עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
הערבים מציפים מקומות בילוי בבת-ים
leoit:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על ינואר 14, 2008, 08:58:09 ---בס"ד
תארגן כמה חבר'ה שיטפלו בערבושים האלו :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
--- סוף ציטוט ---
אבל הבעיה שזה בילתי איפשרי
הם כל כך הרבה הם ממש ממש הרבה חבר'ה..
ואנחנו לא יודעים מה לעשות..
פאקו411:
אני תאמת אף ערבי לא מעיז ליפתוח עלי פה יש ליד נהריה מקום מזרעה פעם אחת אני וחבר שלי פירקנו 3 ערבים מכות
אני מדבר איתכם לא מכות של ילדים בבצפר תיכון פשוט זינו להם תצורה מי שיודע איפה זה הטיילת בנהריה
יש לי חבר שיהיה בריא בגגובה שלי 105 קילו על 14 אחוז שומן חייה פשוט בהמה קיצר הם הטירדו שמה כמה בנות שלמדו אותי באיזה בצפר אז אמרתי לו בו ניפול עליהם
באתי לשמה אמרתי לו מה אתם עושים פה ?
עוד לא הספיק לענות הבאתי לו כאפה נפל לריצפה ואז היתחלנו להביא להם מכות אחד שהיה מהם בריצפה בעתתי בו בראש בעיתה בעיתה
וחבר שלי שבר לאחד מהם תיד חח
אף אחד לא היתערב עד שהבילוש הגיעו ולקחואותנו לחקירה אמרנו הגנה עצמית וזה שיחררו אותנו תאמת מזל שלא ניגמר בתיק
אבל נישבע לכם זינו להם תתחת
דוקא_כך:
--- ציטוט של: פאקו411 על ינואר 23, 2008, 15:56:44 ---אני תאמת אף ערבי לא מעיז ליפתוח עלי פה יש ליד נהריה מקום מזרעה פעם אחת אני וחבר שלי פירקנו 3 ערבים מכות
אני מדבר איתכם לא מכות של ילדים בבצפר תיכון פשוט זינו להם תצורה מי שיודע איפה זה הטיילת בנהריה
יש לי חבר שיהיה בריא בגגובה שלי 105 קילו על 14 אחוז שומן חייה פשוט בהמה קיצר הם הטירדו שמה כמה בנות שלמדו אותי באיזה בצפר אז אמרתי לו בו ניפול עליהם
באתי לשמה אמרתי לו מה אתם עושים פה ?
עוד לא הספיק לענות הבאתי לו כאפה נפל לריצפה ואז היתחלנו להביא להם מכות אחד שהיה מהם בריצפה בעתתי בו בראש בעיתה בעיתה
וחבר שלי שבר לאחד מהם תיד חח
אף אחד לא היתערב עד שהבילוש הגיעו ולקחואותנו לחקירה אמרנו הגנה עצמית וזה שיחררו אותנו תאמת מזל שלא ניגמר בתיק
אבל נישבע לכם זינו להם תתחת
--- סוף ציטוט ---
ישר כח! אשריך, שאתה וחברך הפגנתם עוז ומסירות נפש וזכיתם לקדש שם שמיים, הגנתם על כבודן של בנות ישראל והענשתם ישמעאלים רשעים שטופי זימה, יש"ו. והלוואי כל עם ישראל ילמד במהרה שרק כך עושים שלום עם אויבים.
הגולה בארץ:
בס''ד
יש לשפוך עליהם בנזין ולהדליק !!!--כך לא יעזו אחרים להתקרב לאוכלוסי'ה יהודית !!!--תנסו להכנס למקום כזה של אויב ערבי נאצי יש''ו , ברמאללה למשל , ותחזרו בחתיכות !!, איך אתם סובלים נערי אויב ערבי נאצי יש''ו שבא בכדי להוריד בנות-ישראל לזנות ר''ל ?????---היכן הגאווה היהודית ???--האם אנו תחת שלטון של אויב ערבי נאצי יש''ו , ששם קבעו רבותנו לשבת שיבעה על כל בת-ישראל שמנודה עקב הורדתה לזנות ר''ל , או הבאתה לשמד לדת הדמים של האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו ????, בערו את האויב הערבי הנאצי יש''ו מקירבכם , טרם י'הי'ה מאוחר מדי !!!!!!!!!!!! :knuppel2: :idiot2:
הגולה בארץ :smil037:
Aaron:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על ינואר 23, 2008, 16:22:20 ---בס''ד
יש לשפוך עליהם בנזין ולהדליק !!!--כך לא יעזו אחרים להתקרב לאוכלוסי'ה יהודית !!!--תנסו להכנס למקום כזה של אויב ערבי נאצי יש''ו , ברמאללה למשל , ותחזרו בחתיכות !!, איך אתם סובלים נערי אויב ערבי נאצי יש''ו שבא בכדי להוריד בנות-ישראל לזנות ר''ל ?????---היכן הגאווה היהודית ???--האם אנו תחת שלטון של אויב ערבי נאצי יש''ו , ששם קבעו רבותנו לשבת שיבעה על כל בת-ישראל שמנודה עקב הורדתה לזנות ר''ל , או הבאתה לשמד לדת הדמים של האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו ????, בערו את האויב הערבי הנאצי יש''ו מקירבכם , טרם י'הי'ה מאוחר מדי !!!!!!!!!!!! :knuppel2: :idiot2:
הגולה בארץ :smil037:
--- סוף ציטוט ---
כל מילה אמת! O0 :V:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה