יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

הרב כהנא והחרדים

<< < (3/5) > >>

נץ וגאה בזה:
ההנהגה הליטאית (ולא החסידית) והעסקנים שמסתובבים שם הם המתנגדים לרב כהנא, חלק נכבד מהרחוב החרדי עובר לדום לדברי גדולי הדור, אך בשקט בשקט הם יאמרו לך מה שלא יעזו להגיד בקול ובפומבי, שהם כן תומכים בעינינו אך הם נאלצים מטעמים ידועים ללכת בתלם.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 29, 2007, 19:47:33 ---ההנהגה הליטאית (ולא החסידית) והעסקנים שמסתובבים שם הם המתנגדים לרב כהנא, חלק נכבד מהרחוב החרדי עובר לדום לדברי גדולי הדור, אך בשקט בשקט הם יאמרו לך מה שלא יעזו להגיד בקול ובפומבי, שהם כן תומכים בעינינו אך הם נאלצים מטעמים ידועים ללכת בתלם.

--- סוף ציטוט ---
O0 והייתי מוסיף שאחד מהטעמים הידועים הוא קטנות אמונה.

hebraic:
בונא בונא גבר זה פשוט לא נכון

אני חרדי (וכהניסט כמובן)  , וכמעט כל החרדים שאני מכיר דווקא תומכים ברעיון היהודי

אני אפתיע אותך עכשיו כשאומר שגם הבן של הרב עובדיה יוסף שליט"א הרב יעקב יוסף שליט"א תומך בגלוי במשנת הרב כהנא

ואני מכיר "המווון" ש"סניקים שמחזיקים את הספרים של הרב באופן פרטי , כמו כן , החומרים שמשחררים אנשי הרעיון היהודי (כגון דרכה של תורה) מסתובבים חופשי במוסדות תורה ספרדיים כולל כוללים (גם הרבה חומרים של יד לאחים וכו')

אני אף פעם לא שמעתי על איסור כזה של הרב עובדיה יוסף שליט"א.
תביא ראיות (ואני די בטוח שאין איסור כזה חביבי)

רוב הרבנים הגדולים של החרדים כן תומכים בדרך . והיה אפילו תכנית של "עובדה" לפני כמה שנים שהראתה הרצאות של גדולי תורה שמדברים בשבחו של הרב מאיר כהנא זצ"ל  והראו איך השמאל "הזדעזע" מכך

IRON_MAN:
בס"ד

אז למה רוב הרבנים מסתייגים ממנו?

hebraic:
שואל אותי ?

אני לא ראיתי שרוב הרבנים מסתייגים ממנו , להפך .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה