שונות > מה שבראש
להתעמת עם הקראים!
alonnn:
כל מי שמעוניין להתעמת עם הקראים מוזמן להיכנס לאתר שלהם!
הכתובת היא: http://www.hayamin.org/forum/
אני כבר מתעמת איתם בפורום.
ביחד נוכיח להם את האמת!
שלמה:
תסתכל אני הייתי חבר בפורום הזה לזמן מה.
בגדול הם אנשים בסדר...ואינם מזיקים כול כך.
יש לנו צרות גדולות יותר כמו האויב הערבי או השמאלנים.
נץ וגאה בזה:
כת קיקיונית שאבד עליה הכלח, מספר האנשים שרואים עצמם קראים הם בבחינת קוריוז ותו לא, כך שאינני מבין למה צרילך לבזבז עליהם אנרגיות וזמן.
eladp12:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 27, 2007, 16:12:59 ---כת קיקיונית שאבד עליה הכלח, מספר האנשים שרואים עצמם קראים הם בבחינת קוריוז ותו לא, כך שאינני מבין למה צרילך לבזבז עליהם אנרגיות וזמן.
--- סוף ציטוט ---
מאז שנמצא אוסף פירקוביץ', הפסיקו לכנות את הקראים כת.
האנשים שרואים את עצמם קראים אינם בבחינת קוריוז, אלא תנועה עולמית.
כל עוד יש להם בתי כנסת פעילים, אין מה לזלזל בהם.
אגב - קיקיוני אומר שאינו אורך לזמן רב, ולבנתיים הקראים ממשיכים להתקיים.. O0
דוקא_כך:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 27, 2007, 16:12:59 ---כת קיקיונית שאבד עליה הכלח, מספר האנשים שרואים עצמם קראים הם בבחינת קוריוז ותו לא, כך שאינני מבין למה צרילך לבזבז עליהם אנרגיות וזמן.
--- סוף ציטוט ---
הקראים הם כת מסוכנת ליהדות. יהודים שאינם מוכנים לקבל עליהם מרות של סנהדרין (שמורכב מרבנים גדולי הדור) יתעלמו מההלכה, יפגמו ביסוד החוק והסדר ויתרמו לאנרכיה ואנדרלמוסיה בכך שיתעקשו לפרש את התורה הקדושה כפי ראות עיניהם. העובדה שהיו ולצערנו ישנם תלמידי חכמים, גדולי הדור, קטני אמונה טועים תועים ומטעים, אינה מפחיתה מחשיבות ומאמיתות ההלכה, וכשהכהניסטים יגיעו לשלטון בב"א הקראים יטופלו בהתאם, לטובת כלל עם ישראל ולמען שימור והגנה על האמת התורנית מפני סילופים.
כמו כן, על כל אחד מאיתנו לשאול את עצמו: האם באמת אני מעדיף את העונשים התורניים החמורים (למשל סקילה כעונש על ניאוף, עין תחת עין, וכו') על פני ההקלות ההלכתיות (רובן קובעות סכום כספי כפיצוי)? אם הרה"ג מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד, ה"קיצוני" ה"פשיסט", וה"משיחי", דבק בתורה ובהלכה, זה מספיק טוב גם בשבילי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה