק!
בגלל זה אני מתחרט שלא הלכתי ללמוד ערבית בבצ'פר במקום צרפתית :[
לא הלכתי לזה בגלל שזאת שפה מגיעלה
צרפתית עדיף על ערבית מבחינת יופי של השפה
אבל כמובן שערבית זה חשוב מאוד,אלא אם כן אתה מנתניה ובנתניה יש מלא מלא צרפתים,אני נתנייתי ואני יודע מה זה צרפתים איכס
alonnn:
יפה שאתה נתנייתי!
אני אשדודי!
ואם אתה אוהב כדורגל אז פירקתם אותנו 6-1 ו3-0
אושרי:
--- ציטוט של: alonnn על ינואר 22, 2008, 18:39:29 ---יפה שאתה נתנייתי!
אני אשדודי!
ואם אתה אוהב כדורגל אז פירקתם אותנו 6-1 ו3-0
--- סוף ציטוט ---
אל תדאג
אני לא אוהב את מכבי נתניה,ואני גם לא שונא את מ.ס. אשדוד(זה לא אומר שאני אוהב אותה,כן?)
אני אהדתי פעם את מכבי חיפה
אבל עכשיו כמובן אני בלב ובנשמה עם בית''ר ירושלים
:sign002:
אגב מישהו יכול להגיד לי איך מאייתים מ.ס.? :humor:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה