כתב נושא: ככה נראה אפרטהייד: בעקבות התוכנית "שאלו את הימין..."  (נקרא 13972 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה נורא בטבח דרפור ? מוסלמים שהורגים מוסלמים?

הידד
הם אמנם מוסלמים, אך אני חושב שרבים מהם מקיימים אורח חיים פשוט ולא דתי במיוחד, בלי מחשבה רבה מדי על ישראל.
אך, חז"ל כבר אמרו "עניי עירך קודמים".
« עריכה אחרונה: ינואר 05, 2008, 19:00:10 על ידי פּז »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
העקרון "עניי עירך קודמים" ולדאוג לאינטרסים של העם היהודי צריך להיות הערך הראשון במעלה אצלנו והאור המדריך אותנו בעלטה.
אינני תומך גדול של משטר האפרטהייד, ההפך הגמור, אך מאידך אני כהסטוריון מסתכל גם על האלטרנטיבה שנוצרה, המשטר החדש שקם בדרא"פ הוא משטר אנטישמי (למי ששכח את ועידת דרבן, אני חוזר ומעלה את זה, שלא הייתה ועידה לזכויות אדם, אלא ועידת עליהום כנגד ישראל), מוסלמים פועלים בה חופשי חופשי, ומפיצים את זוהמת הג'יהאד גם שם.
כך שאם מסתכלים על כל העניין מנקודת מבט יהודית תמהני למה כבר יש לבכר את האלטרנטיבה שנוצרה, שכן כפי שהיטב נאמר פה, זה נבלה וזה טרפה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כלומר אומות העולם, וחבר הלאומים, כל אלה היו בסדר בתקופת השואה?
מנקודת מבט של לא-יהודי, הגויים לא חייבים לנו כלום, וזכותם לטפל בבעיות הפנימיות שלהם לפני שהם דואגים לעם אחר.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
סולידאריות היא מילה גסה עבורך, מה שמזכיר לי:

מכיר את שירו של הכומר מרטין נימלר לאחר ששרד מחנה ריכוז בגרמניה הנאצית? זה הולך ככה:

בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים,
אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט,
ואז הם לקחו את היהודים,
ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי,
ואז הם לקחו את חברי האגודים המקצועיים,
ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר אגוד מקצועי,
ואז הם לקחו את הקתולים,
ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי,
ואז הם לקחו אותי,
אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני.

וזה שקר.
כי הלבנים בדרום אפריקה לא יצרו מחנת השמדה לחיסול שחורים.
כך להשות בין דרום אפריקה לגרמני הנאצית זה אותו הדבר שלהשבות בין גרגיר חול להר.
האמת שבאותה התקופה השחוים חיו במובנים רבים טוב יותר מאשר עכשיו 20 שנה כימאת אחרי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מי השווה?! זה בא בתגובה להודעת האנטי סולידאריות של מישהו כאן

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

עוץ לי ......

האויב הערבי הנאצי יש''ו טובח באחינו מידי שעה ברקטות , מרגמות, פגועי ירי שונים , מעשי שוד אלימים ועוד..., ואתה הוזה על '' שלטון אפרטהייד ?? מדובר במחלת סרטן ממארת בתוך המדינה של אויב ערבי נאצי יש''ו !!, השמעת על המרגל עזמי בשארה יש''ו ? ---התעורר מהשיכרון שנטעו בך '' מערכת החינוך השמאלנית '' וכלי התשקורת השבויים בידי השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי !!--עד מתי תישאר מטומטם ??? ,  :idiot2:, גם אם תובל לבית-המטבחיים של האויב הערבי הנאצי יש''ו תדבר על מעללי '' שלטון האפרטהייד ''?, התפכח !!!!
                                                                                     הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אם מורידים הודעה שלי, ראוי שתרד גם הודעתו של זה שיזם את הסגנון הבוטה, הודעה שבה עדיין מופיעות אותן המילים שאני בסך כל הפנתי בחזרה כלפיו...

איפה ואיפה?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם מורידים הודעה שלי, ראוי שתרד גם הודעתו של זה שיזם את הסגנון הבוטה, הודעה שבה עדיין מופיעות אותן המילים שאני בסך כל הפנתי בחזרה כלפיו...

איפה ואיפה?
הוא לא הוריד את רמת הדיון, אלא אתה, ראוי שגם תלמד איך מתבטאים בקונטקסט הנכון, גם כשתוקפים ו/או מחזירים, צריך לדעת לברור את המילים הנכונות ואת הקישור הנכון בו הן נאמרות
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
כל הכבוד הגולה בארץ... יש לך פה מאפיית סתימת פיות סלקטיבית שמאפשרת לך לנבל את הפה בלי לשמוע תגובות  O0

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
כל הכבוד הגולה בארץ... יש לך פה מאפיית סתימת פיות סלקטיבית שמאפשרת לך לנבל את הפה בלי לשמוע תגובות  O0
בס''ד

תגובות כמו שלך ראויות להיחקר על-ידי רופאים פסיכיאטריים !! :idiot2:--אתה מנסה להשוות מצב של אויב יש''ו הנטוע בתוך מה שאתה קורא לו ''מדינה'' ,ואנשים פסיכיים שכמותך  מקבלים את אותו אוייב ערבי נאצי יש''ו כ''אזרחים'' של אותה ''מדינה'' ,והאויב הערבי הנאצי יש''ו מנצל זאת ומפעיל אותם כגיס-חמישי שתוקף ,רוצח ,אונס ,שודד ובוזז ,וגונב יהודים בכל מצב של הזדמנות !! :tickedoff:, הוא בקיא ביכולת האכיפה של החוק השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי של מה שאתם קוראים לו ''מדינה'' , ואף משתמש בהוזים תמהונים שכמותכם השבויים ב'' תאוריות מרחיקות-לכת'' ומעוותים את תפיסת המציאות הפשוטה שסביבכם,לצורך פעולותיו הרצחניות והחתרניות ,אתם השמאלנים נלחמים למעשה באחיכם שמוסרים את נפשם למען העם-היהודי וארץ-הקודש ,ובכך כורתים את הענף שעליו אתם יושבים !! :tickedoff:, אינך יודע דבר וחצי-דבר על האויב הערבי הנאצי יש''ו ,מכיוון שלא חווית את ה''תענוג'' להיות מושפל תחת שלטונו ( אני מאחל לבוגדים כמו יוסי ביילין יש''ו --ושם רשעים ירקב  ושכמותך לחוות את ה '' תענוג '' שחוויתי אני תחת שלטון משפיל של האויב הערבי הנאצי יש''ו --אז אתם תתגאו לצעוד כאן בארץ-הקודש עם טלאי צהוב !!)  :tickedoff:, איך אתה מעז לתאר אותנו כשלטון '' אפרטהייד'' ??? ,ועל כך אשאל דביל מטומטם שכמותך שאלה פשוטה : האם אדם לבן שחי ביישוב של קהילה כושית במדינות של דרום-אפריקה שעליהן אתה מדבר צפוי ללינץ' רצחני שבמהלכו ייכרתו אבריו הפנימיים ויוצגו לראווה לעיני המצלמות בגאווה על המעשה ,ריקודים ,והצגת ידי הרוצחים המגואלות בדם לראווה, והגופות שרוקנו מהאברים הפנימיים  ייזרקו מהחלונות בקומה שלישית ויירמסו על-ידי ההמונים שמעריצים את הרוצחים וקוראים קריאות '' אד'בח אליהוד !!''  ?? :'( :tickedoff:  --לזה צפויים אתה וקרוביך ברגע ש'' בני-בריתך '' --האויבים הערבים הנאצים יש''ו ישתלטו על ארץ-הקודש !! :idiot2:--ועוד שאלה לי אליך כסיל שבוי בפנטאזיות !!--האם אתה מסוגל להסתובב ברמאללה כפי שאויב ערבי נאצי יש''ו תושב רמאללה מסתובב בתל-אביב ??--האם צפוי לו מה שצפוי לך ??--והכי חשוב !!--באיזה חוק מעוגנים הכללים הנובעים מהתשובות דלעיל ??? :tickedoff:--את המסקנה כולנו מבינים !! :tickedoff:--מדובר באויב ערבי נאצי יש''ו , שמטרתו להשמיד את ההווי'ה היהודית בכל ארץ-הקודש בפרט , ובעולם בכלל , ואת זאת הוא מתכנן לעשות ב '' תכנית-שלבים '' שפירט בעצמו ( ראה ערך '' תכנית השלבים של ערפאת יש''ו --ושם רשעים ירקב ) ,ובמהלכה של  '' תכנית שלבים '' זו הוא מתחבב על צמרת אילי-ההון  והשלטון השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בב''א ,ומגייס את השבויים בפנטזיות שגיבש עבורכם עם מנהיגי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי הנ''ל ,שהם בני-בריתו עוד מטרם הקמת מה שאתם קוראים לו ''מדינה '' , אולם ברית זו נשמרה בסתר למען מכירת הלוקשים שלכם ליהודים במדינות המזרח שבשליטת האויב הערבי הנאצי יש''ו שתכנן עם מנהיגיכם את ה '' טראנספר '' הגדול של היהודים מאותן מדינות כאשר הקרקעות והרכוש שלהם היו לבז וחולקו בין אותם מנהיגי האויב הערבי הנאצי יש''ו ומנהיגיכם ,שלא הסתפקו בכל ואף גזלו ילדים שנולדו מתחת לאימם ומכרו אותם בכסף מלא למשפחות של גויים חשוכי ילדים בעולם כולו ,(הפרשה הידועה כ ''פרשת ילדי-תימן'').--ולא זו בלבד אלא שכשניסו אנשי אצ''ל ולח''י להביא ספינה שעליה מעפילים ניצולי-שואה  עם נשק שיועד להלחם ב '' בני-בריתכם '' האויב הערבי הנאצי יש''ו , הטבעתם את הספינה ורצחתם את ניצוליה בדם-קר  ווידאתם הרג הניצולים ששחו לחוף !!--אתם רוצחי-יהודים בדיוק כמו בני-בריתכם הלא הוא האויב הערבי הנאצי יש''ו !!---אז עכשיו תענה לי , מי כאן ''האפרטהייד'' ? --או שמא הנאצים ?? שכל מה שקשור ליהדות האמיתית מרתיע אותכם ??--האם אתם פוחדים מהאמת ומנסים להפיץ אמת מעוותת משלכם ?? ולספר לנו סיפורי '' אפארטהייד '' ?? --לך להשתמד בעצת המנהיג שלך שאתה קורא לו ''חוזה המדינה '' --הוא כבר המליץ לשכמותך להתנצר כמה שיותר מהר !!! :tickedoff:--ודרך-אגב --בפה שלך ראוי לחתות גחלים !! אתה בוגד שמוציא דיבת אלה שמוסרים את נפשם למען ארץ-הקודש ,ורוצים מדינה יהודית אמיתית !!--ללא גיס חמישי של אויב ערבי נאצי יש''ו ושותפיו כדוגמתך , :idiot2: :idiot2: ואל כולכם אני זועק !!! '' מי לה' אלי !!!!''--עוד יבוא יום בע''ה ושום שמאלני נלוז לא   ''יצא מהארון ''  -- :2funny:
הקב''ה יכרית הערב-רב מקירבנו במהרה ,ויגאלנו גאולה שלמה ,וישלח לנו גואל-צדק בב''א .

הגולה בארץ  :smil037:   
« עריכה אחרונה: ינואר 08, 2008, 20:26:44 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''