שונות > מה שבראש

דקירה במצעד הגאווה

<< < (4/5) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: שלמה על ינואר 02, 2008, 16:42:21 ---אני פשוט חיב לחסוף כאן שקר.
הם לא נולדו כך.
מדובר בדבר חברתי בלבד.
ביוון בתקופת השקיע היוא המון הומאים כשליש מהאכלסית הגברים הבוגרת לפחות לרובם היוא אומנם נשים אבל הם אכן היוא הומואים.
לעומת זאת בתקופות אחרות ובמקומות אחרים היה מספר ההומאים נמוך הרבה יותר עד אפסי.
גם במאה ה-20 היוא גלים בשנות ה-70 המוקדמות מספר ההומאים היה גבוה באמת ובתמים בארצות הברית ומערב אירופה.
מדובר בתופעה חברתית שאכן ניתן לרפא את מחלת הנפש הזה.
ויש מאות מיקרים של הצלחות.
הבעיה שרוב הרופאים כלל לא מנסים בתאנה שזו אינה מחלה.

--- סוף ציטוט ---
אני חושב שאתה טועה.  ישנם הרבה הומואים שנולדו עם הפגם השכלי הזה, וכבר בתור ילדים קטנים הם נמשכו אל ילדים אחרים.  צריך לרחם עליהם ולעזור להם, אבל בשום פנים ואופן אסור לתת להם להתנהג כמו חיות ולערוך מצעדי תועבה שמהווים חילול השם.  מה שחולי הנפש האלה עושים בפרטיות בתיהם זה בינם לבין הקב"ה.

פּז:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 15, 2008, 03:39:53 ---צריך לרחם עליהם ולעזור להם

--- סוף ציטוט ---
באמצעים רפואיים-פיסוכלוגיים, או במובן של גאולה מייסוריהם- :knuppel2:?

דוקא_כך:

--- ציטוט של: פּז על ינואר 15, 2008, 10:24:01 ---באמצעים רפואיים-פיסוכלוגיים, או במובן של גאולה מייסוריהם- :knuppel2:?

--- סוף ציטוט ---
ישנם הומואים גם בקרב הקהילה הדתית והחרדית --- גברים שנולדו עם הפגם הגנטי הזה.  רבים מהם משתדלים לחיות אורח חיים קדוש, אבל הם מתקשים יותר מגברים הטרוסקסואלים אחרים.  זה כן גורם לאי-נוחות ואולי אפילו יסורים, אבל אף אחד לא מציע "לגאול אותם מייסוריהם".  האם אתה רוצה גם לגאול חולי סכרת או כל חולים כרוניים אחרים מייסוריהם?  הומוסקסואליות שנובעת מפגם גנטי היא כמו כל מחלה נפשית מולדת (סכיזופרניה, אפילפסיה, וכו'), ואמנם אף פעם אי אפשר לרפא אותה לחלוטין, אבל אפשר ללמוד לחיות איתה ולשלוט עליה, ולא לתת למחלה לשלוט על החולה.  החל מטיפולים פסיכולוגיים וכלה בתרופות שמדכאות את יצר המין ועוזרות לחולה לחשוב על נושאים אחרים.  כמו שאומרים בלע"ז:

If there's a will, there's a way

פּז:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 16, 2008, 03:42:16 ---האם אתה רוצה גם לגאול חולי סכרת או כל חולים כרוניים אחרים מייסוריהם?

--- סוף ציטוט ---
אני לא רוצה לגאול גם את ההומו-סקסואליים מייסוריהם, ועל כן אני לא קופץ בשמחה לשמע הדקירה במצעד הגאווה.

IRON_MAN:
בס"ד

הם צריכים טיפול-פסיכולוגי.
אתם יודעים מה ההבדל בין פדופילים להומואים?  שהפדופילים לפחות מתביישים במעשים-שלהם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה