עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
יהודים שיש להתפלל לשחרורם
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 13, 2006, 17:31:54 ---
--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 10, 2006, 14:35:22 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 10, 2006, 13:53:40 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 09, 2006, 18:57:47 ---שוב, אתם טועים. רבין עשה את שעשה כדיי לעזור לעם, בין אם אתם מסכימים עם דרכו או לא...
והדת במדינה היא פחות חשוב מהחוק..... החוק אוסר על זה, יגאל עמיר צריך לשבת כל חייו בתא מבודד מתחת לאדמה בלי אור יום לעולם עם 2 ארוחות ביום!
--- סוף ציטוט ---
מליק, רבין היה זקן שיכור עם עבר של רצח יהודים,
דע את העובדות - אם הוא עשה משהו, זה כדי לעזור לעצמו,
את העם הוא כינה "פרופלורים" את הילדים שנקרעו לגזרים בדיזינגוף סנטר,
ועורם השרוף דבק בתחפושות שלהם - הוא כינה "קורבנות השלום" רבין היה חזיר ובוגד,
ולדעתי אויב לא פחות גרוע מערפאת - ערפאת אולי רצח בנו, אבל רבין הטיס אותו לתוך ארצנו.
תאר לך ולו רק לרגע שיש לך ילדה קטנה שנאנסה חס וחלילה,
וכמה שנים אח"כ אתה, האבא שלה מביא להתגורר חדר לידה את זה שאנס אותה.
האם אתה עושה זאת למענה? והאם "אב" שעושה דבר כזה לא ראוי למוות?
אותו דבר אוסלו, רבבות ישראלים נותרו קורבנות של ערפאת ימ"ש,
ורבין "הקפטן המנווט" הטיס אותו ביחד עם עשרות מחבלים ואמל"ח,
מקיני הטרור בטוניס ישירות אל לב ארצנו הכבושה ע"י מחבלים - קילומטרים ספורים מילדינו.
השאר כבר היסטוריה כואבת ומדממת...
מליק, תחשוב על זה..
--- סוף ציטוט ---
עזוב זה חסר טעם הוא הולך עם הראש בקיר...
בשורה האחרונה רבין בוגד חזיר עלוב ויגאל עמיר צדיק שגאל אותנו מהצרה הנוראה ששמרה רבין ימ"ש.
--- סוף ציטוט ---
דרך מאוד פשוטה לבטל את דעתי....
זה שאני לא חושב כמוכם שהקוף הזה הוא צדיק לא אומר שאני הולך עם הראש בקיר....
בעיה שלכם היא שאתם קנאים, פנאטים שהולכים אחרי משנתו של אדם, שכל שעניין אותו הוא הדת, ומה לעשות זוהי לא מדינה דתית זו מדינת הלאום היהודי, לא הדת היהודית, אשר שומרת על צביון יהודי...
ונכון אני לא מסכים עם דרך רבין, אבל דרככם פסולה אפילו בעיני, כימני מאוד חזק... אתם רואים ימני כדתי שרוצה להרוג את הערבים החילונים השמלאנים ובעצם כל מי שלא בדיוק כמותם...
ובקר לעצומה לשחרור יגאל עמיר, אתם באמת מאמינים שזה יעבוד?! אתם חיים בסרט רע אחיי.... אבל לא נורא אל תתייאשו...
--- סוף ציטוט ---
בגלל אנשים כמוך חסרי אמונה ותקווה אולי זה לא יעבוד וכן אנחנו מאמינים ואנחנו נשחרר אותו בסוף זה שיש משטר שמלאני-קיצוני דיקטטורי פה אין מה לעשות בסוף ננצח גם אותו.
ודרך אגב בוא נחזור לעבר כמה שנים אחורה לשם דיוק 11 שנים וכמה חודשים שיגאל עמיר נכנס לכלא...
הוא נכנס לכלא לתנאי בידוד חמורים מאוד מעקב צמוד כל היום במצלמות במעגל סגור בקושי ביקורים ולא נחשוב על האפשרות שיתנו לו להתחתן ולהביא ילד לעולם...
וכעת נחזור להווה יגאל עמיר נשוי ובעזרת ה' בעוד 7 חודשים יהיה לו ילד.
יגאל העובר מתנאי בידוד קשים בהם היה מוחזק 11 שנים לתנאים יותר נוחים במקצת אין עליו מעקב במצלמות יותר והיד עוד נטויה.
עכשיו אני שואל אותך אם הייתי אומר לך את זה בערב הרצח הייתה מאמין? הייתה אומר לי מה ניראה לך מי ייתן לו את כל זה ישימו אותו כל החיים שלו באיזה תא מתחת לאדמה עם 2ארוחות ביום ובלי אוכל.
ואני מזכיר לך שעורך הדין של יגאל עמיר עוד אמר "עד גיל 50 יגאל ייצא מהכלא" דבר שלא ניראה הגיוני בכלל אבל ניפגש בעוד כמה שנים וניראה מה יהיה.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 13, 2006, 17:31:54 ---
--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 10, 2006, 14:35:22 ---
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 10, 2006, 13:53:40 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 09, 2006, 18:57:47 ---שוב, אתם טועים. רבין עשה את שעשה כדיי לעזור לעם, בין אם אתם מסכימים עם דרכו או לא...
והדת במדינה היא פחות חשוב מהחוק..... החוק אוסר על זה, יגאל עמיר צריך לשבת כל חייו בתא מבודד מתחת לאדמה בלי אור יום לעולם עם 2 ארוחות ביום!
--- סוף ציטוט ---
מליק, רבין היה זקן שיכור עם עבר של רצח יהודים,
דע את העובדות - אם הוא עשה משהו, זה כדי לעזור לעצמו,
את העם הוא כינה "פרופלורים" את הילדים שנקרעו לגזרים בדיזינגוף סנטר,
ועורם השרוף דבק בתחפושות שלהם - הוא כינה "קורבנות השלום" רבין היה חזיר ובוגד,
ולדעתי אויב לא פחות גרוע מערפאת - ערפאת אולי רצח בנו, אבל רבין הטיס אותו לתוך ארצנו.
תאר לך ולו רק לרגע שיש לך ילדה קטנה שנאנסה חס וחלילה,
וכמה שנים אח"כ אתה, האבא שלה מביא להתגורר חדר לידה את זה שאנס אותה.
האם אתה עושה זאת למענה? והאם "אב" שעושה דבר כזה לא ראוי למוות?
אותו דבר אוסלו, רבבות ישראלים נותרו קורבנות של ערפאת ימ"ש,
ורבין "הקפטן המנווט" הטיס אותו ביחד עם עשרות מחבלים ואמל"ח,
מקיני הטרור בטוניס ישירות אל לב ארצנו הכבושה ע"י מחבלים - קילומטרים ספורים מילדינו.
השאר כבר היסטוריה כואבת ומדממת...
מליק, תחשוב על זה..
--- סוף ציטוט ---
עזוב זה חסר טעם הוא הולך עם הראש בקיר...
בשורה האחרונה רבין בוגד חזיר עלוב ויגאל עמיר צדיק שגאל אותנו מהצרה הנוראה ששמרה רבין ימ"ש.
--- סוף ציטוט ---
דרך מאוד פשוטה לבטל את דעתי....
זה שאני לא חושב כמוכם שהקוף הזה הוא צדיק לא אומר שאני הולך עם הראש בקיר....
בעיה שלכם היא שאתם קנאים, פנאטים שהולכים אחרי משנתו של אדם, שכל שעניין אותו הוא הדת, ומה לעשות זוהי לא מדינה דתית זו מדינת הלאום היהודי, לא הדת היהודית, אשר שומרת על צביון יהודי...
ונכון אני לא מסכים עם דרך רבין, אבל דרככם פסולה אפילו בעיני, כימני מאוד חזק... אתם רואים ימני כדתי שרוצה להרוג את הערבים החילונים השמלאנים ובעצם כל מי שלא בדיוק כמותם...
ובקר לעצומה לשחרור יגאל עמיר, אתם באמת מאמינים שזה יעבוד?! אתם חיים בסרט רע אחיי.... אבל לא נורא אל תתייאשו...
--- סוף ציטוט ---
ימין בלי תורה במרוצת הזמן הופך לשמאל. גם אריאל שרון, שר"י, היה ימני, ובסוף מה קיבלנו ממנו? אתה מבלבל את היהדות עם הנצרות (או איסלם). היהדות אינה דת. אנחנו עם. ההגדרה של העם היהודי מופיעה בתורה ובתושב"ע, וטוב תעשה אם תברר לעצמך את עיקריה, ותחסוך מעצמך כתיבת דברים לא מדויקים.
אני בא מרקע מתמטי, ובמתמטיקה יש חשיבות עליונה להגדרות. כל אובייקט מתמטי, כל פעולה---בעלי הגדרה מדויקת. למשל כפל של מספרים, מוגדר כפי שמוגדר. עכשיו, אם לא נוח לך ששתיים כפול שתיים זה ארבע, ואתה מאוד רוצה שזה יהיה חמש, אז תקרא למתמטיקאי שמסרב לסטות מההגדרה "פנאט"?! גם היהדות מוגדרת בצורה מדויקת במקורותינו. השורה התחתונה היא, או שאתה יהודי, או שאתה לא, אבל להיות צבוע שפוסח על שתי הסעפים---זה הכי גרוע! ואני אעריך אותך הרבה יותר אם תברר לעצמך מה זאת יהדות אמיתית, ותגיע להחלטה, "לא, זה לא מתאים לי, קשה מדי, יותר מדי מגבלות." במקום להדביק תוויות חסרות משמעות ליהודים אמוניים שכן לוקחים ברצינות את התורה. אין כזה דבר "חצי יהודי" כמו שאין כזה דבר "חצי אמת".
liorso:
אני חלקית מסכים עם דבריך.... אריאל שרון אף פעם לא היה ימין אמיתי...
eran:
אשריך "דווקא כך" מילים כדורבנות, ואני יחזק את דבריך ממאמרו של הרב מאיר כהנא הי"ד שמובא בספר "כהן ונביא" עמ' 33 וז"ל: "אין שום דבר מקודש בלאומיות כלל וכלל. לאמיתו של דבר, לעיתים קרובות לאומיות משמשת כמקלטם האחרון של נוכלים אנוכיים ושל חסרי ביטחון. אך להיות יהודי הוא דבר שהוא תכלית שוני, ואין בין זה (היהדות) ובין לאומיות גרידא ולא כלום". עכ"ל.
באהבת ישראל - ערן!
דוקא_כך:
--- ציטוט של: eran על דצמבר 17, 2006, 15:37:02 ---אשריך "דווקא כך" מילים כדורבנות, ואני יחזק את דבריך ממאמרו של הרב מאיר כהנא הי"ד שמובא בספר "כהן ונביא" עמ' 33 וז"ל: "אין שום דבר מקודש בלאומיות כלל וכלל. לאמיתו של דבר, לעיתים קרובות לאומיות משמשת כמקלטם האחרון של נוכלים אנוכיים ושל חסרי ביטחון. אך להיות יהודי הוא דבר שהוא תכלית שוני, ואין בין זה (היהדות) ובין לאומיות גרידא ולא כלום". עכ"ל.
באהבת ישראל - ערן!
--- סוף ציטוט ---
תודה, ערן, ואני מאוד אוהב ומעריך את כל הציטוטים מתוך כתביו של הרב כהנא הי"ד שאתה מביא בפנינו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה